38

23.5K 1K 30
                                    

"Saçım nasıl görünüyor" buglem meraklı bir şekilde yüzüme bakarken gülümsedim.

"Muhteşem" dedigim şey ile buglem elimi tuttu.

"Makyajim güzel olmuş demi, elbisem de içime sinmedi kilo mu aldim yine ben acaba" buglem nefes almadan konuşmaya devam ederken odaya nermin teyze girmişti.

"Ah şu gençler heyecandan  düşüp bayilacaksin diye korkuyorum kizim" nermin teyze buglem ile aramizda dururken gülümsedi.

"Abartma anne"

"Valla abartmiyor buğ kusura bakma yani bilmem kaçıncı kez sordun ayni sorulari" buglem uzanip kolumu çimdiklerken dudagimi büzdüm.

"Hadi neyse gidip bir babana bakayım ben " nermin teyze gülümseyerek disariya cikarken bugleme baktim.

"Ben nasil olmuşum peki" sordugum soruyla buglem beni incelerken küçük bir ıslık çaldı. Elimle koluna vururken gülmeye başladım.

"Nedense sözlü tacize ugradigimi düşünüyorum"

"Sana tacizlik yapmak mı pek akıl işi olmaz bu valla vurur savaş beni" buglem gülerken bende gülmeye başladım. Savaşı özlemistim bugun kavga etmiş olsakda bir öpücükle hersey çözülmüştü işte. Pis herif nasil da özletiyordu kendini. İlk olarak buglemlere gelmiştik savasla barisda 1 günlüğüne  kiraladiklari eve gitmişlerdi. Üzerimde ki bordo düz elbiseyi aşagiya dogru cektim. Omzum açıkta kalirken maşali olan saclarimi bir tarafa topladım. Buglem de masmavi bir elbise giymisti. Kesinlikle barisin dibi düşecekti. Eh napalim çok güzeldi benim arkadaşım.

"Derin yiyecekmis gibi bakma bana korkutuyosun" buglem gülerken yanina dogru yaklaştım.

"Çok mu korkutuyorum"

"Kizim degisik degisik konusma ya"

"Niye çok mu korkuyorsun  " buglemi gıdıklamaya başlarken deli gibi gülüyorduk.

"Derin makyajim akarsa bogarim seni" buglem kahkaha atmaya devam ederken gülümsedim.

"Aman çok korktum" buglem gülmeye devam ederken zil sesiyle birlikte durdum. Buglem hizla ayaga kalkarken elbisesini düzeltip konusmaya başladı.

"İyi gözüküyor muyum " sordugu soruyla iki parmagimi agzima koyup ıslık çaldım. Yaptigim hoşuna giderken gülümseyip disariya cikti. Ardından da ben çıkmıştım. Kapiya dogru yururken nermin teyze ve vedat amcanin bakislari buglemin üzeeindeydi. Buglem derin bir nefes aldiktan sonra hizla kapiyi açtı. Barış elinde ki çiçek ve çikolatayla birlikte şaşkın bakışlarla bugleme bakarken gülümsedi.

"Çok çok güzel görünüyorsun"

"Teeşekkür ederim sende yani şey çok yakisikli görünüyorsun demek istedim" buglem ve baris heyecandan kekelerken vedat amca araya girdi.

"Kızım misafirleri içeriye almayi düşünüyorsun umarim" vedat amcanin konuşmasiyla buglem gülümseyip kenara çekildi.  Barış içeriye girerken ardindan da savaşı görmemle gülümsedim. Ne de yakışıklı gözüküyordu. Savaş da benim ona baktigim begeni dolu gozlerle bana bakarken gülümsedim.

"Hoşgeldin evlat" vedat amca gülümseyerek barişa bakarken baris basiyla selam verip gülümsedi. Ayni şekilde savaşlada merabalaştıktan sonra içeriye geçtiler. Savaş kapinin önünde dikilirken ona bakip gülümsedim.

"Savaş herkes içeriye geçti sevgilim"  savaş bana dogru yaklasirken gülümseyip yanagimi okşadı.

"Bugun için fazla güzel olmamiş misin" dedigi şey ile gülerken elimi yanagina cikarttim.

"Öyle mi olmuşum hiç farkinda degilim" çenesinde ki gamze belirginleşirken bir kolunu belime sarip beni iyice kendine yaklastirdi. Kokusu bile beni mayistirmaya yeterken usulca yanagimi öptü. Yavas bir sekilde geri çekilirken sertce yutkundum.

STAJYER (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin