Bölüm 1.29

608 65 15
                                    

Is this what I've become?
Someone who gets jealous of someone?
Instead of open arms and honest praise
I'm closing doors and pushing love away

*********

Cemre hiçbir zaman huzurlu bir insan olduğunu iddia etmemişti, ama o gün öfkenin kemiklerini acıttığını hissediyordu. Üçüncü dersi geride bıraktıkları halde o sabahı nasıl geçirdiğine dair hiçbir fikri yoktu. Kimseyi duymamış, kimseyi görmemiş sadece yapmayı düşündüğü işe odaklanıp cesur bir adım atmıştı. Şimdi Burak karşısında ağzından salyalar fışkırarak bağırırken verdiği kararın doğruluğunu sorguluyordu elbette. Yine de geri adım atacak değildi.

O gün de öncekiler gibi can sıkıcı bir aksilikler silsilesiyle başlamıştı Cemre için. Uyanamadığı için ucu ucuna yetiştiği derse koşturuyordu ki başka bir bisikletliyle kafa kafaya çarpışıp yere düşmüştü. Çamur olan kıyafetlerinin de dizindeki kızarıklığın da sinirini bir şekilde atardı normalde ama kaza yaptığı kızın erkek arkadaşı diklenince Cemre kendini tutamayıp çocukla kavga etmişti.

Önceki gecenin kuyruk acısını karşısındaki oğlandan çıkartır gibi bağırmıştı Cemre, ama hayatın sürprizleri bitmiyordu. Bisikletini demirlere bağlayıp arkadaşlarıyla henüz buluşmuştu ki parktan okula yürüyen Toprak ve arkadaşları çıktı bu kez karşısına. O Zeynep denen kız hemen yanındaydı Toprak'ın. Hayır, sadece yanında değildi. Toprak Zeynep'in elini tutuyordu. Elini mi tutuyordu?

 Elini mi tutuyordu?

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


"Doğru mu görüyorum?" demişti Leylim şok içinde. Ece pörtlek gözleriyle önünde oynayan filmi kavramaya çalışıyordu.

Okul bahçesine birlikte adım atan Toprak ve Zeynep'in kusursuz bir çift gibi göründüklerini kimse inkar edemezdi. Zeynep'in rüzgarda uçuşan siyah saçları Toprak'ınkilere karışıyor, sanki göz göre göre onunla flört ediyordu. Kızın halinden ne kadar memnun olduğu pembeleşmiş yanaklarına yansımıştı.

"Mükemmel uyum!" diye tanımlamıştı Burak bu durumu.

Toprak doğruyu söylemişti demek. Gerçekten de bir kız arkadaşı vardı ve bu durumdan fazlasıyla keyif alıyormuş gibi duruyordu. Cemre ortaya attığı suçlamalarla kendini küçük düşürdüğüyle kalmıştı işte.  Belki de bu durumdan hoşnut tek kişi olan Burak'ın ağzı kulaklarındaydı, ama Cemre için kabus sonlanmıyordu. Toprak ve Zeynep'in hemen ardından el ele okula giren Mert ve Duru vardı sırada. İkisinin barıştığına şüphe yoktu, ki bu Duru'nun gururlu bakışlarıyla etrafındakileri yeniden aşağılamaya başlamasından da anlaşılıyordu.

"Hadi buna da tamam ama Kerem ne alaka?" demişti Leylim kaşlarını çatıp.

O ana kadar gördüklerini bile sindirememiş olan Cemre ve arkadaşları için Kerem son şoktu. Yanında Zeynep'in arkadaşlarından bir kızla okula girerken el ele olmasalar da Kerem kıza karşı fazlasıyla ilgili görünüyordu. Ece kaşlarını çatıp onları izlemiş sonra da tek kelime etmeden arkasını dönüp gitmişti.

BAHAR UYKUSUHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin