14.Časť

282 7 0
                                    

Louis

Ráno ma zobudil neznámy alfa ktorý vletel do cely a nahlas kričal:

"Vstávajú vy kurvy vyjebané"

Nechcelo sa mi a tak som len lenivo a pomaly začal vstávať z postele.

"OKAMŽITE"

Zahučal alfa hlasom, ja som pocítil bolesť a padol som k zemi. Prvý krát som okúsil alfa hlas na svojej koži, otec ho na mne používať nemohol lebo som nebol jeho omega a Zayn ho na mňa nikdy nepoužil.

Cudzí alfa ma ťahal za sebou, vedľa mňa další neznámi alfa ťahal Eda. Nevedel som čo nas čaká ale určite to nemohlo byť nič dobrého. Plakal som ale radšej som nič nehovoril pretože minule sa mi to vypomstilo.

Zastali sme pred veľkými drevenými dverami. Pred nami bolo pár álf s omegami na reťazi a za nami takisto. Jeden z álf, konkrétne jeden čo stál úplne vpredu sa postavil pred dvere na šamlík a začal hovoriť.

"Takže, dneska vás všetkých predáme alfam ktoré za vás ponúknu najväčšiu cenu, radím Vám chovajte sa ako sa na správne omegy patrí. To znamená zrak uprený k zemi, ruky za chrbát a poslušne kráčate smerom dopredu. Keď zastaneme otočíte sa a padnete na kolená."

Dokončil svoj dlhy monológ a ja som sa zase rozplakal. Chcem ísť späť k Zanyovi, ja patrím jemu, nie nejakej alfe ktorá da za mňa peniaze.

Dvere sa otvorili a my sme vstúpili dovnútra, radšej som sa držal inštrukcií a zrak som mal sklopeny k zemi a poslušne som šiel za alfou ktorá ma viedla. Keď sme zastavili nasilu ma otočil a zatlačil na zem. Mne sa podlomili kolená a padol som na zem. Chcelo sa mi plakať no nemohol som, nechcel spm schytať ďalšiu facku.

Dražba sa začala, prvé išlo dievča, mohlo mať tak 15. Bolo mi jej úprimne ľúto. Nepočul som cenu za ktorú ju vydražili, po nej šiel chalan asi v mojom veku. Vystrašene som zistil že som medzi prvými, teda predomnou ňom už len jeden chalan. Zavrel som oči a prosil nech ma zachránia. "Ja nechcem byt predaný, ja už svoju alfu mám" kričal som si sám pre seba.

Zrazu ma niekto chytil za rameno a zdvihom ma na nohy.

"A tu máme další kus, prenádherný mladý omega"

Zaznel hlas z prava a mne sa spustili slzy. Chcú ma predať cudzej alfe ktorú nepoznam a určite jej budem len na sex.

"Tak začneme na 500$"

Znovu spm započul ten hlas. Po chvíli začali padať vyššie a vyššie ceny.

"700$"

"900$"

"1000$"

"1500"

"Máme 1500$ dá niekto viac?"

"Dám 10 000$"

"Predané"

Prišiel ku mne alfa a dvoma prstami mi nadvihol tvár, predné ako Zee pri našom prvom stretnutí. Bol to starý a tlstý chlap ktorý este k tomu aj smrdel. Chytil ma za rameno a chcel ma odviesť. No v tom sme započuli streľbu s vedľajšej miestnosti, otočil som sa. Po chvíli dotyčný vyvalil dvere a do miestosti nabehlo pár mužov, podľa ich oblečenia som usúdil že to budú policajti.

Jeden z nich podišiel ku mne.

"Ahoj ty si Louis pravda?"

"A-áno"

"Dobre ja som Shawn, teraz hlavne zachovaj kľud a pod za mnou.

Chytil mi ruku a ťahal ma za sebou. Prešli sme celú miestnosť a vyšli sme na chodbu kde som počul streľbu. Shawn zrazu nabral na rýchlosti. Ja som sa stažil takisto zrýchliť na moje nohy nestíhali a po chvíli som padol na zem. Pocítil som bolesť na mojej pravej nohe, pozrel som sa a bola celá od krvi.

"Si v po-"

Spýtal sa Shawn no keď uvidel moju nohu tak pochopil.

"Môžeš chodiť ?"

"A-asi nie"

Ďalej uz nič nehovoril. Vyhodil si ma na chrbát a utekal so mnou cez celú budovu.

Vyšli sme von kde už čakalo pár policajných aút a asi 3 záchranky. Shawn ma položil na bieli stôl pri sanitke, ihneď ku mne pribehlo niekoľko doktorov a začali mi ošetrovať zranenú nohu. Pozrel som na Shawna ktorý sa práve bavil s niakym neznámim strážnikom.

"Zavolajte pánovi Malikovi že sme našli jeho omegu" povedľa Shawn.

"Už sa stalo" odpovedal neznámi a ja som bol radosťou beh seba.

Cítil som ako mi jeden z doktorov prehodil cez plecia modrú, dlhu košeľu a sestrička mi ju začínala.

"Už je ti lepšie Louis?" spýtal sa ma Shawn.

"Áno a oveľa a Zayn s Thomasom sú v poriadku?"

"Neboj sa tvoj syn to prežil bez úrazu a Zayn padol po tom ako ťa uniesli do bezvedomia ale už je v poriadku a tipujem že každú chvíľu tu bude"

Prikyvol som a usmial sa na neho. Započul som motor niakeho auta ktoré rozhodne nejde pomaly. Otočil som hlavu aby som lepšie videl. V diaľke som zbadal Zaynov čierny Range Rower. Keď bol dostatočne blízko prudko zabrzdil. Vystúpil z auta a náhlil sa ku mne.

Zouis Malikson  A/B/OWhere stories live. Discover now