Hoofdstuk 9

178 6 7
                                    

ik  lig rustig en vredig te slapen. Tot als mijn mobiel af gaat . Ik schrik wakker en zit nu klaarwakker op de bank . Ik neem mijn mobiel en pak op .

Y: hallo met yasmien tommo

"heey yasmien "

Y: Papa ?!

S: heeey schat hoe gaat het ?

A/n: heey ff als je het niet meer weet yasmien der stiefvader is Simon C. haar echte vader heeft ze nooit gekend.

Y: goed en met jou

S: nou goed schat en hoe gaat het met de jongens ?

Y: euh nou....

S: nou ??

Y: papa heb je tijd vandaag?

S: euh ja , waarom ?

Y: moet je wat zeggen

S: oké is goed kom anders effen langs ik ben toch heel de namiddag vrij

Y: oké en waar ben je precies ?

S: Syco

Y: oké binnen hier en een half uur ben ik er

S: oké tot straks schat

Y: ja tot straks ....

ik hang op en sta op van de bank . Ik loop naar de keuken en ga naar Liam toe . "hey Liam",zeg ik als ik mijn armen om zijn buik sla. "hey Babe hoe gaat het ?",vraagt hij terwijl hij in de pot aan het roeren was. "goed hoor , wat ben je aan het koken?",ik ging naast hem staan en leunde tegen het aanrecht aan. "je lievelings eten",hij glimlachte. "omg ! kip met appelmoes en aardappelen!",schreeuwde ik. Liam begon te lachen. "omg dankje!",ik geef hem een kusje en sla mijn armen rond zijn nek . na een tijdje trek ik terug . want ik had op dit moment had bijna geen adem meer."wat is er ?",Liam keek mij verward aan. "heb geen adem meer",zei ik en begon te lachen. "haha oké",Liam schudden lachend zijn hoofd. "maar moet gaan moet langs mijn vader",zei ik. "oké hoe laat ben  je terug",vraagt hij terwijl hij met zijn hand over mijn rug wrijft. "euh ik denk over een uurtje, dan zou die appelmoes wel klaar moeten zijn",Ik knipoog naar hem en loop dan de voordeur uit op weg naar syco .

°~°

Ik loop al een tijdje en zie het bedrijf al in de verte staan . Ik besluit maar wat te lopen want dat was ook al lang geleden, en aangezien ik in alle drukte vanmorgen mijn sportkleding had aangetrokken kon ik daar aardig gebruik van maken .

Ik begin met lopen (met muziek in mijn oren van mijn mobiel) en dat gaat zo al een tijdje door tot dat ik tegen iemand aanbots. ik val met een stopt op de grond en hoor iemand nog iets zeggen . " kijk uit je doppen" 

ik zeg sorry en hijs me weer recht . als ik recht sta zie wie het is .......

oeh cliffhanger wie zou ze zien ?

vote comment share fan ?


you will be mine ? 2 (a harry styles fanfiction) -VOLTOOID-Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu