Capitolul 9

80 3 3
                                    


Dupa mai multe ore de dezbatut problema baietii sau hotarat ca ar fi mai bine sa mearga la asa numitul ''garaj''. Intre timp eu si Perrie ne-am gandit ca ar fi mai bine sa ne uitam la un film sa ne mai relaxam dupa cate sau intamplat.

- Deci?

-Deci ce?

-Deci ce se intampla intre voi Cara.

-Of..nu stiu Per..ma sarutat..

-Serios? wow asta e incredibil.

Per pare destul de fericita din cauza acestui fapt..si eu sunt dar ma bantuie un gand..De ce? De ce mar saruta? Pe mine? El este atata de perfect..si eu sunt praf..

-Da, nici nu stiu ce sa mai cred Per..

-Ce sa intamplat draga mea? Cred ca lasam filmul sa vorbim linistite ce zici?

-Da cred ca as avea nevoie..pai ma sarutat, adica sunt prizoniera lui sau nu mai sunt?

-Cred ca incepe sa se indragosteasca de tine, spune Perrie fericita.

-Nuu, nu as vrea asta

-Cum? de ce?

-Pentru ca e genul care o sa ma faca sa sufar sunt ferm convinsa..

-Of draga mea, o sa fie bine o sa vezi.

Dupa ce am mai povestit cu Per am mers la mine in camera si m-am pus sa dorm, eram rupta dupa toate cate sau intamplat, aveam nevoie de un somn lung si odihnitor.

***

A doua zi m-am trezit zici ca ma batut Harry toata noaptea (nu nu a facut asta). Dupa ce mai motaiesc prin pat ma decid ca ar fi mai bine sa cobor si eu jos, sunt sigura ca acolo sunt si restul, si in plus nu stiu ce sa intaplat aseara cu baietii.

Ma schimb de pijamalele mele dragute intr-o pereche de colanti negri simpli,un maieu mai lung alb cu ceva desen pe el si o pereche de converse albi.

-Neata, imi spune Per cand intru in bucatarie.

-Hei, unde e toata lumea?

-Baieti sunt afara acum vreau sa pregatesc sa mancam.

-Oh haide sa te ajut.

-Sigur, daca nu te deranjeaza.

-*rad*Per, sti bine ca imi place sa te ajut.

-*rade* da stiu dar voiam sa o aud.

Dupa ce am facut micul de jun la amiaza, am pregatit masa si Per a mers afara sa ii chem pe baieti. Am facut detoate, clatite, platouri, cartofi prajiti pentru ca iubesc cartofi prajiti, si mai multe.

-Hei, imi spune Harry inainte sa seaseze langa mine.

-Hei, ii raspund inapoi.

-Cum te simti?

-Sunt mai bine multumesc. (normal ca mint ma doare tot corpul ca naiba)

In timp ce mancam baieti ne spuneau ce au planificat aseara, o lasa mai moale deocamdata cu cursele si asteapta sa il prinda pe Marc cu garda jos, cand se asteapta mai putin o sa il faca sa spun tot ce vor sa auda de la el dupa care il omoara. Da ma inspaimanta acest lucri dar cum au spus si baieti daca nu o fac ei o sa o faca el si nu cred ca o sa aratam toti bine fara cap in cel mai rau caz.

Am terminat de mancat si facut curat impreuna cu Perrie si obosite dupa munca depusa (un pretext) le-am spus baietilor ca ne luam ''liber'' tot restul zilei asta insemnand ca o sa mergem sa inotam si sa ne relaxam la piscina din spatele casei. Dap prima data trebuie sa imi iau un costum de baie fiind logic acest mic detaliu.

***

-Inca nu imi vine sa cred ca ma lasa singura cu tine, spun eu incantata.

-Normal ca te lasa, eu cred ca a inceput sa aiba incredere in tine, imi spune prietena mea Perrie.

-Nu stiu ce sa zic..

Harry's pov

E asa frumoasa, doamne nu imi spun ca ma indragostesc de ea..

-Harry, Harryyyy, ma striga baietii in timp ce eu ma uit la ea cum pleaca impreuna cu Perrie, da stiu am lasat-o singura cu ea, dar normal ca unu din baietii mei o sa le urmareasca dar ele nu trebuie sa stie.

-Da ce strigati asa ?

-Vorbim cu tine de 10 minute si nu ne bagi in seama.

-Fata asta chiar ti-a pus capac, rad baietii de mine.

-Ce ? nu ii adevarat.

-Atunci de ce ai lasat-o singura cu Perrie a mea la cumparaturi? zice Zayn.

-Dar cine a spus ca sunt singure? Am pus pe unu din baieti sa le urmareasca de la distanta.

-Inteligent baiat, dar de ce? Putea pur si simplu sa mearga cu ele

-Da dar asa nu aflam daca pot sa am incredere in ea ca nu vrea sa fuga de la noi, fiind doar cu Perrie ar putea sa o pacaleasca sau chiar sa trateze impreuna si sa place, asa aflam si noi daca putem sa o tinem sau ne scapam de ea.

-Bun plan fratioare, nu te credeam asa inteligent, rad baietii de mine.

Dupa mai multe povesti si pahare de tarie si multe fursecuri mancate (ador fursecurie, dulciurile) apar si fetele noastre cu o tona de plase dupa ele.

-Parca ati mers dupa un costum de baie, ce aveti voi acolo e intregul mall, spune Niall mancand si el fiind singurul lucru ce iubeste cel mai mult pe lume.

-Haha, am mai gasit si cateceva lucruri si haine pentru noi, spune  Per in apararea ei.

Micuta mea sta cu bungile in brate si doar zambeste, ii arunc si eu un zambet dupa ce le zic sa mearga sa se schimbe sa vina si ele la mica petrecere facuta doar pentru noi.

Dupa inca 10-20 de minute apar si printelesele, nici nu va puteti imagina cum aratau, sau cum arata ea, Cara..avea un corp asa micut, ea era asa micuta, un costum de baie intreg, negru, care pe corpul ei micut si perfect ii vine ca unei papuse, spatele fiindui lasat liber, era perfecta, e perfecta..pacat ca nu pot sa ii spun ce simt...

~Rapirea~Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα