Cap. 6

15 2 0
                                    




O mie de întrebări care-mi răsăriseră in minte când priveam filme in care oamenii se sărutau și-au primit răspunsul. Ce faci cu nasul? Care nas? Nu mai eram conștientă decât de gura lui peste a mea, ușor într-o parte. Mâinile? Păreau să știe și singure încotro să se îndrepte. Spre fața lui, spre ceafă, spre brațe. Puteam să respir chiar și când ne sărutam, evident. Când eram mai mică, mă întrebam dacă aș fi nevoită să-mi țin respirația. Acum eram încântată să descpăr că puteam să-l sărut pe Kyle la nesfârșit. Nu trebuia să mă întrerup niciodată ca să respir. Nici nu voiam. Nu știu sigur cât timp a trecut așa, sărutându-ne în iarba de pe deal. Nici nu mă interesa. Nu mai conta nimic,în afara bucuriei delirante a lui Kyle, a primului meu sărut , a contactului intim cu cel mai bun prieten al meu, cu singurul băiat la care am ținut cu adevărat vreodată.

Nu era doar perfect de firesc, era și unicul lucru pe care mi-l puteam imagina întâmplându-se, si nu reușeam să înțeleg cum de nu se întâmplase până acum.

Apoi, dintr-odată, am ajuns întinsă pe spate, în iarbă, firele strivite gâdilându-mi spinarea goală printre bretelele bustierei mele pentru sport. Kyle era deasupra mea, lăsându-și o parte din greutate pe mine, cealaltă parte fiind sprijinită într-un braț. Palma i s-a înfipt în iarbă lângă obrazul meu, și mi-am strâns degetele unei mâini in brațul lui, țindându-l de ceafă cu cealaltă, vrând să fiu sigură că nu se retrage, că nu încetează să mă sărute.

Deodată înțelegeam atât de multe.

Înțelegeam primejdia unui sărut. Fierbințeala și energia si fulgerarea. Am simțit ceva tare apăsându-mi șoldul, și mi-am dat seama ce era, într-o străfulgerare de căldură. Sărutul m-a oprit, iar Kyle s-a îndepărtat puțin, trăgându-și șoldurile înapoi. Privirea i s-a plimbat pe trupul meu , și mi-am înroșit , atât din cauză că mi-l studia, cât și că eram acolo conștientă de ce simt.

-Fir-ar.. , a bombănit Kyle, și s-a rostogolit deoparte, acoperindu-și fața, evident jenat. Nell, scuză-mă, nu știu ce s-a întâmplat...

Am chicotit ușor.

-Kyle, știm amândoi, sunt destul de sigură, că astea e o aiureală. Eu știu ce s-a întâmplat, și știi și tu. Ne-am sărutat. Ne-am atins. Iar tu te-ai...excitat.

Și-a tras ușor de elasticul șortului pentru alergare, îndreptându-l pentru o clipă de corp, aranjându-se.

-Mda,dar... e pur și simpu jenant.

M-am întors cu fața în jos și m-am aplecat peste el, așa cum stătuse și el deasupra mea.

-Kyle,e în regulă. Nu suntem copii. Eu...știu...adică,mda,a fost umpic cam neobișnuit,pentru o clipă, dar...

-Asta schimă situația între noi, nu-i așa? m-a întrebat Kyle, întrerupându-mă.

I-am răspuns, mușcând cuvintele peste tăcerea năucită provocată de brusca lui întrebare.

-Cred că da,am zis.

-Mai suntem prieteni?

Am intrat în panică.

-Păi...da, ? Adică, așa sper. Nu știu ce s-a întâmplat, de ce ne-am sărutat așa, de ce-ai fost atât de gelos și de ce n-am putut eu sa ies cu Jason. Adică, știu...dar nu înțeleg de ce acum. Știi? Când te-am sărutat,am simțit că...așa trebuie.Dar tot tu ești. Și tot eu sunt. Tot noi suntem, Kyle și Nell. Dar...și ceva mai mult, cred.

Kyle a scos un suspin de ușurare.

-Mi-era teamp... Adică...n-am avut de gând să te sărut. Pur și simplu, s-a întâmplat. A fost minunat, și n-am vrut să mă opresc.

Mi-a întâlnit, in fine, privirea, în timp ce degetele i se jucau cu o șuviță din părul meu.

-Aș vrea să te sărut din nou,chiar acum. Dar... mi-e teamă că nu m-aș mai opri niciodată.

-Cine a zis că aș vrea să te oprești? Ți-am răspuns la sărut, Kyle. Nu știu ce înseamnă asta pentru noi, ce anume ne face să fim. Adică, oare suntem iubit și iubită acum ? Nu știu. Ce-or să spună părinții noștri ? Oricum, toată lumea a crezut mereu că asta suntem, corect?

Kyle își plimba buza de jos, și mi-am dat seama că voia să mă sărute. I-am luat-o înainte , iar mâna lui a coborât ușor pe spate. Ezita, și la fel și eu. Sărutul a încetat, dar buzele noastre aproape că nici nu s-au dezlipit. Văzusem odata poziția asta într-un film, mă mișcasem umpic, dar suficient cât să mă las cu și mai multă greutate peste el, cu palmele pe pieptul lui. Era intimă. Confortabilă, dar... sugestivă.

M-am simțit experimentată. Adultă. Matură. Plină de dorințe pe care nu le prea înțelegeam, și cu care nu știam ce să fac. Ce trebuia să fac? Să mă dau deoparte? În filme, aici era momentul în care Eric scotea , îndemânatic, hainele de pe Sookie, după care cadrul se schimba, și el era deasupra ei,numai musculatură masculină și linii lungi și mișcare, și ei făceau dragpste... și-o trăgeau... și știau amândoi perfect ce făceau.

Eu nu prea eram sigură de toate astea. Faptul că-l vedeam fără tricou devenea, dintr-o dată, suficient ca să mă facă să înroșesc. Simțindu-i pielea de pe piept sub mâinile mele, palmele lui pe carnea mea, printre bretelele bustierei,aveam furnicături. Dar...restul?

Nu eram pregătită.

Kyle probabil că mi-a simțit frământările, sau brusca zbatere violentă a inimii. S-a desprins de mine și s-a ridicat în șezut,foțându-ma să fac și eu la fel.

-Ar fi cazul s-o luăm mai încet, Nell.

-Mda...mda.

Am sărit în picioare și mi-am ridicat tricoul de pe iarbă.

Te văd prin mine Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin