Úvod

325 30 23
                                    

Jelikož jsem většinu toho nejdůležitějšího napsala v hlavních informacích, když si příběh otevřete, tak není nutno to tu rozvádět všechno, leč i zde chci sepsat nějaké podrobnosti, které jsem nenapsala do informacích a tak se na to vrhnu teď.

Jak vlastně takový rozhovor u mě bude probíhat?

Vskutku vhodná otázka na kterou Vám odpovím s radostí... Rozhovory se budou odehrávat v první osobě, kdy si budu hrát na takovou novinářku, která píše do nějakého bulváru.

Bude se to odehrávat v útulném studiu s krbem, kde před ním bude ležet kobereček a okolo něj budou kožené sedačky. Vždy tolik, kolik bude lidí a také to bude logicky utříděné - Mé křeslo bude na jedné straně koberce a ostatní křesla na té druhé, logicky. Ovšem, studio ... Jak tomu evidentně budu říkat nepřipomíná studio, ale spíše nějakou útulnou chatku, moderně zařízenou. Takže ano místo normální zdi, tu máme dřevo. He he.

Ovšem pohodlí je důležitější, ale tak nechám toho..

Vždy si vyberu (nebo povolím) nějakého spisovatele, kterého se zeptám, zda by nešel do rozhovoru, pokud dotyční bude chtít.

Za jakékoliv otázky ohledně tohohle projektu budu ráda a určitě zodpovím všechny :)

Takže lovískuji... Pac a pusu, Alkí ...

Další brumlání Stále to zní jako Pac a pusu, vaše super drbna ... bože...


Pravidla přijetí

1. Napíšete mi soukromou zprávu, nebo sem do komentáře

2. Napíšete jméno příběhu na který chcete rozhovor

3. Napíšete i jména postav se kterými chcete vystupovat (max. 5 postav)


Pokud toho nebudu mít moc, tak si můžete být jisti, že Vás přijmu a domluvíme se ještě na jistých věcech.

V tuhle chvíli se můžete podívat na můj profil, kde se vyskytuje odkaz na můj, pro tenhle projekt vytvořený ask, kde čtenáři vašich příběhů nebo tohohle rozhovoru, můžou posílat otázky na postavy. Taktéž se na mém profilu vyskytl list se všemi příběhy, které jsou ve stádiu čekání, takže můžete mrknout.


Rozhovory s postavamiWhere stories live. Discover now