Cap.5

15 2 0
                                    

   -Jason, nu e... adica , mda,sunt cu el in clipa asta, dar...

   -Nu-i nimic. Am inteles. Banuiesc ca ne-am asteptat cu totii la asta, asa ca n-ar trebui sa fiu surprins. Doar as fi spus mai devreme.

   - Imi pare rau ,Jason.


Tocmai se pregatea sa inchida, cand m-a strabatut un fulger de inspiratie.

   -Jason , stai!

   -Ce e?

Tonul ii era lipsit de viata,plat.

   -Probabil ca n-ar trebui sa-ti spun una ca asta,dar... Becca s-a indragostit de tine inca dintr-a saptea. Iti garantez ca ar vrea sa iasa cu tine.

   -Becca?! a zis el, mi-am dat seama dupa voce ca analiza ideea. N-ar fi ciudat? Adica, oare ce-as putea sa spun? Ea crede ca a fost a doua optiune, sau cam asa ceva. Adica , banuiesc ca asa e,dar nu asa, intelegi ?

M-am gandit umpic la vorbele lui.

   -Nu trebuie decat sa-i spui adevarul. Ca te-am lasat balta in ultimul moment.

   -Crezi c-o sa mearga? Chiar? A intrebar cu o voce revenita la viata,entuziasta din nou. E chiar draguta!

Nu mi-am putut stapani rasul.

   -Jason? Taci,sun-o pe Becca.

Am apasat pe ,,Terminare" si i-am intins telefonul inapoi lui Kyle. S-a holbat la el.

   -A fost ceva destul de abil din partea ta, Nell. Trebuie s-o recunosc,a marturisit, adresandu-mi o privire intrebatoare. Dar chiar s-a indragostit Becca de el, pe bune ?


Am izbucnit iarasi in ras.


   -Da ,ce naiba! e indragostita nebuneste de Jason Dorsey, inca din... ma rog, lui i-am spus ca dintr-a saptea, dar e mai multa vreme. Chiar mult mai multa.. De cand lumea. Inca un motiv pentru care n-ar fii trebuit niciodata sa-i spun,numai ca..am fost emotionata,Kyle. Sa te invite un baiat dragut e mare lucru, iar tu si Jason sunteti baietii cei mai draguti din toata scoala.


Kyle mi-a zambit, indraznet si strengareste.

   - Ti se pare ca sunt dragut ?

Of, Doamne. Of, Doamne. Mirosea a belele. Nu ma simteam in stare sa-i intalnesc privirea. Iarba devenise deodata foarte,foarte interesanta.


   - Stii ca esti sexy, Kyle Calloway, asa ca inceteaza sa mai umbli dupa complimente,am replicat incercand abordarea flusturatica,glumeata, sperand sa-i distrag atentia de la faptul ca devenisem rosie ca focul de la frunte pana la despicatura dintre sani.

Dar nu mi-a mers.

   - Ai opt nuante de rosu pe piele, Nell, mi-a zis , si vocea i se auzea prea aproape. Rasuflarea lui imi ardea gatul.

Ce se-ntampla? Ce facea?


Mi-am ridicat privirea,si ochii lui Kyle erau la cativa centrimetrii de ai mei.Statea intins pe o parte,iar degetele mi le cautau pe-ale mele. Dintr-odata , n-am mai putut sa respir.Mi-a mangaiat parul din spatele urechii, si n-am mai fost in stare sa ma concentrez la altceva, decat la corpul lui bine sculptural si la ochii lui invapaiati si la mana lui din parul meu si la gura lui, buzele lui, atat de aproape, la varful limbii lui pimbandu-se pe buza de jos...Dintr-odata, Kyle era cu totul altcineva, cu totul altfel. Nu baietelul cu care crescusem, ci un barbat tanar cu trasaturile lui, cu ochii lui, cu maxilarele lui puternice, dar cu o privire invapaiata,matura ,aproape flamanda.Nu-l cunosteam pe acest Kyle,dar imi placea. Imi doream sa-l cunosc. Un val de electricitate a navalit prin mine, fortandu-ma sa inchid ochii, socul strecurandu-mi un icnet prin buze in clipa in care Kyle si-a lipit gura de a mea. O unda de caldura umeda si delicata energie m-au infiorat,surprinderea lasand locul,incetul cu incetul,minunarii,incatarii.

Kyle ma saruta.Of, Doamne. Of, Doamne...Doamne! Imi placea, atat de mult! Primul meu sarut. Cand s-a retras ,m-a lasat chiar si mai fara suflare, si jelind pierderea sarutului.


   - Nell? Eu... tu... ?


Prea nesigur de el, de sarut.

Te văd prin mine Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum