Capitolul 11

21K 961 68
                                    

Melodiile nu au mereu legatura cu capitolul, dar ma inspira:)

The Weeknd- The Birds (part 2)

Dedicat lui LoreChisis :* ---Cum sa nu te intorci sa dai vot cand povestea este cu fiecare capitol mai geniala,mai surprinzatoare si mai captivanta? :)) Daca ar fi sa fac un comentariu printr-un singur cuvant,as zice:DEPENDENTA

Asta imi creaza povestea ta iar antidotul sunt capitolele....asa ca te rog sa nu ma lasi sa mor :))) Daca ai stii cum imi face inima cand vad ca ai mai scris un capitol...dar nimeni nu stie cum face deoarece nu face,pur si simplu imi sta in loc :)) nu vreau sa te presez cu capitolele pt ca stiu ca nu poti sa iti petreci fiecare minut din viata ca sa scrii si nu ca nu ai vrea,ca ce om are scrie o asa poveste daca nu i-ar placea sa scrie si nu ar scrie cu pasiune(bn nu in fiecare minut,exagerez dar ramne intre noi ;) ) oricum te apreciez pt talentul tau si imi doresc sa fie publicata aceasta carte

Si ca sa vb si un pic despre capitolul asta nu pot sa spun decat ca imi place ca s-au sarutat su tot ce sa intamplat si mai vreau faze deasta,cat mai des :))) ti pup :**

Capitolul 11

Acum, după o săptămână de la incidentul cu Cooper, simţeam că într-adevăr o să o iau razna. Aveam atâtea lucruri la care să mă gândesc. Încă nu reuşisem să îmi pun gândurile în ordine.

Plictiseală. Desigur, mi-a adus nişte DVD-uri, dar le-am terminat pe toate, aşa că acum stăteam în camera mea şi mă holbam la pereţi. Am fost puţin mirată, atunci când pe măsuţa din living, am văzut câteva carcase cu filme toate fiind de dragoste. Ori Cooper suferă după cineva, ori şi-a găsit pe cineva.

 Numele. Cum îl cheamă? De ce Gabby i-a spus ‘Jared’? Şi de ce s-a mirat Evan, atunci când am spus prima dată ‘Cooper’? Poate chiar nu îl cheamă aşa...

Actele. Care dracu e faza cu actele alea? Acum, pe bune. Din cauza lor sunt blocată aici. Dar tot din cauza lor, am scăpat de Ethan. Tot ele sunt şi motivul pentru care Cooper nu vrea să îmi de-a drumul. Ce naiba? Ce doamne iartă-mă, poate să fie în ele? Ce mă leagă pe mine, o fată săracă din California, de doi dintre cei mai periculoşi oameni din U.S.A? Nu am nicio idee! Nu mă pot gândi la nimic care să îmi dea răspunsul.

Îl cunoşteam pe Cooper de o lună. Şi tot de o lună nu mai interacţionasem cu cineva normal. Cineva care să nu fie implicat în toată încurcătura asta. Aveam nevoie de cineva obişnuit să mă readucă la normal pentru că simţeam că îmi pierd minţile.

Cooper este plecat, la fel şi Evan, aşa că acum stăteam cu Tom. Îmi plăcea prezenţa lui, dar asta nu însemna că mă ţine cu picioarele pe pământ. Vroiam să iau o gură de aer. Vroiam să simt lumina zilei bătând pe pielea mea. Dar ştiu că asta nu se va întâmpla, cel puţin nu în curând.

-          Există vreo şansă să scap de aici?

Simţeam privirea lui Tom pe spatele meu, dar nu m-am întors. Continuam să privesc Las Vegas-ul prin peretele-geam al lui Cooper. Se înserase, aşa că luminiţele oraşului, erau cele care îţi captivau privirea şi interesul.

-          Te-ai săturat deja?

-          Săturat? Simt că mă sufoc aici.

-          Aşa spun toţii, d-

-          Au mai fost şi alţii?

Mi-am încrucişat mâinile la piept, aşteptând un răspuns pe care nu eram sigură că vroiam să îl aud.

-          Normal că au fost.

-          Mulţi?

L-am auzit scoţând un sunet. Şi atunci mi-am dat seama că râdea.

Getting Caught (Prima Carte)- EditataTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang