Capitolul 6

22.3K 928 32
                                    

Heyyy!:)

Capitolul 6 aici pentur voi:)

Vreau sa le multumesc noilor cititori ca au decis sa dea acestei povesti o sansa.

In sfarsit am gasit o persona care sa se potriveasca cu ce aveam eu in cap pentru Ethan---------->

Capitolul 6

Când am ieșit din duș, eram încă în stare de șoc. Cooper avea un frate. Și pe mine m-a lăsat cu el. Nu mi-a venit să cred că este fratele lui. Adică, Cooper este brunet cu ochii negri, în timp ce Evan este blond cu ochii verzi. Nu există nicio asemănare între ei și dacă nu mi-ar fi spus el, nu aș fi ghicit niciodată că cei doi bărbați în costum sunt frați.

De ce naiba m-a adus Cooper aici? De ce Las Vegas?

 Și de ce m-a lăsat cu fratele lui? De ce nu stă și el aici? Oare mai vine? Oare pleacă în Arizona?

Dar nimeni nu ar fi atât de prost încât să se întoarcă în gura leului. Ethan probabil că mă caută și dacă Cooper s-ar întoarce acolo, știu sigur că nu va mai avea șansa de a veni înapoi.

După ce mi-am uscat corpul cu un prosop, m-am îmbrăcat cu hainele luate din dulap și punându-le pe cele vechi într-un coș unde se mai aflau și altele.

Oare acolo trebuia să le pun? Aveam destul de multă libertate pentru cineva care era ținut ostatic. Și încă nu știam ce pot și ce nu să fac. Aveam voie să îmi pun hainele în coș cu Evan?

Cine își lasă ostaticul să meargă liber prin casă?

Am oftat confuză și am intrat în cameră. Neavând ce să fac, m-am dus la fereastră și am savurat priveliștea. Camera mea părea să fie deasupra livingului pentru că jos, puteai vedea aceeași piscină cristalină, ce acum era goală.

Cât au de gând să mă țină aici? Deja mă plictisesc de moarte. Ce naiba poți face într-o casă care nu era a ta? Ce naiba poți face într-o cameră care arată foarte simplu.

Nu aveam nimic care îmi aparținea aici. Nu aveam televizor sau orice alt lucru electronic în cameră și nu era ca și cum, puteam coborî jos și să folosesc plasma din living de câte ori am eu chef.

M-am așezat în pat și mi-am închis ochii, ascultând brizele reci ce băteau în geam.

Aici este mult mai diferit decât în Arizona. Acolo era cald, aici este frig. Acolo purtai pantaloni scurți, aici porți geacă. Aici pare mai normal, fiind aproape februarie.

Nu mi-am dat seama, dar în scurt timp ochii au început să mi se închidă, ducându-mă în lumea viselor. Sau a coșmarurilor, având în vedere situația în care mă aflam.

**

 A doua zi când m-am trezit, sentimentul de singurătate mă cuprins. Nu aveam ce să fac, stăteam în cameră și priveam pereții. Erau cei mai plictisitori din toată camera aia, dar tot continuam să îi privesc.

M-am dus la baie să mă împrospătez, când am observat ceva în oglindă. Imbecilul de Wess mi-a spart buza ieri. Mi-am plimbat degetul peste umflătură și am tresărit la atingere, jurând să îl pocnesc pe Wess pentru asta.

După ce mi-am terminat rutina, am ieșit din baie și am văzut că era gol. Era gol și pustiu.

Am traversat holul până am ajuns la scări și am coborât jos la parter. De asemenea, nu era nimeni, așa că am început să merg înspre living, unde nu era nimeni. Încă mă miram cum de mi-au lăsat camera deschisă. Nu trebuia să fiu ostatică?

Getting Caught (Prima Carte)- EditataWhere stories live. Discover now