3. Časť

460 23 3
                                    

Louis

Dnes je ten deň, deň kedy mam stretnúť svoju budúcu alfu o ktorej viem len to že je z dobrej a bohatej rodiny a ze vyhovuje mojim rodičom.

Stál som pred zrkadlom a rozmýšľal som čo si obliecť. Muselo to byt trochu formálne ale nie príliš. Otvoril som svoju skriňu plnú značkového oblečenia a chvíľu som do nej len tak pozeral. Nakoniec som sa rozhodol pre čistobielu košeľu a čierne obtiahnuté rifle ktoré zvíraznovali moje boky a zadok na ktorý som bol pyšný pretože každý deň drepujem. Theo mi ho vždy chválil. Pri spomienke na Thea som mal chuť rozplakať sa, rozišiel som sa s ním cez messenger kde som mu všetko vysvetlil, našťastie to pochopil a povedal ze môžme zostať kamaráti, aj keď pochybujem ze mi "môj nový alfa" dovolí takéto kamarátstvo so svojou bývalou alfou.

Nakoniec som zobral svoje veci a šiel sa do kúpeľne osprchovať. Dal som si dlhý kúpeľ a užíval som si ako horúce kvapky vody kávou dole mojim telom. Zo sprchy som vyšiel asi po pol hodine, obliekol som si rifle aké košeľu zatiaľ nie, nechcem si ju zašpiniť čo by sa pri mojej nešikovnosti s najväčšou pravdepodobnosťou stalo.

Vyšiel som s kúpeľne a namieril som si to do svojej izby. Uz som otváral dvere ale prihovoril sa mi môj otec: "Dúfam že sa budeš chovať najlepšie ako vieš a nezahanbiš rod Tomlinsonov" len som sklopil hlavu a povedal: "áno otec neboj sa budem dobrá omega" len prikyvol a odišiel, ja som ihneď vyletel do svojej izby a pozrel na hodiny 9:36. No Malilovci moju prist až o 15:00 takze mam este čas. Zobral som svoj Notebook a rozhodol som sa ze si pozriem Harryho Pottera, je to moj obľúbený film. Som najväčší Potterheard s našej školy aj keď som vždy fandil tej zlej strane. Keď nad tým tak rozmýšľam v každom filme fandím vždy tej zlej strane, nuž som divný.

Dopozeral som film a zišiel dole na obed, v jedálni uz sedeli moji rodičia a môj mladší brat Brandon- alfa, aj jemu určite otec nájde dobrú omegu. "Ahojte" pozdravil som a sadol som si na svoje miesto. Sluhovia začali kosiť jedlo a ja som zjedol všetko co mi dali, vždy som bol veľký maskrtnik a náš kuchár varil perfektne takze som sa vždy dosýtosti najedol. Keď sme dojedli otec s Brandonom odišli a ja som zostal sám s mamou, mamu mam veľmi rad a okrem mna je to jediná omega v dome keďže brat s otcom sú alfi a sluhovia aj bety. "Tešíš sa na svoju baví alfu?" spýtala sa ma a ja som sa na ňu smutne usmial: "Úprimne nie nechcem s ním byt, chcem byt so svojim Theom. Mami ja viem e nieje pre našu rodinu a hlavne pre otca vhodný ale, nemohol mu dat aspoň 1 šancu ?" spýtal som sa pričom som takmer plakal a mam si len povzdychla: "pozri Louis pred tvojim otcom som tiez mala alfu ktorú som milovala, volal sa Eduard a bol proste dokonalý, ale tiez ako je teraz Theodor nebol pre mojich rodičov vhodný a tak som mala smolu. Môj otec, tvoj dedko mi našiel tvojho otca a ja som nemohla namietať, musíš pochopiť Louis že omegi dneska slúžia na rozmnožovanie, uspokojenie a na spojenie rodov, na nič iné." mama si skryla tvar do dlani a ja som prišiel k nej, objal som ju a snažil sa ju upokojiť: " Neboj mami ja to chápem a ďakujem e si mi to povedala." ona len mlčky prikývla a ja som sa pobral hore do svojej izby.

Pozrel som sa na hodinky bolo presne 14:00 a ja som si povedal ze by som sa mal ist nachystat. Šiel som do kúpeľne umyl som si zuby, upravil som si vlasy a dá som si jemnu vrstvu makeupu. Potom som si oblúkom svoju bielu košeľu a šiel som sa zbaliť keďže sem sa uz asi nevrátim. Zobral som veľký čierny kufor a postupne doň začal ukladať oblečenie, následne knihy a aj svoj notebook. Potom som zobral svoje hygienické potreby a hodil ich do kufru spolu s malovatkami. Pozrel som znova na hodiny a bolo 14:53. Mam este asi 10 minut, povedľa som si a šiel obzrieť Facebook no v tom mi napísal Nial.

Nial: Tak čo aký je?

Me: Neviem ešte neprišiel

Nial: xD dobre tak mi potom napis aký je povahovo a hlavne ako vyzerá

Me: Okey tak zatiaľ ahoj :)

Nial: Ahooooj

Tesne po tom ako mi prisla správa od Niala zazvonil zvonček co znamenalo ze uz sú tu. Zdvihol som sa s postele a čakal kym na mna otec zavola.
"Louis pod sem k nám" okríkol ma a ja som pomaličky zišiel dole schodmi a hneď ako som stal pri mojich rodičoch a pred tromi neznámymi osobami padol som na kolena. Podľa zákona každá omega musí pred cudzími alfami padnúť na kolená. Zaregistroval som že sa ku mne blíži pár nôh mojej novej alfy, dvomi prstami chytil moju bradu čím mi zdvihol hlavu, keď som uvidel svoju novú alfu skoro som odpadol.

Taak je to tu nová kapitola, prepáčte ale nedalo sa mi písať keďže skola a poznáte to. Takze sa ospravedlňujem a sľubujem ze od teraz budú kapitoli vychádzať pravidelne.

Zouis Malikson  A/B/OWhere stories live. Discover now