- 4 . Οι τέσσερις φρουροί της πριγκίπισσας -

254 62 72
                                    

THE CURSED KINGDOMS

-NIXGOTSARCASM

~•~

ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΡΗΣ πριγκίπισσας είχαν γουρλώσει. Δεν περίμενε η Alchten να ήταν τόσο όμορφη. Η μόνη φορά που έμενε μέσα στην άμαξα της ήταν για να κοιμηθεί κουρασμένη από τις τόσες ώρες που περπάταγε ή έτρεχε. Τις άλλες θα φόραγε το τεράστιο καπέλο της για να μην την χτυπάει ο ήλιος και θα μύριζε το κάθε λουλούδι, θα προσπαθούσε να σκαρφαλώσει το κάθε δέντρο και θα χάιδευε το κάθε ζωάκι που έβρισκαν στους έρημους δρόμους. Ο βασιλιάς είχε ζητήσει να την ταξιδέψουν μακριά από πόλεις για να μην πέσουν πάνω σε αρσενικά. Η εκπρόσωπος που είχαν στείλει με την πριγκίπισσα γνώριζε ότι εκείνη ήταν μισή νύμφη και ότι το πετράδι στον καρπό της δεν ήταν αρκετό να την κρατήσει ασφαλή, γι' αυτό υποσχέθηκε να την πάει στον πρίγκιπα όσο πιο σύντομα γινόταν, δίχως περιπλοκές.

Από την ημέρα ενηλικίωσης της το πετράδι είχε πάρει ένα πορφυρό χρώμα, το οποίο ξάφνιασε την πριγκίπισσα. Όταν ρώτησε την μητέρα της, ούτε εκείνη δεν ήξερε τι να της απαντήσει. Είχε ξαφνιαστεί ισάξια. Το Πετράδι της Μάγισσας δεν άλλαζε ποτέ χρώμα, ειδικά σε εκείνη την απόχρωση του κόκκινου. Εννοείται πως συμβουλεύτηκε τον βασιλιά της και του ζήτησε να πάει να βρει τις νύμφες, όμως η ανησυχία του την σταμάτησε. Δεν της επέτρεψε να ανακατευτεί και είπε στην κόρη του ότι απλά ήταν ένα μαγικό πετράδι που άλλαζε χρώμα όταν ο κάτοχος ενηλικιωνόταν. Η Felicity χάρηκε τόσο που υποσχέθηκε να μην το βγάλει από τον καρπό της ακόμη κι αν πήγαινε στην Alchten. Οι γονείς της ανακουφίστηκαν τόσο πολύ.

Η μυρωδιά της πάντως ήταν τόσο δυνατή που έπρεπε να ξεκινήσει βράδυ για να μην τραβήξει την προσοχή των αντρών της πόλης. Το υπόλοιπο ταξίδι πήγε ομαλά, η φρουρά της να την πρόσεχε τόσο καλά που ούτε μια γρατζουνιά δεν είχε πάνω της. Η εκπρόσωπος και καλή φίλη της μητέρας της, κοιτούσε την χαρούμενη πριγκίπισσα και την λυπόταν. Πέρα του ότι δεν γνώριζε πως ήταν μισή νύμφη και εκείνη η φύση προσκαλούσε τα αρσενικά κοντά της, δεν είχε ιδέα πως θα παντρευόταν έναν άντρα που ούτε οι τύραννοι μπορούσαν να φτάσουν. Οι πράξεις βίας του ήταν τόσο τρομαχτικές που τραυμάτιζαν την ψυχή του καθενός που ήταν μάρτυρας τους. Μέσα της ήταν σίγουρη ότι η μόνη κατάρα θα ήταν να παντρευόταν κάποιον σαν αυτόν.

«Artemis, τι είναι οι νύμφες;» ρώτησε ξαφνικά η πριγκίπισσα Felicity ενώ καθισμένη σε ένα λιβάδι γεμάτο παπαρούνες.

Τα Καταραμένα Βασίλεια [#TKB] [18+]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα