Part 10. Velká proměna

1.2K 112 14
                                    

*Budu ráda, když mi napíšete vaše názory a komentáře. Moc to pro mě znamená. Hlavně tohle je po dlouhé době Larry povídka, která mě opravdu baví.*



       

„Harry!" křikl na mě Louis. Otočil jsem se s úsměvem. „Lou" usmál jsem se a nechal se obejmout. „Máme na přípravu dva dny. Takže dneska nás čeká proměna. Zítra zkouška písničky a modelů. Večer velká závěrečná show, kterou můj Hazza vyhraje." Zatleskal. Já jsem se pousmál. „Pořád mi tak věříš Lou?" On dramaticky zavrtěl hlavou. „Já ti věřím víc než kdy předtím." Zazubil se. Já jsem se zasmál. „Ty jsi blbec." On se zamračil. „Nejsem blbec. Jsem skvělý muž." Já ho pořádně objal. „Jo to jsi." On mě pohladil po boku. „Takže po škole. Jsi připravený. Zítra na soutěži tě nikdo nepozná." Já jsem s usmál. „Víc než kdy jindy. I když teď jsem se spokojil i takhle."  Ukázal jsem na sebe. Nezměnil jsem hodně svoje oblečení. Pořád vypadám jako šprt, ale už mi to tolik nevadí. Snad i takhle se cítím sebevědomí.

„Jsem moc rád, že jsi to pochopil. Ale vím, že můžeš být ještě krásnější a dokonalejší." Pošeptal mi do ucha. „Potom krásně vynikne ta tvoje sexy prdelka." Aby svoje slova potvrdil tak mi ji zmáčkl. Já jsem zčervenal. „PO škole Hazz. Začne to, na co si se nejvíce těšil." S tím odešel do třídy. Já jsem odešel na záchodky a podíval se na sebe do zrcadla. Vážně budu vypadat lépe? Budu sexy? Budu se i tak Louisovi líbit? Vážně myslím na Louise? Takových otázek a žádné odpovědi. To chce jen čas.

Po škole jsem čekal na Louise u jeho auta. Jindy už tu byl, ale teď se někde zdržel. „Hey Hazz!" křikl nějaký hlas a tam jsem ho uviděl. Jak utíká. No jo vždyť on nacvičuje muzikál, který bude týden po naší soutěži. „Promiň Honey zkouška se nějak protáhla." Já jsem si ho prohlédl. Měl na sobě ultra úzké kalhoty, conversky, bílou bundu a černou paruku. Musel jsem vyprsknou smíchy. „No co. Vím, že ta paruka je hrozná, ale já tu roli v pomádě chtěl" založil si jak naštvaný skřítek ruce na hrudi. Miluju, jak roztomile přitom vypadá. „Tak můžeme jet?" kníkl nespokojeně. „Jasně já tu čekám jen na vás Danny." Zasmál jsem se a nastoupil do jeho auta.

„Haha. Harold měl k obědu vtipnou kaši ne?" já jsem zvedl jedno obočí. „Ne neměl. Měl jsem zeleninový salát." Ušklíbl jsem se a položil ruku na jeho stehno. „Hele nevyskakuj si, to že vypadám teď jako bottom. Neznamená, že do opravdu jsem." Zvedl moji ruku a políbil ji. „Jedeme princi." Rozjel se z parkoviště pryč. „Kam všude pojedeme?" zeptal jsem se. Budou to velké nákupy. „K nám. Vše co potřebujeme je u nás doma. Takže jedeme tam." Já jsem vykulil oči. „Počkej jak k vám. Potřebuju nějaké oblečení, čočky kadeřník..." on mě zastavil. „Klid vše se dozvíš tam".

