10.Bölüm

958 19 8
                                    

VOTE + YORUMLARINIZI BEKLİYORUM -_- NE KADAR ÇOK YORUM GELİRSE O KADAR ÇABUK YAYINLIYACAM YENİ BÖLÜMÜ ! <33 :* :( 

- bırak beni adriann !

- ımm.. bırakmam için bir sebep söyle söz bırakıcam ;)

tanrım deli olucaktım şimdi .. ne kadarda tatlıydı öyle .. 

- ımm... şey....ııı..beni...bırakmalısın....çünkü.....ouff.....

o kadar sesli gülmüştükü .. ağzını yiyebilirdim hemen ..

- gülüşünü yiyebiliyormuyuz adrian ? dediğimde ağırlıını birazdaha üstüme vvermişti ve kemerini çıkartıyorduu ! bu çocuk kafayı yemiş olmalıı !

-senden nefret ediyorum ! diye bağırıp üstümden attım onu .

- benden bu şekilde kaçamazsın sex kraliçem ?! 

- kes sesini ahmakk ! diyip gülerke aşşağı indim oda arkamdan koşar adımlarla geliyordu .merdivendeki.son adıma geldiğimizdeee ! tanrımm ! hayırr ! olamaz ! ''' KEVİN '''' 

- NE oluyor burada ? hassiktir şimi boku yemiştik ! tam ağzımı açıp konuşacaktım ki adrian saçmalıyacağımı anlayıp konuşmaya başladım :

- norayla alışveriş merkezinde karşılaştık stephanın işi çıkıp gidince ben getirdim norayı .

bunu söylerken saçlarını çekiştiriyordu ve çok sakin söylemişti . kendimi kevinın kollarına attım ve dudaklarımı dudaklarına teslim ettim. yaklaşık 5 dakika öyle kalmıştık. çok değişik bir fantazimiz vardı . adrianın deli gibi kıskandığını hissedebiliyordum bunu hissettikçe kevina daha sıkı sarıldım.

- ımm..şeyy meleğim benim gitmem lazım 1 ay burda olamıyacam babamla birlikte iş seyhaatine çıkıcaz üzgünüm ama mecburum ..

- adrian senin için bi sor...

- evett !!! kalabilirim kevin  .kevin daha sözünü bitirmeden adrian konuşmuştu adrianla evde tek kalma fikri ? kulağa hiç iyi gelmiyordu ?

- bu fikir iyi değil zaten prenses diye kulağıma fısıldadı tanrımm bu çocuk adeta zihnimi okumuştu ?!

kevin son kez burnuma öpücük kondurdu ve gitti . . . 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- bana öyle bakma pis sapık ! bu gece hiç bir şey olmuyacak boşuna heveslenme!bunu söylerken küçük bir kahkaha atmıştım piç gülüşlerinden birini yapıp ellerini belime doladı .

- bu kadar emin olma sex kraliçem ?!

o kadar sıkı sarmıştıki onu itmeme rağmen 1 cm bile gerilememişti. biraz çabaladıktan sonra kollarını serbest bıraktı .

- bana bak pis sarhoş kastıyanı şimdi gidip yukarıda üstümü değiştiricem.burada uslu bir çocuk gibi dur tamam mı ?

- ahahaha bebeğim hiç bir çocuk uslu değildir ;) 

-adriannn !!!!!!!!!!!!!!!!!! 

-tamam bebeğim  . çok  soğuk bir sesle söylemişti .hemen yukarı çıkıp üstümü değiştirdim adrianın içeri geleceğini bildiğim için hmen mini mavi şortumu ve üstünede beyaz rambo atletimi giydim saçlarım zaten açık ve düzdü  saçlarımı arkaya doğru savurup biraz parfüm sıktım . bunları o kadar çabuk yapmıştımkii ! o sırada adrian içeri tahmin edildiği gibi.. TABİ beni giyinik görünce çook şaşırmıştı ve hayal kırıklığı .... 

- nasıl olduda bu kadar çabuk giyindin sen bir kızsın doğana aykırı !?

o kadar tatlıydıki bi an için üstüne atlamayı düşündem ama sonra hemen bu fikrimden kurtuldum.

- olsun bebeğim hala çok seksisin .... sadece gülmüştüm bana yaklaşmıştı hemde çok duvara yasladığı gibi ellerini bacaklarımda gezdiremye başladı benii süzüyordu .. 

- seni istiyorum noraa ! 

- adrian lütfennnn yapma ! diğer eliylede göğüslerimi sıkıyordu ... hayır hayır ! kevina yapamam bunu ! istiyormuydum onuu ? ona hayır demek mümkünmüydü ?!! ama yapmamam gerekiyordu ... andresin erkekliğine tekme atıp kaçmaya çalıştım ama pek başarılı olamadım ... adrian bileğimden tutup duvara itti çok hızlı bir şekilde canım çok fena acımıştı ! ama oda sinirlenmişti sanırım ... hayır yanii hangi erken orasına tekme atılmasından hoşlanırdıki ! tamm ağzımı açıp konuşacaktım kii dudaklarıma yapıştııı !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ruhların OyunuHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin