/75/

242 46 16
                                    

Asi to mám tak iba ja, ale po hraní Mystic Messengeru som mala chuť si stiahnuť nejakú total random zoznamovaciu texting aplikáciu a písať si s nejakým náhodným týpkom. Sranda je vtom, že to som aj spravila....







Jo, ja nie som normálna, ale tak to viete už dlhú dobu xD

Ale teraz to hlavnejšie ! Toto je presne 75. problém a ak ma pamäť neklame tak som niekde písala, že pri dosiahnutí tohto čísla sa na mojom profile zjaví z čista jasna nová problémová knížka ! Tentokrát ale s problémami na téma Yuri!!! on Ice !

 problém a ak ma pamäť neklame tak som niekde písala, že pri dosiahnutí tohto čísla sa na mojom profile zjaví z čista jasna nová problémová knížka ! Tentokrát ale s problémami na téma Yuri!!! on Ice !

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Tešíte sa na novú dávku problémov ? Ja teda nehorázne, lebo táto "séria" problémov ma nehorázne baví a som rada, že som ju vlastne aj začala. Tak sa ešte dnes bežte pozrieť na môj profil, pridajte si novú knížku a tešte sa na nové kraviny, ktoré napíšem :DD

Am_Pple

Ak si hráč Mystic Messengeru...  ✅Where stories live. Discover now