7.Bölüm

1.1K 30 4
                                    

Öhm öhm biliyorum beni öldürebilirsiniz :) yeni bölüm geç geldi :D bi de hâlâ gülüyorum arsız gibi :D canlarım isteğiniz üzere bu bölümde romantizm var :D güzel bi bölüm oldu :D bi de bu bölümün neden geç geldiğini söyliyim size 'sınavlar' :(( kimisi ben bi daha,okumuyorum,bu ne biçim iş bölüm getirmiyosun diye şeyler yazmış :) hikayemi sevmeyenler okumayabilir.NOKTA! Keyfimden deil :p onun dışında hepinizi seviyorum hepinizi yerim ben :D çukulatalarım <3 neyse çok uzattım :D

:) iyi okumalar :)

Evet evet yatağımda iki kişi vardı.Anlık şok geçiriyodum.Herkes donmuş gözlerle yatağa bakıyordu.Zor da olsa gücümü toplayıp yatağa doğru ilerledim.Elimle yorganı sıkıca kavradım ve hızla kaldırdım.Gördüğüm şey karşısında ödüm götüme kaçmıştı.Paul..Isabel? onlar yatakta uzanmış uyuyorlardı Paul'un yüzü çiziklerle doluydu gözleri kapalı olduğundan o kan kaplanmış gözlerini görmediğim için şaslıydım.Isabel ise bir katilin kollarında olduğunu bilmeden uyuyordu.Paul'un hareket etmesiyle iki adım geri çekildim.Paul yine o kan gôzlerini bana doğrulttu ve ayağı kalktı.Hafif sırıttığı zaman sabah o dilindeki jiletin hala orda olduğunu gördüm.

-Isabel'in kan kokusunu sevdim fakat senin ki kadar güzel değil Nora...

bunu öyle bi soğuklukla söylemişti ki titredim.Kevin'a daha çok yaklaştım.Birden Isabel yatakta mırıldanınca hepimiz ona baktık fakat uyanmamıştı.Sonra hepimiz Paul'a doğru döndük fakat gitmişti a-ama nasıl nereye gider?! Yavaşça Kevin'ın arkasından çıktım ve Isabel'in yanına gittim,uyanmaya başlıyordu.Isabel hiçbişeyin farkında değildi.Yatakta doğruldu ve gözlerimin içine baktı.

-Isabel iyimisin?

-evet Nora iyiyim endişelenme fakat ben bişeyler gördüm banyoda?

olamaz kesinlikle banyodaki küveti ve kanları görmüştü!!

-Ne gördün diye sordum biraz tereddüt ettikten sonra derin bir nefes aldı.

-Şey biraz kafa karıştıcı.Duygusal ve karmaşıktı ve doğruyu söylemek gerekirse gördüklerimin çoğunu anlamadım.Demek istediğim karanlığın içinde kaynayan ve köpüren şeyler..

-Ne? Bu kulağa hiç iyi gelmiyor.dedim şaşkınlıktan dilim damağım kurumuştu.

-Iyi değil zaten! karanlığın içinde gölgeler gördüm sanki hayaletler canlı varlıklara dönüşüyor gibiydi ancak dönüştükleri şeyler bakamicak kadar dehşet vericiydi.

-ah tatlım lanet olsun tamam sakin ol diyerek sakinleştirdim onu.Isabel'in dedikleri korkunçtu.O masum yüzüne baktım,19 yaşında olmasına rağmen yüzü 12 yaşındaki bir çocuktan farksızdı.Sıkı bir şekilde sarıldım ve saçlarına öpücük kondurdum.

-Hadi aşağı inelim bu kadar korku yeter dedi Stephan.

Odadan hep beraber çıktık ve aşağı indik.Salona geldiğimizde acıktığımı karnımın guruldamasından anlamıştım.Kevin'a yavru kedi bakışlarımdan birini attım ve

-ben acıktığğmm dedim :)

Kevin'ın dudağı kıvrıldı ve hafif sırıttı.

-Ben hallederim dedi Eric ve telefona doğru gitti.

5 büyük boy pizza siparişi verdik bi de kalkıp yemek yapamazdım değil mi?! Salondaki büyük dolaptan güzel bir film çıkardım ve dvd'ye taktım film başlayalı 10 dakika olmuştu ki kapı çaldı Kevin  kalkarak kapıyı açtı Pizzalarımız gelmişti yuppiii!! :D Kevin pizzaların parasını ödeyip salona geldi herkese bir kutu kola ve pizzalarını verdikten sonra gelip yanıma oturdu.O kadar acıkmıştık ki pizzaları hayvan gibi yedik.Yemeğimiz bittikten sonra filmi kaldığı yerden izlemeye devam ettik 1.part bitmişti ki Eric ve Isabel ayağı kalkıp gitmeleri gerektiğini söylediler onları yolculadıktan sonra tekrar salona döndüm

-Nora ben yukardayım dedi ve yukarı çıktı Kevin Staphan'a döndüm

-Yukarıdaki misafir odalarından birine geç istersen Steph?

-Ah hayır Nora koltuklar çok rahat burda uyuyacam diye tutturdu Stephan,bende daha fazla ısrar etmedim,ona yorgan ve yastık getirdikten sonra bende yukarı çıktım Kevin yatakta ellerini başının altına almış tavana bakıyordu.Yavaşça odaya girdim.Biraz daha yaklaştım ve onu izlemeye başladım.Gece karanlığı rengindeki saçları gri gözlerini daha da koyulaştırıyordu.Tişörtünden belli olan karın kasları resmen benim için yaratılmıştı.

-orda durup bana mı bakıcaksın? bence yanıma gelmelisin Nora :)

-Ben-mi? hiçte bile seni izlemiyodum (-,-) diye çemkirdim (yalana bak)

-Biraz daha baksaydın sapık felan olduğunu düşünücektim sevgilim,hadi gel şuraya dedi yanını gösterek yatağın etrafından dolandım ve yatağa uzandım.Uzanmamla birlikte kendimi bi anda Kevin'ın altında buldum.Yavaşça yüzüme yaklaştı.Nefesim kesik kesik çıkıyordu.Dudağımın üstündeki acıyla yanlışlıkla çığlık attım ama bu benim suçum değil Kevin dudağımı ısırmıştı!!

-Şşhh bebeğim Stephan'ın yukarı çıkmasını istemeyiz değilmi?dedi ve o piç gülüşlerinden birini takındı.Yine yaklaştı ve dudaklarımı keşfe çıktı.Dudakları yumuşacıktı.Çok yumuşak öpüyordu.Ellerimi saçlarına getirdiğim zaman hafif inledi ve daha sert öpmeye başladı.Ellerini yavaşça gömleğime getirdi tam düğmelerine getiricekken boynundan tuttum ve üstüne çıktım ve sert bir şekilde öpmeye başladım önceleri şaşırsada o da hızla karşılık verdi.Tişörtünün eteklerinden tuttum ve bir çırpıda çıkarttım.O da gömleğimin düğmelerini açtı ve üstümden çıkardı.Onu iliklerime kadar istiyordum bunu hissediyorum...

:D :D Ahahaha romantik olucağını söylemiştim 15 vote'ye yeni bölüm gelir sizi seviyorum büsküvülerim :D <3 <3

Ruhların OyunuHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin