Zona 13

158 14 4
                                    

Vítám vás u dalšího Rozhovoru, který se pořádá po delším odpočinku a dnes tu se mnou sedí postavy z místa, zvaném Zóna 13. Je mi ctí Vám představit Lilian Crown, Samuela, Marcuse a Sarah, kteří přijali mé pozvání do studia.


1. Otázka – (Na Lilian)

Alkiere: „Moc Vám děkuji, ale pojďme se raději vrhnout na první otázku, která je směřovaná na Vás, slečno Lilian. Doufám, že vám vykání nevadí." Ujistila jsem se raději a přešla k otázce „Místo, kde žijete je opravdu neobvyklé a lidi se od něj drží, co nejdále, mám-li pravdu? Byl to tedy hlavní důvod, proč jste tam zůstávala a žila, a nebo tam bylo i něco jiného krom klidu a toho tajemna?" Mile jsem se usmála a prstem si povytáhla brýle o trochu výš na nos

Lilian: "No to je mi jako drzost. Brej den!" Propálí reportérku pohledem. "A vy děcka taky pozdravit."

Sam: "Zdravím."

Sarah: "No nazdar."

Marcus: "Dobrý den."

Lily: "Takže, když jsme se tak pěkně představili tak můžeme přejít k oné otázce. Radši dávám přednost Lily, ale pokud mě budete chtít oslovovat: Vaše veličenstvo, Má paní, nebo tak nějak, vůbec se nebudu zlobit." Nezbedně rozhodila rukama do stran. Chudákovi Marcusovi po levici málem vypíchla oko. "Hlavně mi odpadá placení elektriky, plynu, nájmu, pozemkové daně, jo a neotravují mě pojišťováci. To byl asi ten hlavní důvod."

Alkiera: Překvapeně jsem zamrkala Dobře, Lily.


2. Otázka – (Na Samuela, Sarah a Marcuse)

Alkiera: Po odpovědi od Lilian jsem se na chvilku podívala do bločky na další otázku a pak jsem svou pozornost přesunula na kluky a Sarah i s tím úsměvem „Další otázka je pro vás tři.." Nadechla jsem se pro pokračování „Jak jste se dostali do smečky ve které jste bývali? Narodili jste se tam a nebo jste se do smečky dostali během nějakého cestování?" Uvelebila jsem se v křesílku a vyčkávala na odpověď

Sam: Podrbal se na bradičce. I když na tuhle otázku zrovna odpovídat nechtěl. "No, já tam přicestoval. Ale v hodně malém věku. Takže si to ani pořádně nepamatuji."

Sarah: "Já se do smečky dostala tím, že mě jeden idiot proměnil. Nedobrovolně musím podotknout. A taky jsem dostala možnost ho zabít."

Marcus: "Eww, fuj to je hnus. Sarah s tím se moc nevychloubej. A to jsem tu jako jedinej kdo je ve smečce od narození?"

Lily: "Trapáááás."

Sam: "Boha živýho, zalez."

Lily: "Zmlkni nebo nedostaneš."

Sam: "Už mlčím."


3. Otázka – (Na Marcuse a Sarah)

Alkiera: Nadechla jsem se a zase vydechla „No, raději budeme pokračovat, Marcusi a Sarah, jak to je mezi vámi?" Uculila jsem se „Podle mého se k sobě hodíte a tak se chci jen zeptat, zda jste pouze přátelé a nebo i něco více?" Opravdu bych se měla naučit své otázky lépe pokládat a vymýšlet jinak, protože je jen otázkou času, kdy mě někdo sežere za šťouchání do soukromý.

Marcus: Začervenal se a zakroucením hlavy odmítal odpovědět.

Sarah: "Nic mezi námi není!"

Rozhovory s postavamiWhere stories live. Discover now