- 3 . Η συμφωνία στο όνομα της βασίλισσας -

288 62 49
                                    

THE CURSED KINGDOMS

-NIXGOTSARCASM

~•~

O CHARLES-ERNEST ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕ ενοχλημένος και έριξε τα μάτια έξω από το παράθυρο. Σε μια εβδομάδα η πριγκίπισσα Felicity της Engros Emeslands θα ερχόταν και θα είχε την ευκαιρία να την δει. Του είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ποια ήταν τέλος πάντων που ακόμη και οι νύμφες είχαν ενδιαφερθεί να βρουν το ταίρι της; Ως ο βασιλιάς της Titania ήξερε τις δυνάμεις όλων των πλασμάτων που ζούσαν εκεί, γι' αυτό γνώριζε καλά ότι η διαδικασία του να βρουν το μοιραίο ταίρι κάποιου, οι νύμφες έπρεπε να θυσιάσουν τις δυνάμεις τους. Το ότι η πριγκίπισσα Euria θα ήταν αυτή που θα το έκανε, θα σήμαινε είτε ότι ήθελε να χώσει την μύτη στην ζωή του βασιλιά είτε ότι ήθελε να μάθει για την πριγκίπισσα Felicity Darlington.

Μόνο ο Charles-Ernest και ένας πιστός ακόλουθος του γνώριζαν την πραγματική του ταυτότητα. Το βασίλειο της Titania, το μεγαλύτερο δάσος στον κόσμο αυτόν, ήταν στ' αλήθεια στέγη για όλα τα πλάσματα που είχαν γεννηθεί από την σκοτεινή μαγεία. Είχαν μια αθάνατη βασίλισσα του Σκότους, την Fay. Μπορούσε να ελέγξει με δική της θέληση την σκοτεινή μαγεία και άλλες φορές άκουγε τις κατάρες των ανθρώπων και τις πραγματοποιούσε. Ήταν μόνη της, ανάμεσα στα πλάσματα που τόσο αγαπούσε, χρόνια ολόκληρα καταδικασμένη να κρατάει την ισορροπία μεταξύ της ανθρωπότητας και της μαγείας. Φορές κοιτούσε τον ουρανό και ήλπιζε οι θεοί να την λυπόντουσαν που γεννήθηκε καταραμένη να μην μπορεί να ζήσει με άλλους ανθρώπους.

Η Fay είχε ζήσει τόσα χρόνια που δεν είχε καταλάβει πόσες γενιές είχαν περάσει στα διπλανά βασίλεια. Εκείνη παρέμενε αθάνατη, ακόμη στα νιάτα της. Στο σώμα δεν πέρναγε τα είκοσι χρόνια, αλλά η ψυχή της είχε ζήσει περισσότερα και από την κατάρα των βασιλείων. Σπάνιες φορές πάταγε το πόδι έξω από τα δάση της Titania και αυτό γιατί έξω από τα σύνορα, το σώμα της γινόταν αυτό ενός ανθρώπου. Δεν είχε δυνάμεις, δεν ήταν βασίλισσα, ούτε μπορούσε να μείνει αθάνατη. Όσο να 'ναι αγαπούσε τα πλάσματα που την υπηρετούσαν και ήταν συνδεδεμένα μαζί της, οπότε ένιωθε την θλίψη τους που έφευγε. Επέστρεφε το ίδιο βράδυ τρομαγμένη και πέρναγαν χρόνια μέχρι που να έπαιρνε απόφαση να βγει πάλι έξω.

Οι άνθρωποι στα δάση της Titania ήταν συχνό φαινόμενο. Φορές εκείνη θα τους παρακολουθούσε που πέθαιναν, που έπεφταν σε παγίδες ή που κατασκήνωναν για να συνεχίσουν τις περιπέτειες την επόμενη ημέρα. Η Titania ήταν γεμάτη με πολύτιμα πετράδια, σπόρους που δεν φύτρωναν πουθενά αλλού και διάφορους πόρους που μπορούσαν οι άνθρωποι να εκμεταλλευτούν. Βέβαια, δίχως μαύρη μαγεία-απαγορευμένη στους ανθρώπους από την Μεγάλη Εκκλησία-κανείς δεν μπορούσε να επιζήσει πάνω από μια εβδομάδα. Έτσι έφευγαν πριν η βασίλισσα Fay ξεκινούσε να το διασκεδάζει να παίζει μαζί τους.

Τα Καταραμένα Βασίλεια [#TKB] [18+]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα