- 2 . Η κρυμμένη πριγκίπισσα -

270 63 41
                                    

THE CURSED KINGDOMS

-NIXGOTSARCASM

~•~

Η ΝΕΑΡΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ Felicity Darlington πάντα δυσκολευόταν να βολευτεί στην θέση της και να τηρήσει τους τρόπους της. Αυτή την φορά όμως ήταν πολύ σημαντικό να το κάνει και το ήξερε. Άλλωστε ήταν τα γενέθλια της, η ημέρα που πλέον θεωρούταν ενήλικη και έκλεινε τα 18 της χρόνια. Ο πατέρας της και βασιλιάς της Engros Emeslands είχε αποφασίσει ότι αυτή η ημέρα θα ήταν η πρώτη της δημόσια εμφάνιση. Κανείς δεν γνώριζε την ύπαρξη της μέχρι που ξεκίνησαν οι φήμες πριν δυο εβδομάδες μετά την επίσκεψη του βασιλιά Karkan von Aldringen. Πλέον δεν θα ήταν φήμες, αλλά η αλήθεια που έβγαινε στην φόρα. Όλοι οι καταξιωμένοι ήθελαν να παραβρεθούν στα γενέθλια αυτής της πριγκίπισσας και να την δουν από κοντά.

Καθόταν όλο χάρη στον καναπέ, η πλάτη της ίσια και τα μαλλιά της να την καλύπτουν σαν μετάξι. Ήταν ελαφρώς σγουρά και τόσο μακριά που οι άκρες έπεφταν ανέμελα στην λευκή επιφάνεια του καναπέ. Το πρόσωπο της ήταν στρογγυλό και γεμάτο φακίδες, ομορφιά παρόμοια με την δική της να μην υπήρχε σε καμιά άκρη του βασιλείου. Άνοιξε τα μελί της μάτια και κάποια επιφωνήματα ξέφυγαν από τους καλεσμένους που είχαν αποπαρθεί με την πριγκίπισσα. Οι γέροι Δούκες και φίλοι του πατέρα της καταλάβαιναν γιατί την είχαν κρυμμένη· κανείς δεν θα άντεχε και θα προσπαθούσε να την πάρει για τον εαυτό του.

Η Felicity φόραγε ένα φόρεμα κίτρινο με λευκές λεπτομέρειες. Το ντεκολτέ της ανοιχτό να δείχνει το στήθος της ήταν στολισμένο με πέρλες πανάκριβες, ένα διαμάντι τεράστιο να τράβαγε την προσοχή όλων. Φορούσε μια μικρή κορόνα στο κεφάλι, οι καρποί της γεμάτοι βραχιόλια που της έκανε δώρο ο πατέρας της. Έδειχνε πραγματική πριγκίπισσα, το στρογγυλό της πρόσωπο γλυκό, τα μάτια της αμυγδαλωτά, τα χείλη της κόκκινα και σαρκώδη. Έμοιαζε με θεά, όλες οι δούκισσες και οι πριγκίπισσες να την ζήλευαν. Κράταγε το ποτήρι τσάι στο χέρι της, καθισμένη με την αδελφή και την μητέρα της.

Στ' αλήθεια η πριγκίπισσα σκεπτόταν ότι ο καναπές δεν ήταν άνετος και τα μάτια του κόσμου το έκαναν χειρότερο για να βολευτεί. Έπαιρνε βαθιές ανάσες και ξεφυσούσε κοφτά, πάντα να τηρεί το πρόσωπο ανέκφραστο και το σώμα της ίσιο. Η μητέρα της, βασίλισσα Melissa Barrington, και δεύτερη σύζυγος του βασιλιά της Engros Emeslands ήταν το ίδιο πανέμορφη και καθόταν στην πολυθρόνα στο πλάι του τραπεζίου. Απέναντι της ήταν η πρώτη κόρη του βασιλιά, πριγκίπισσα Justine III Darlington, η οποία είχε έρθει για επίσκεψη να κάνει δώρα στην μικρή της αδελφή. Όλα τα αδέλφια της, παρόλο που ήταν από άλλη μητέρα, την αγαπούσαν τόσο που δεν γινόταν να μην την κακομάθαιναν.

Τα Καταραμένα Βασίλεια [#TKB] [18+]Where stories live. Discover now