♡Epilógus♡

265 37 15
                                    

Egy évvel később:

2016. 05. 31.

Ma van egy éve, hogy Jungkook meghalt. Halála után, idegösszeroppanást kaptam, és pánikrohamot diagnosztizáltak nálam. Két hónapig a pszichiátrián kezeltek - szerintem tök feleslegesen. Nem segített semmit, ígyis-úgyis fáj, hogy már nincs köztünk, de el kellett fogadnom. Tovább kellett lépnem...

- Tegnap letisztítottad a sírját? - kötöttem be magam.

- Két órán keresztül - válaszolta anya, s felbőgette a motort.

Eommát is elég rendesen megviselte a dolog, ő hozzá is közel állt, Jungkook. Épp a temetőbe tartunk, hogy eltöltsünk ott pár órácskát nála. Minden nap kimegyek hozzá, és elmesélem a napomat. Sokszor úgy érzem, hogy ott ül mellettem, és megsimítja hajamat. Bár persze mindezt beképzelem magamnak, azonban nagyon komfortos elképzelni.

- Nagyon hiányzik - szólaltam meg. - Miért titkolta?

- Leírta a levélben, nem? - kérdezte, eomma.

Na, igen a levél. Kikereteztettem, és kiraktam az ágyam fölé.

- Leírta, de...

- Nincs de - szakított meg. - Nem akarta, hogy aggódj, nem szeretett volna fájdalmat okozni - magyarázta.

Nem válaszoltam, hisz úgyis veszekedés lett volna. Úgyis tudta, hogy nem rémülnék meg, hanem támogatnám, míg meg nem halna.

- Azért jól titkolta, ugye? - parkolt le, a temető előtt.

- Voltak jelei - szálltam ki a kocsiból. - A virág, a nem evészet, hirtelen fogyás. Nem vettem észre semmit - motyogtam, miközben szememmel kiszúrtam Jungkook sírját.

Se szó, se beszéd, futni kezdtem. Mikor elértem "Jungkook-ot", hatalmas hiányérzet tört rám. Fehér márvánnyal volt borítva, a sírkő, amin több virágok helyezkedtek el. Pitypang és gyöngyvirág...

- Drágám! Egyedül szeretnél lenni, vele? - fogta meg vállam.

- Igen - suttogtam.

Anya magunkra hagyott, gondolom vizet hoz.

- Szia, Jungkookie - integettem bénán. - Ma van egy éve, hogy... - itt elakadtam. - Szóval, hogy egyedül hagytál. Minden egyes nap gondolok rád. Most is rajtam van, a Mickey egeres pólód - kuncogtam. - Nagyon szeretlek. Elmondhatatlanul hiányzol. Kiskoromban, nem tudtam elképzelni nélküled az életem, s ez most sem változott - simítottam végig a márványkőn. - Ha hallod mit mondok, adsz valami jelet? - kérdeztem. - Tudom, hogy a semminek hablatyolok itt, de kérlek.... - néztem körbe.

Váratlanul feltámadt a szél, és - a virágcserépből - pár pitypang rászállt a combomra. A táskám hirtelen leesettem vállamról, kiömlött minden. Pár perc múlva kisütött a nap, az előbbi szélnek nyoma veszett.

- Szendvics? - nevettem hihetlenül. - Szóval, piknikezni akarsz? - vettem fel a táskám hátamra, azonban a szenyót nem. Ráhelyeztem, sírjára.

- Emlékszel, Bunny? - kuncogtam. - Hagytalak enni, mert már akkor is vékony voltál - mosolyodtam el szomorúan. - Szia, Kookie! Legyél jó - nyomtam egy csókot, a sírkőre, - és belenyugodva, hogy ma is el kell engednem -, távoztam....

Jeon Jungkook

1997. 09. 01. - 2015. 05. 31.

Élt, 18 évet

Nyugodjon békében

Nos hát sziasztooook ^.^

Ezzel hivatalosan is vége, ennek a kis cuccnak lol

Na, de meg szeretném köszönni, azoknak, akik végig követték ezt a valamit, kommenteltek, vote-oltak. Nektek hatalmas köszönet!❤

Remélem, hogy a közeljövőben elég nagy népszerűségre tesz szert, a fanfiction ☺ Nagyon hálás vagyok! Fighting 👌

Remélem, hogy a közeljövőben elég nagy népszerűségre tesz szert, a fanfiction ☺ Nagyon hálás vagyok! Fighting 👌

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.
𝐒𝐏𝐑𝐈𝐍𝐆 𝐃𝐀𝐘 ー 𝐉𝐊Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang