Capitolul 4

287 15 0
                                    

Au trecut 2 zile de când am fost adusă in infern. Cu băieții nu m-am mai întâlnit deoarece nu ies din "camera mea". In schimb cu Perry da deoarece ea e singura care a venit la mine sa vadă daca mai trăiesc si sa imi aducă mâncare. De parca am chef eu sa mănânc acum.
Si uite cum stau si ma uit pe pereti pentru ca am uitat sa menționez MA PLICTISEEESC nu am ce sa fac la televizor nu am la ce sa ma uit doar ascult muzica. Din câte am înțeles de la Perry băieți care am uitat cum ii cheamă pe majoritatea trebuie sa plece in curând in nu stiu ce tara sa facă nu stiu ce acolo tu fiind foarte atenta la ce a spus ea hei eram atenta, doar ca ma gândeam cum sa mor mai repede il loc sa fi draguta constiinta proasta eu sunt tu dada revenind băieți vor pleca, asta inseamna ca pot sa imi pun planul in aplicare *fata malefica*.
- Heeeeeei Caraaaaa.
- Hei si ție Perry.
- Sti ce mi-am dat seama?
- Uimeste-ma.
- Noi avem in spate o piscina șiii...
- Aveți piscina? Moara ce tare
- Dada lasa asta, ma gândeam nu vrei sa mergem? Ma mega plictisesc si am vorbit cu Harry si a zis ca ai voie.
- De când zice ala ce am voie ai ce nu?
- De când te-a adus aici?
- Mda
- Deci vi?
- Nu am costum, zâmbesc eu satisfăcută, nu prea am chef de piscina sincer va zic
- De aceea ti-am adus asta.
Si imi flutura un costum de baie care credeți-ma habar nu am de unde la scos.
- Pot sa refuz?
- Nup, acum hai schimbate ca si eu merg sa ma schimb.
Si cu asta a plecat si ma lăsat cu gura deschisă sa ii întorc comentariu, of nu vreau sa meg. Oare este posibil sa dau de el? Nu Deșteapto nu ii ca si cum sta aici o mai taci.

- Nuuuuuu nu ma arunca nu lasa-maaaa ajutoooooor.
Dap si asta sunt eu care urlu ca nebuna când Zayn si Niall (am învățat cum ii cheamă iei) m-au luat pe sus sa ma arunce in apa. Ok un mic secret nu stiu sa înot!!! Dap stiu Șocant dar este adevărat, tot timpu mi-a fost frica de apa si acum voi muri.
- O haide Cara doar nu ti-e frica de apa nu? Spune Perry aka ~tradatoarea~ care ma lasa sa mor
- Exact, nu st..si atat a fost ca am aterizat in cap in apa
Simt cum ma scufund si nu pot face nimic sa ajung la suprafața, încerc sa dau din mâini si picioare dar tot ce fac e sa ma duc tot mai la fund, si cu asta mi-am dat seama ca aici mi-e sfârșitul, am încetat sa ma mai zbat am închis ochii si am așteptat sa mor.
Simt doua brate cum ma prind de mijloc si sunt adusă la suprafața, tusesc mult din cauza ca am băut jumate din bazin, imi întorc capul si vad ca cel care ma tine in brate sa nu ajung ca Jack de pe Titanic este Harry. Harry m-a salvat, ironic stiu
- OH doamne Cara ești bine?
Da Perry nu e ca a cum era sa mor si sa beau toată apa din bazin
- Sunt bine, Multumesc
- Scuze de știam ca nu sti sa inoti nu te aruncam, acesta fiind Niall
- Poate daca nu m-ați fi aruncat ați fi auzit când am zis ca nu stiu sa înot. Spun eu încă respirând greu si încercând sa imi scot apa din mine (asta suna ciudat)
- Cred ca ne-a ajuns cu piscina azi, Zayn vorbind
- Crezi? Spun eu deja enervata de situație
- Haideti in casa imediat trebuie sa plecam, Harry le spune baietilor Zayn Niall Liam si Lous? Oare asa ii chema?

- Haide Perry nu vreau sa vad un film siropos
- O te rog, iti va plăcea
Stau de o ora sa ma rog de ea sa nu pună nu stiu ce film. Dap suntem împreuna in camera mea unde am ajuns dupa ce aproape am murit pana a apărut salvatorul meu *sarcastica*. Este 22:30 si eu doar chef de filme nu am.
- Te roooog iti va plăcea
- Of firar pune filmul ala odată
- Iei Multumesc mult, si ma îmbrățișeaza
- Dada
Cât timp ea pregătește filmul eu stau la geam si ma uit sa vad daca am vreo posibilitate sa plec de aici, si chiar când imi duc capul spre intrare in casa de acolo ies băieți tot imbracati in negru (nu ca ar sti cum ar arată alta culoare) si se duc spre 2 mașini. Harry înainte sa se urce la volanul mașini unde a intra Zayn si Niall se uita in sus spre camera mea, spre mine, se uita la mine iar eu ma uit la el, nu Zâmbește nu se incrunta doar sta si se uita la mine cu o fata neutra, eu făcând la fel.
Imi mai arunca o privire si dupa se urca in mașina si pleacă la fel făcând si mașina lui Liam si Louis.
- Pamântul către Cara ma auzi?
- Ce?
- Te strig aici de 10 minute si tu zici ca ai fost răpită de extratereștri
- Scuze ma gandeam la ziua de azi , foarte adevărat Cara
- A ok, hai ca începe filmul, spune aceasta sărind prin pat
Acum vad ca a aranjat tot, avem floricele suc serverele (pentru ea) 2 paturi pufoase si încă ceva dulciuri care imi fac cu ochiul.
- Sa înceapă distracția, eu sarcastica.

Hei lume, mda stiu nu am postat de un car de ani dar nu știam ce sa fac, adică vroiam sa șterg povestea ea fiind cam nereușită dar am zis ca încerc sa o fac in continuare. Scuze pentru greșeli si daca va plictiseste. Multumesc pentru ca va faceți timp sa o citit.

~Rapirea~Where stories live. Discover now