/180/

178 37 56
                                    


Začala som svoje kamarátky (kamarátov, spolužiakov, random ľudí) porovnávať s MM postavami... a nikto nedostal pozitívne prirovnanie !

























Nechcem byť zlá, ale teraz príde vety, po ktorej ma veľa z vás zabije...

Toto je konečný problém knihy "Ak si hráč Mystic Messengeru...". Posledný 180 problém, ktorý som napísala a vymyslela.

Spolu sme dosiahli naozaj veľké čísla votov (8298) a aj prečítaní (27793). Naozaj som rada, že sme prekonali moju prvú problémovku (Death Note), ktorá ma vyslovene nakopla a dostala sem. Pribudlo mi toľko čitateľov, ktorých si ani nezaslúžim. Ste naozaj skvelý.

Smiali ste sa na tejto kravine takú dlhú dobu... teraz by som rada povedala, čo bude teraz. Na mojej FB stránke bude hlasovanie. Budete vyberať medzi:

Shingeki no Kyojin - problémovka

Fujoshi problémy

Tí, ktorí FB nemáte hlasujte v komentároch a kto FB má môžte hlasovať na stránke. Budem len rada ak sa vás zapojí naozaj najviac. A ak budete mať nápad na inú problémovku tak sem s ňou ! Ja posúdim naozaj všetko. Toto sú len možnosti, ktoré sú mi zatiaľ najbližšie (keď pozriem Free!, Black Butler budem hovoriť niečo iné). Takže tak.

No, tak teraz ja beriem lopatu a rátam s tým, že ma niekto ako napríklad Yuuki_Ayakashi_ odpáli ma zabije s pomocou ghúlov a titánov. Mala som vás rada a nezabudnite hlasovať ! Uvidíme sa pri YoI problémoch a možno i niekde inde !

Am_Pple

Ak si hráč Mystic Messengeru...  ✅Where stories live. Discover now