Zastavil před jeho domem. Vystoupil jsem s ním z auta. Na sobě měl už jen ty džíny a bílé průsvitné triko. Byl v tom vážně sexy. Ne líbí se ti Josh! Loui je jen tvůj kamarád. „Kam mám jít." On se na mě usmál. Támhle ty dveře. Potom až skončíme s proměnou. Uděláme fotky, které budou běhat při módní přehlídce." Zaculil se na mě. „Ty nejdeš se mnou?" on pokroutil hlavou. „Ne v tomhle musíš věřit našim." Kývl jsem. On ke mně přešel a pořádně mě objal. „Neboj Hazzy. Neudělají nic hrozného." Já jsem kývl a než jsem vešel do dveří. Ještě jsem se na něj otočil. „Ostříhají mi vlasy?" on se na mě usmál. Odešel pryč. „jdeme na to Hazzy." Vstoupil jsem dovnitř.

Byli tu jeho rodiče, nějaký další muž. „Tak jo Hazz. Sedni si tady a Mike se psutí do kouzlení." Sedl jsem si. „Neboj se Harry. Mám přesné instrukce, kterých se budu držet." Já jsem kývl a podíval se na sebe do zrcadla, ale to bylo v mžiku zakryto. „Bude to překvapení i pro tebe." Řekl Liam. Já jsem jen na sucho polkl. Vzal mi brýle. „Ale takhle už obce nic neuvidím." On mě pohladil po vlasech. „neboj zlato. Za chvílí dostaneš čočky." Já jsem kývl. „Budu ti říkat co budu dělat abys ses nebál." „Teď ostříháme dlouhé vlasy." Já jsem kývl a utřel si slzy. „Bez nich to bude hezčí Hazz." Já jsem si smrkl. „Když já si na ně zvykl." On mě pohladil na rameni. „Pomůžou holčičce na paruku." Já jsem se pousmál dobře. Cítil jsem se zvláštně, jak ty vlasy byli najednou lehké. Nic mě netížilo. Potom ta přeměna šla vážně rychle. S Mikem jsem si povídal o soutěži, Louisovi a o všem možném. Mezitím mi umyl vlasy ostřihal a do nějakého účesu. Potom jak řekl mi musel vyčistit pleť. Nevěděl jsem, že tohle musím podstoupit, ale vážně ty sračky na pleť nevoněli moc dobře. Potom jsem uslyšel jen fén.

Nasaď si čočky." Řekl mi Niall. „Já jsem to nikdy nedělal." Šeptl jsem. „Počkej, ukážu ti jak." Vzal můj prst. Dal mi ho oku a to zopakoval i na druhém. Lehce jsem se rozmrkal a najednou jsem je uviděl. Snad ostřeji než s brýlemi. „Tak a je to zlato." Řekl Mike. „Ahoj." S tím odešel. „Teď ti ukážeme tvoje nové oblečení." Já jsem vykulil oči. „To jste šili vy?" vyjekl jsem nadšeně. „Jo. Takhle kolekce se jmenuje Styles a budeš v katalogu pro letní a jarní trendy." Já jsem zatleskal a hned se ustrojil.

Když jsme vyfotili několik fotek. Otevřeli se dveře. „Panebože." Ozvalo se od nich. Byl tam Louis a prohlížel si mě od hlavy až k patě. „Vypadáš dokonale." Šeptl a přešel ke mně. „Ty vlasy, to oblečení. Vypadáš úžasně zlato." Řekl. Do oči se mi nahrnuly slzy. Byl jsem šťastný, ale ještě jsem se neviděl. „chtěl bych se vidět." Loui kývl a přivedl před zrcadlo, které předtím zakryly. „Připravený Honey?" já jsem kývl.

Všichni začali dopočítat. „Tři, dva, jedna." Loui nad to stáhl plachtu. Já jsem vykulil oči. Začal jsem plakat. „Tohle nemůžu být já.". Šeptl jsem a podíval se na svoji starou fotku a potom na odraz do zrcadla.

Jen jsem si utřel slzy. Jsem vážně šťastný

Láska? Ta krásu nepotřebuje✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat