Capitolul 5

289 13 1
                                    

Si uitati oameni buni cum am ajuns sa stau cu nebuna asta pana la 5 dimineața sa ma uit la tot felu de filme. Va zic eu daca vreodată va întâlniti cu ea spuneti ca sunteți de pe alta planeta, si daca nu va crede înseamnă ca ea este.
E 13:00 si eu Deabea acum ma trezesc deoarece cineva nu zic cine Perry ma ținut treaza toată noaptea. Cand ma trezesc o vad pe Per întinsă pe jos cu pătura mea între picioare intr-o poziție nu tocmai omeneasca. Am zis eu ca e extraterestru.
- Da mama am mâncat tot. Mormaie ea
- Per hei, trezește-te
- Încă 5 minu
Dar nu apuca sa zică ca eu ii si dau cu perina in cap.
- Au hei asta pentru ce a fost?
- A nimic credeam ca te răpesc extratereștri si pe tine.
- Ti-a mai zis cineva ca esti amuzanta?
- Sa sti ca da, chiar multă lume
- Se pare ca te-au mintit.
- Haha. Si arunc cu pera in cap.
Se ridica cu chin cu vai de pe jos si încă nu înțeleg cum a ajuns acolo dar la ce prost dorm eu nu cred ca sa străduit prea tare. Din câte am înțeles de la ea suntem singura acasa, acasa e asa ciudat sa zic asta, nu e "acasa" cu adevărat, cred ca nu o sa fie niciodată dar pana reușesc sa scap de aici trebuie sa ma obișnuiesc.
Am coborât jos cu Per ca sa mâncăm adevărat ca poți sa cobori sus taci proasta dracu sunt obosita ok? Asta nu e o scuza domnișoara te urăsc adică te urăște pe tine? O fi serioasa
- Cu cine Vorbești?
- Ăă cu nimeni ziceam ca ce frumos e afara. Bine Cara ceva mai inteligent nu puteai sa zici si tu
- Aha daca zici tu, acum hai sa mergem sa mâncăm dupa sa facem plaja doar ai zis ca e vreme frumoasa.
- Amuzanto. Si o lovesc peste umăr.

Dupa ce am mâncat eu lapte si cereale fiind dimineața, bine dimineața ca nu de mult m-am trezit dar înțelegi voi, am mers sus sa ne schimbam si am mers la piscina, piscina unde era sa mor eu știind sa înot nu.
- Sti credeam ca nu o sa ma înțeleg cu tine, zice Per
- Cine a zis ca ne ințelegem?
- O fi serioasa, si rade
- Sti eu chiar ma bucur ca in locu asta unde as fi momentan chiar e o persoana cu care pot vorbi si aceea nu e Gem, adică oricum cred ca de ma mai vede ma arunca de la etaj dar e ok
*rade*
- Stiu ca nu iti place aici, adică asa am fost si eu pa început dar cu timpul m-am obinjnuit si am ajuns chiar sa il iubesc pe Zayn
- El te-a adus aici?
- Da, încă mai țin minte cum il înjuram zilnic si cat ma certam cu ei ca nu ma lăsau sa plec, ba chiar am si încercat sa fug
- Siii?
- Siii am ajuns sa ma rătacesc prin pădure, Zayn ma găsit langa un copac in care încercam sa ma urc
- De ce te-ai urca in copac?
*amandoua radem*
- Pentru ca credeam ca daca ma urc in copac pana in vârf o sa vad un drum sau in ce directie sa merg, dar fara speranța
- Ce a zis Zayn atunci?
- A făcut ca trenu, era foarte nervos dar si fericit ca ma găsit, atunci mi-am dat seama ca tine la mine si mi-am mai dat seama ca nu pot scapă de aici, asa ca m-am obinjnuit cu gândul asta, acum am ajuns sa il iubesc pe Z si pe baieti la fel, sunt ca frați mei, au grija de mine si daca pățesc ceva sigur ar suferi si ei
- Oau nu credeam ca ei sunt capabili sa țină la cineva.
- O sa vezi si tu asta, din câte am observat Harry a cam pus ochii pe tine
- Păcat eu nu.
- Mai vedem.
Si cu asta am stat si m-am gândit la tot ce a zis Perry, adică e posibil sa nu mai plec de aici niciodată? Dar părinți mei? Sau fratele meu? Adică sigur acum imi simt si ei lipsa, mie tare dor de ei, pana si de Dean sa ma cert cu el..dar oare Harry chiar a pus ochii pe mine? Adică si de a pus nu mi-ar pasa, eu nu simt nimic pentru el sau pentru alt cineva, mi-am promis ca nu o sa ma îndrăgostesc niciodată si am sa ma țin de promisiune.
Ziua a trecut repede Per încercând sa ma învețe sa înot, proasta alegere, a ajuns sa fie lovită de picioarele mele neandemanatice la fel ca mine, dupa o ora si-a dat si ea seama ca sunt o cauza pierdută si ca apa nu ma place asa ca a lăsat-o balta pentru azi dupa cum spune ea.
Acum sunt in camera mea, mda am zis camera  "mea", încercând sa adorm dupa dusul de o jumătate de ora de care m-am bucurat, apa mi-a relaxat orice mușchi pe care il am. Ma tot gandeam la ce a zis azi Perry, adică oare chiar e posibil sa fie interesat de mine? Altfel de ce mar fi adus aici. Of atâtea gânduri ma cuprind acum dar prefer sa ma gândesc la toate astea maine, sau in alta zi.
Simt cum lumea viselor ma cuprinde iar in fata ochilor mei închisi apare Harry îmbrăcat într-un tricou mulat negru si o pereche de pantaloni de aceeași culoare care ii vin perfect. Ai asa adorm cu gândul a el.

Harry's pov
Ajungem acasa intr-un final. Jur sunt asa de obosit, vreau doar sa ajung in camera mea si sa ma întind in patul meu superb care il aduc cum ma cheamă de la intrare.
- Bine baieti ne vedem maine, zice Liam
- Noapte buna baieti.
Si asa am plecat fiecare la camerele lor, in drum spre a mea ma opresc in dreptul usi lui Cara cand vad ca e ușor întredeschisă. Cara e întinsă pe tot patu doarme asa profund,e asa frumoasa cand doarme, doamne ce e cu mine? Fata asta imi provoacă unele stări care nu le-am mai avut, modul in care ma ignora ma face sa o vreau si mai mult. Vad cum tremura asa ca ma duc si o investesc cu pătura pana pa gât dupa care o sărut pe frunte, ea spunând ceva defapt mormaie ceva ce nu înțeleg doar un singur cuvânt am înțeles. Harry. A spun Harry, a spus numele meu, deci ma visează, asta e un semn bun. O mai privesc încă o data înainte sa plec in camera mea zâmbind ca un fraier. Ziua asta a fost una destul de obositoare dar sa o vad pe ea ma făcut sa ma simt mai bine, mai ales ca mi-a pronunțați numele in somn.
Ma pun in pat si adorm cu gândul la micuta mea, la ochii ei la buzele ei la corpul ei micut si firav, la ea.

~Rapirea~Место, где живут истории. Откройте их для себя