Capitolul 6

278 11 0
                                    

Cara's pov
La dracu cu locu asta la dracu cu viata asta la dracu cu tot. De ce ma urasti asa tare doamne de m-ai lăsat cu oameni ăstia pe cap?
Sunt in bucătărie mănânc un bol mare de cereale si ma gândesc la viata mea banala aici, nu ca acasa ar fi fost altfel dar eram acasa.. Nu pot sa cred dar mie dor de părinți de fratele meu, la dracu pana si de scorpia lui care îmi făcea viața mai "distractiva".
- Hei Car
- Buna Luis
- De ce nu vi si tu cu noi in sufragerie?
- Poate pentru ca mănânc? Doamne tipul asta chiar e orb
- A nici nu observasem, poftă mare
- Multumesc
Si cu asta isi ia din frigider o sticlă de cola si pleaca lasandu-ma singura. Urăsc sa fiu aici. Vreau acasa..
- Caraaaaaa
Sug ca nebuna in sufragerie cu bolu de cereale in mana si cu lingura in gura. Cred ca am o fata tare comică.
- Ce? cine? unde? când? Esti bine?
- Mama ce fata ai, si începe Perry sa rada ca descreierata împreună cu restu
-Mda foarte amuzant si eu care chiar m-am speriat ca ai pățit ceva
- Dar am pățit, spune Per cu o fata de dracusor, de ce am impresia ca nu îmi va plăcea ce îmi va zice?
- Ok
- Ok? Pe bune?
- Dap
- Si chiar nu ma întrebi ce sa intamplat?
- Vad ca esti in viata si nu plângi deci
- O haideee te roooog intreaba-ma
- Of bine..ce sa intamplat?
- Pai băieți(arată spre cei 5 crai) in seara asta o sa participe la o cursa siiiii după cursa se va face o petrecere importanta de afaceri pentru ei bla bla nu stiu ce ca nu i-am ascultat după ce au pomenit de petrecere
- Hei, noi chiar ne-am chinuit sa iti zicem, zice Zayn ofticat ca iubita lui nu la mai băgat in seama după ce a auzit de petrecere
- Dada, deci este o petrecere unde vom merge si noi DOUA obligatoriu si nu avem cu ce sa ne îmbrăcăm deci ne vom duce la mall sa ne cumpărăm rochii pantofi si multe alte haine, ce zici?
- Chiar trebuie sa vin?
Pe bune chiar nu vreau sa ma duc la nici o cursa chiar daca mor de dor sa particip si eu la una, acasa tot timpu participam la curse cu masini de distractie chiar daca unii pariau pe noi, mie mi se părea doar o joaca, a ii vad pe băieți cum se oftica ca ii bate o fata la curse de masini este mirific, dar acum ca sunt aici nu am mai condus si nici nu cred cs o sa am sansa aceasta, dar nu vreau sa merg, prefer sa stau si sa număr zilele orele minutele secundele pana mor..bine defapt nu e asa dar întelegeti voi. Mai ales de o petrecere unde sigur o sa fie doar fitosi de bani gata ca si cei de aici..
- Nu inteleg de ce ai mai intrebat când răspunsul e logic ca da, deci dute fa un dus si te astept jos sa mergem la mall.
Si cu asta am plecat la mine in camera. M-am dezbrăcat si am intrat la dus, simt cum apa îmi relaxează fiecare mușchi, de ce nu pot sa stau acasa si sa ma relaxez? Nooo eu trebuie sa ma duc la naiba cu animalele astea, Per e singura excepție deoarece e o prietenă buna, ma face sa ma simt mai bine aici, sa nu fiu asa singura..
Ies din dus si îmi iau un prosop si mi-l infasor in jurul corpului, ma duc pana in camera cu el asa si ma uit in dulap ce as putea sa imi iau pe mine din hainele mele multe de aici *ironia se simte in voce*
Optez pentru o pereche de pantaloni scurți de blugi si un maieu alb iar peste o vestă neagra..in picioare îmi iau conversi mei negri îmi las parul dezlegat pe spate. Ma mai uit o data in oglindă si după ce constat ca sunt gata cobor la parter.
- A dat domnu sa apari si tu
- Nu e vina mea ca ma anunti cu 5 minute inainte sa mergem undeva, si ii scot limba in timp ce trec pe langa ea.

Marele rege al acestui castel nu ne-a lasat sa mergem singure pe motiv ca eu as putea fugi, nici nu m-am gandit la asta pana nu a zis el asta.
Per a facut o mica criza când a vazut cu ce matahala trebuie sa mergem dar pana la urma a cedat deoarece am zis ca ori mergem odată ori am plecat sus.

- Oh uite aceasta e drăguță nu crezi?
- Ba da
- Doamne Cara nu ma ajuți deloc, asta ai zis si de cealaltă si cealaltă si cealaltă si
- Am inteles Perry, dar nu e vina mea ca toate sunt frumoasa si tu nu alegi una odată, ma dor picioarele foarte tare sa sti
- Nu te mai tot plânge atata si ia asta si probează
- Eu? Cred ca glumesti
- Te roooog, eu am probat atâtea rochi si tu nici una
- Nu e vina mea ca nu îmi plac
- Esti imposibilă femeie
Mergem de 2 ore prin mall in încercarea de a ne luat rochi dar sincer va zic nu am vazut una frumoasa..
Si mergem si mergem si
- O doamne
- Ce ? Ce sa întâmplat ?
- Domnisoara ai pățit ceva?
Ma intreaba si Per si Bob, matahala noastra când vad ca am rămas înțepenită
- Rochia aceea este este..doamne
- Doamne femeie m-ai speriat. Unde? Intreaba micuta prietena
Eu ducandu-ma spre vitrina unde am vazut minumata rochie
- E superba, spune Perry, haide trebuie sa o probezi
Dar nu termina de zis ca eu deja is in magazin cerând mărimea mea. Întru in cabina si o probez, frate e superba
- Deci? Cum e?
- Wow
- Arătați..wow, îmi spune Bob la rându lui
- Deci ramane? Spune vînzătoarea care era si ea langa noi
Toți trei am spus la unison in "DA" mai ceva ca la nunți când accepta lumea.

Am ajuns acasa insfarsit cu o tonă de bungi după noi, mi-am m-ai cumparat si ceva haine, câteva tricouri pantaloni si papuci si o geaca de piele neagra. Rochita e superba deabea astept sa o i-au pe mine. Perry si-a ales si ea o rochiță foarte frumoasa, rosie aproximativ ca a mea care ii venea perfect pe corpul sj micuț si firav. Ajung in camera si nu mai fac nimic ma trântesc in pat si stau putin pana la cursa care va avea loc la ora 11 seara. Cum stau in pat simt cum ma cuprinde o oboseala infernală si îmi închid încet pleoapele astfel adormand cu gândul la Harry cu care nu am mai vorbit de mult si deabea ne-am vazut azi. In câteva ore ne asteapta o cursa si o petrecere mare, somn usor Cara..

~Rapirea~Where stories live. Discover now