Star Wars: The Sith

47 5 3
                                    

„Po dlouhé době vás znova vítám u dalších rozhovorů a tentokrát mi sem zavítala nevídaná dvojice až z předaleké galaxie. Těší mě, že vás tu mohu přivítat a vrhněme se rovnou na první otázku ať příliš nezdržuji," usmála jsem se na nově příchozí, které jsem nechala usadit do křesílek naproti mně.

1. Otázka – Na Syntharii

Lépe jsem se uvelebila a vzala deníček z předepsanými otázky na svůj klín. „Syntharie, začněme s vámi. Když se nyní zamyslíte nad svými minulými rozhodnutími, litujete nějakého? Rozhodla byste se stejně nebo byste něco změnila?"

Syntharie: „Tedy... rozhodně mě občas zajímá, jaký by můj život byl, kdybych bývala zůstala u Sithů. Asi ne moc veselý. Možná jsem mohla ukrást víc věcí, když jsem utíkala." Odkašlala si. „No, asi bych si odpustila nabourání do budovy Senátu, tehdy všichni tak strašně zuřili, že jsem byla připravená utéct na dalekou planetu a změnit si jméno..." Culí se.

2. Otázka – Na Syntharii

„Váš život není zrovna lehký, nepřála jste si být někdy zcela normální? Bez nadání pro Sílu, nestát na té světlé ani temné straně? Co byste udělala, když byste měla možnost žít zcela obyčejný život?" Tohle mě poněkud zaujalo, jakožto osoba bez žádných schopností jsem si nějakou přála mít, měli to ti šťastní naopak nebo ne?

Syntharie: „Nikdy! Kde by pak byla veškerá zábava?"

Berentain: „Být Jediem není zábava..." Syntharie: „No jo porád. Asi bych byla senátor nebo pašerák. Ale Sílu bych ti nepřála, občas z ní šílím. A kdybych si opravdu měla vybrat, žila bych daleko od všeho dění, protože by mě z toho asi brzo šiblo, nemít Sílu.

3. Otázka – Na Syntharii

Pokusila jsem se o jemný úsměv pro ulehčení atmosféry. „Jaký názor máte na rozepři mezi Impériem a Republikou? Kdyby jste se měla opravdu zamyslet a zvážit všechny pro a proti, k jaké straně se přikláníte?" Nuceně jsem si pošoupla brýle na nose, aby mi nesklouzly dolů.

Syntharie: „Všechno je to jenom o blbostech. Kdyby Impérium zůstalo tam, kde se celá ta léta schovávalo, bylo by to pro všechny lepší." mračí se. „K jaké straně bych se přiklonila?" zamýšleně hledí do stropu „K té, co má nejvíc jídla." směje se. „Snažila bych se chránit své přátele, ať už Impy, nebo Republikány. Asi bych byla na vlastní straně." důležitě si upravuje opasek s mečem.

4. Otázka – Na Syntharii

„Po vašem přeběhu na druhou stranu se zajisté změnil i váš pohled na Temnou a Světlou stranu," odmlčela jsem se na chvíli, abych se mohla podívat na osobu před sebou „jak moc se vaše představy o rytířích Jedi lišili od skutečnosti? Zajímalo by mě jestli s nimi souhlasíte více než s předchozí stranou nebo ne."

Syntharie: „Tedy, Jediové byli takoví, jací jsem čekala že budou," říká s úsměvem. „Jsou až moc upjatí na můj vkus, zasloužili by si trochu občas orazit u dobrého jídla s pár vtipnými Sithy." Uchechtla se nad onou představou.„Myslím, že ani jedna strana není ta správná," řekla, čímž si vysloužila zvedlé obočí od svého mistra.

5. Otázka – Na Syntharii

„Zdá se, že pozornost láká i tvá moc a rodina. Co nám tak o té můžeš povědět? Jaký je rodinný život čistokrevného Sitha, pokud mohu být tak zvědavá?" Snažila jsem se šťourání zamaskovat vlídným úsměvem ve snaze nikoho nedonutit použít své zbraně nebo sílu. Ačkoliv tohle byla jasně určená neutrální půda.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 31, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Rozhovory s postavamiWhere stories live. Discover now