Capitolul 4

273 7 0
                                    

Povestea Sasuke:
      Trebuie să îi spun Sakurei despre tot , legat de trecutul meu si al vărului meu :

- Saku , iubi, uite cum sta treaba: am împrumutat o dată o sumă de bani mai mare pentru că mama mea a avut o problemă si au internat-o in spital , ea avea nevoie de bani mulți pentru a face operatia asa ca am facut acest împrumut si acum imi cer bani , trebuie să i virez din contul meu in contul lui.

        După ce i-am spus Sakurei toate astea ă coborât din mașină și să dus in benzinărie. În cam 2 minute se întoarce si imi spune cu un zâmbet pe față :

- Sasuke , iubitule, nu mai trebuie să îți faci griji in privinta banilor i-am virat din contul meu pe toți si stiu la ce te gândesti asa ca nu, nu este nevoie sa mi dai inapoi , am facut-o pentru iubitul meu si asta conteaza .

       Am simtit ca mi sa pus un nod in gât , nu pot sa cred ca Saku a mea a facut asa ceva pentru mine , nici o fata in locul ei nu ar fi facut asta si sunt sigur că în 2 secunde sar fi despărțit de mine si nu as fi mai auzit ceva de ea .

- C-ce?I-am spus eu balbindu-ma

- Ce ai auzit , i-am virat bani asa ca nu mai ai nici-o treaba eu el sau cu ei.Imi zice ea ca și cum ar fi plătit o notă de la un restaurant .

- Bun acum sa ne continuam drum , dar mai întâi să îl anunt si pe Naruto cu Hinata

- Ok

       Ma indrept spre Naruto ca sa îi spun două vești mari si ca sa stiti singurul ca stia de acei bani era el, sper ca o sa se bucure ca in sfarsit Sakura stie si mai presus ca am scapat de aceea datorie insuportabilă.





    Va urma .......

Părere Where stories live. Discover now