Part 5.

1.2K 117 6
                                    

Pohled Harryho

„Je to za námi." Ozval se hlas u mého ucha. Já jsem otevřel oči. Lehce jsem se rozmrkal. Podíval jsem se na Louise. On se usmíval. „Vážně?" šeptl jsem. Rozhlédl jsem se kolem. Jeho rodiče seděli u počítače. Proto jsem přešel, oblékl si triko. Protože jsem si ho měl na poslední fotku svléknout. „Nevěděl jsem, že máš tetování." Usmál se na mě Louis a pohladil mě po zádech. Já jsem zčervenal. „No já." On mi dal prst na pusu. „Nemusíš o tom mluvit, jestli nechceš." Usmál se na mě pohladil mě po tváři. „Půjdeme se podívat na tvoje první fotky ne?" Já jsem kývl a rozešel jsem se za ním.

Nemůžu chápat, jak může být takhle dobrý. Chápu, že někteří lidi to mají vrozené, ale stejně není nijak povrchní a dokáže na fotkách vypadat sebevědomě. Dokáže chodit jak bůh, ale když jednou omylem zakopl. Zasmál se tomu a šel dál. Teď při focení vypadal tak hrozně nadřazeně, ale stačilo pár slov já jsem se uklidnil a mohl jsem vlastně díky tomu fotit svoje fotky.

„Harry byl jsi skvělý zlato." Řekl mi jeho blonďatý otec. Vlastně ani nevím jejich jména, protože jsem se na ně ani neptal. „Děkuju." Šeptl jsem a podíval se na fotky. Musím uznat, že tam vypadáme s Louisem vážně sexy a jako by naše těla k sobě pasovala.

Potom jsme odešli k Louisovi do pokoje, kde jsme si spolu lehli do postele. „Mám strach, že to nezvládnu Louisi a, že Josh si mě nevšimne." Šeptl jsem. On se na mě podíval. Zamračil se. Já vlastně nikdy předtím o Joshovi nemluvil. „Co s tím má ten tupec společného?" Já jsem lehce otevřel pusu, ale potom jsem ji zavřel. Nemohl jsem mu říct, že to dělám hlavně kvůli němu. Vím, že oni se zrovna moc nemusí. Josh o něm nemluví zrovna moc hezky, ale to ani o mě. Ale i tak já ho miluju a chci mu ukázat, že já jsem ten, kdo si ho zaslouží.

„Abych mu dokázal co ve mně je." Šeptl jsem lehce s úsměvem. On mě pohladil ho po tváři podíval se mi do očí. „Ty ještě ukážeš všem jak skvělý si zlato." Já jsem lehce zčervenal. Louis se mi podíval do očí. Naklonil lehce ke mně. Myslel jsem, že mě bude chtít políbit, ale on mi dal pusu na čelo. Je možné, že mě to trošku zklamalo? Chtěl bych se s někým zkusit někdy líbat. „Děkuju, že ve mně věříš Lou i když jsem takové nemehlo." On mě začal hladit po ruce a pořád se mi díval tak pronikavě. „Věřím v tebe už od prvního dne, co jsem tě viděl Harry. Tak moc jsi mě zaujal na první pohled. Já věděl, že jsi něčím zajímavý a krásný. Přesně vím, jak budeš vypadat na finále a nemůžu se dočkat až t tebe udělám tu sebevědomou osobnost. Protože to je jediné, co tobě schází. Jinak jsi krásný i takhle." Šeptl a pohladil mě po tváři.

„Já si to nemyslím. Nemyslím si, že se dostanu tak daleko." On pokroutil hlavou. „Dostaneš zlato. Jsi moc šikovný a máš talent oproti ostatním. Vidím to i na učiteli jak na tebe pyšně koukal. Tak si prosím trošku věř." Já jsem kývl. „Děkuju za vše, co pro mě děláš Lou." On mě políbil na líčko. „Maličkost." Zaculil se a dál sledoval film.

Já jsem musel pořád myslet na to, jak se ke mně nakláněl a na to jiskření mezi námi na focení. „Lou ty ses už s někým líbal?" šeptl jsem potichu. On zastavil film. „Ano Harry. Měl jsem do nedávna přítele." Já jsem kývl. „A i jste spolu to?" on se lehce uchechtl. „Jo víš. My spolu byli asi od mých 14 takže když nám bylo 15 tak jsme spolu vyspali. Teď je mi 18 a ničeho nelituju. Hodně jsme se spolu zažili, ale už to nebylo ono. Hlavně mezi námi byla i velká vzdálenost. Já i potkal někoho, kdo se mi líbí." Šeptl a něžně se mi prohlédl. „Znám ho?" on kývl. „Jo chodím k nám na školu." Já jsem se lehce zahihňal. „Jo tak to se budu muset koukat." Zaculil jsem se.

„Já jsem se ještě s nikým nelíbal, ale chtěl bych to zkusit." Šeptl jsem. Doufal, že to pochopí. „Chceš se líbat se mnou?" šeptl potichu. „Já uhm jo." Šeptl jsem a podíval se mu do očí. On si mě za bedra přitáhl blíž. „Moc rád ti to ukážu jaké to je." Usmál se na mě upřímným úsměvem. Potom se ke mně naklonil a už to začlo. Přitlačil jemně jeho na rty na ty mé. Začal mi je lehce laskat. Snažil jsem se jeho pohyby napodobit, ale myslím si, že mi to moc dobře nešlo. Louis se pokusil náš polibek prohloubit. Nezkušeně jsem otevřel pusu a nechal ať mi laská jazyk. Bylo to svým způsobem vzrušující a něco tak nového. Hlavně to bylo krásné, ale bylo špatné, že se mi to líbí s mým kamarádem.

Louis se po chvíli odtáhl. Pohladil mě po tváři. Nic neříkal jen mě ještě jednou políbil. Chytl jsem ho za ruku a spolu v tichosti koukali na film. Podíval jsem se na něj. Byl krásný, ale asi ne úplně ne můj typ. Měl jsem ho rád jako kamaráda a jsem rád, že s ním jsem prožil první polibek.

Láska? Ta krásu nepotřebuje✔️Where stories live. Discover now