Hoofdstuk 1

285 10 4
                                    

we zijn nu 5 maanden later .Ik ben wakker geworden uit een vedachte korte dood, heb een relatie met Liam en we zijn al bijna 3 maanden samen . En Niall heeft alleen tijdje een relatie met Anouk , Harry doet de laatste tijd heel geheimzinning en Perrie en Zayn ... nou die.. jah daar kom je nog later wel achter .

Ik zit hier in de zetel met Liam .We zijn samen naar mijn favo film aan het kijken 27 Dresses, na een tijdje is de film afgelopen en zet ik de tv uit. "nou ik ga eten maken",zei Liam. "oké goed , mag ik je helpen ?",vroeg ik."ja hoor schat",  Zo liepen we samen naar de keuken en beginnen aan het eten. "wat gaan we maken ?",vroeg ik. "ik dacht aan taco's", Er ging een steek door mijn hart bij het horen van het woordje taco's. Dat was het favoriete voedsel van Harry, ik blijf zo'n volle 5 minuten voor me uitstaren .maar werd al snel uit mijn gedachten gehaald door Liam . "hey babe waar dacht je aan",Liam zwaaide met zijn hand voor mijn gezicht.  "aan niets",zei ik en schudde het weg mijn hand. "Maar als er iets is zeg het me maar", zei Liam en knipoogde naar mij. "oké" We  blijven zo nog effen voor ons uit staren tot dat Liam de stilte verbreekt. "we kunnen nog effen wachten met koken", Hij kijkt mij cheeky aan terwijl hij op zijn lip bijt .Liam tilt me voorzichtig op en zet me op het aanrecht neer. Hij begint me voorzichtig te zoenen.na een poosje word het heviger. Ik geniet ervan. Ik denk weer aan alles wat ik heb meegemaakt, maar ik schuif snel die gedachten weer weg. Liam tilt me op en loopt met mij in zn armen naar de slaapkamer. Langzaam legt hij mij op het bed neer. Ik voel dat ik hem nu wil en direct. Ik trek hem naar me toe en trek zijn shirt over z'n hoofd en gooi het ergens in de kamer neer. Ik zie dat Liam naar het kastje naast het bed loopt en uit 1 van de lades een condoom haalt. Ik voelde me opgelucht want ik wil echt niet zwanger worden. Ik trek snel ook zn broek uit en trek tegelijkertijd zn boxers uit. Ik bewonder zijn lichaam. Niet dat ik het niet eerder heb gezien, maar elke keer zie ik weer hoe mooi het is. Liam hangt over me heen en we gaan op onze knieën zitten. Zo kan Liam mn shirt uitrekken en mn bh losmaken. Daarna trek ik zelf snel mn broek uit en ga ik weer liggen. Ik zoen Liam weer hevig. Ik voel hoe Liam mn slipje uitrekt en ergens neergooit.  Ik zie de lust in zn ogen en daardoor wil ik ook alleen maar meer. Langzaam komt Liam bij mij naar binnen. De volgende paar minuten is de kamer gevuld met kreunen. We merken allebei niet dat er beneden een deur open is gegaan en iemand de trap oploopt. Net als we klaarkomen horen we dat iemand op de trap loopt. We bedekken ons snel met de deken en wachten af. De deurklink gaat naar beneden en Harry stapt naar binnen. Ik zie iets in zn ogen wat ik niet kan omschrijven. Jaloezie of boosheid ? ik weet het niet. Harry keurt ons geen blik meer waardig en stapt de kamer uit. Ik leg mn hoofd op Liam's borst, ik laat de beste tijd van mn leven met Liam niet zomaar verpesten door Harry.

Harry POV

ik ging nog effen langs Liams huis omdat ik daar nog iets moest ophalen . Na een paar minuten stappen kom ik aan , ik bel aan en niemand doet op ik doe dat uiteindellijk nog zo'n 3 , tot ik uiteindelijk maar de sleutel die onder de deurmat licht .Ik haal het boven en doe de deur open , ik loop naar binnen en zie niemand in de woonkamer zitten .Ik loop verder naar de keuken en zie daar van alles liggen maar er is nog niets mee gebeurt . Ik doorzoek nog de rest van het huis maar nergens zijn ze te vinden , dan ga ik maar naar boven en doorzoek allekamer tot dat ik de deur opentrek en Yasmien en Liam daar zie liggen overal liggen er kleren en zie ik yasmien en liam er geschrokken bij liggen . Ik keur ze geen blik waardig en ga weer weg ....

****************************************************************************************************************

Zo dit is het eerste stuk van het vervolg van you wil be mine ? ik ben er best trots op en ik wil @knorretje bedanken voor hat dirty stukje dus :SUUUUUUUUUUUPEEEEEEEEEEER BEEEEEEEEEEEEEDAAAAAAAAAAAAAANKT MEID!!!!!!!!!!

maar ik ga nu PS: 2 votes en 2 comments 

vote/comment:follow/fan?


you will be mine ? 2 (a harry styles fanfiction) -VOLTOOID-Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu