A rémálmok kezdete!

54 4 0
                                    

Hello. Ismét itt vagyok és folytatom a történetem.

Szóval elválaszthatatlanok voltunk a két legjobb barátommal.  De elkezdődött minden. A tantárgyak nehezek és megterhelő volt ennyire sokat tanulni de hozzá kellett szoknunk.

Hatodik osztály. Mikor azt hittük már csak jobb lehet akkor kezdödött a baj. Nem volt elég az hogy nagyobbak lettünk és már nem néznek le minket, közel sem volt elég. Megszakadtunk a tanulásban és a mindennapi problémákban. Rengetegszer volt öngyilkos gondolatunk. De emellett veszekedés, veszekedés hátán és az elválaszthatatlan hármas szétbomlott.

Ma már semmi sem a régi minden szürke a hétköznapok, a nappalok, az éjszakák, a jó dolgok. A hármas szétbomlott. Én és a gyerekkori barátom együtt maradtunk és továbbra is bíztattuk egymást. A derűs arcú lány szomorú lett. Mi pedig nem birtuk nélküle de muszály volt. A hyerekkori barátom elment. Elment a suliból messze tőlem én pedig egyedül maradtam. A hármas már elfelejtett volt. Teltek múltak a hetek. A derűs arcú lány nagyon hiányzott és nem volt már semmi ami jó lenne.

A derűs arcú lány elment és itthagyott.

Egy osztályba jártunk mégis nagyon távolinak éreztem magamtól. Nem éreztem már magam teljesnek.

Hetedik. Még mindig sok barátom van de a derűs arcú lány még mindig hiányzik. A gyerekkori barátommal azóta se láttuk egymást. Nem vagyunk többé együtt.

Nyolcadik. Jó irányba haladok a céljaim felé. Elkezdtem szorgosan tanulni hogy elérjem a vágyam. Év vége van. A szüleim összegyüjtöttek nekem annyi pénzt amely elég arra hogy elmennyek Londonba ahol tovább tudok tanulni. A derűs arú lány is elment. Már kint van Ausztriába én pedig holnap indulok Londonba. Soha többé nem láttam. Hiányzik!

Halálomig melletted [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now