Az új szuperhős

80 7 0
                                    

Mióta történt az az incidens mindenki abban reménykedik, hogy Rouble City-nek is lesz egy új hőse. De nem lesz, mert én nem vagyok hős. Legalábbis egyedül nem tudok az lenni. Keresnem kell egy jó csapatot, olyan embereket akikben megbízhatok.
Először ösztönösen elrepültem a semmi közepébe és vittem oda egy csomó cuccot, ami majd a későbbiekben kelleni fog (,vagy nem).
Utána rögtön elmentem és megkerestem  és megmutattam neki:
-Valamit mutatnom kell-és felrepültem az égbe, majd lementem megfogtam egy kocsit és avval együtt voltam a levegőben.-Én voltam az a lány, aki megmentette 9 ember életét egy tűzvészben.
-Azta, mártmint azta azta!
-Ugye?
-és ez hogy történt? Mármint...-es elkezdte a gyíkdumát. Miután befejezte a szövegelést én elvittem a mától fogva bunkeremhez. Természetesen ezért is odáig meg vissza is volt. Olyan egy kocka...

Azóta, hogy megmutattam Brandon-nak a titkom eltelt egy pár hét. Úgy érzem egyre jobban megy a hősködés. De össze kell szednem magam, még mielőtt jön valami gonosz nemezis. Hisz minden szuperhősnek van, legalábbis én úgy tudom.
Megzavarta a gondolataimat a riasztó, ami jelez, hogyha egy gonosztevő akcióban van. Rögtön oda siettem és felmértem a terepet, de valami rögtön szemet szúrt. Olyan ismerős volt az arca. Már tudom is. Brandon azt mondta, hogy a rendőrség egy Cole Hamperton nevű energia vámpír metát keresnek. Amikor azt mondom, hogy energia vámpír, akkor ne másra gondoljatok, mint egy olyan metára, akinek az a képessége, hogy akit megérint, annak elszívja az energiáját. Ő volt az. Már csak azt kéne kitalálni, hogy mit csináljak vele.
-Brandon, itt vagy ?
-Persze. Mivel állunk szembe?
-Cole-al.
-..., ó! Ooo! Mármint, hogy vele?!
-IGEN, van valami ötleted?
-Csak ne hagyd, hogy hozzád érjen, mert akkor birtokolni fogja az erődet.
-Szerintem az menni fog.- mondtam, majd megfogtam Cole-t és bele rúgtam egy jó nagyot, ezt követően megfogtam a kezét, meghúztam, majd leütöttem. Elővettem a metáknak készült bilincset, rá tettem és elvittem. Az emberek megtapsoltak es tovább ment a forgalom. Bevittem a börtönbe, majd vissza mentem a bunkerbe.
-Nagy voltál ma Becky.
-És az emberek megtapsoltak.
-Mi van manapság?
-Ja, szerintem is, nekem most mennem kell, ha végeztél akkor majd zárj be!
-Oké?! Szia!- Mondta és már mentem is.

Egésznap arra vártam, hogy, majd újabb gonosz jön a városba, hogy szembe szállhassak vele. Néha szó szerint.De nem történt semmi. Pedig ma elég zabos volt a hangulatom. Megint leszídtak amiért késtem! Elnézést, hogy azon törekszen, hogy a város biztonságban lehetne. Bárcsak elmondhatnám, de nem lehet. A lényeg, hogy újabb unalmas napokat éltem át, egészen addig, amíg nem találkoztam egy gyanús emberrel. Lefotóztam, majd délután megnéztem az adatbázisban, de nem adott ki semmit. Tudtam, hogy valami nincs rendben, de sajnos nem volt rá semmi bizonyítékom, mert az még nem bizonyít semmit, hogy nincs benne az adatbázisunkban. Egészen addig, amíg nem talált egyezést. Először nem hittem a szememnek, majd mikor frissítettem, akkor is ugyanaz volt a képernyőn, ami azt jelenti, hogy el kellett hinnem. De akkor is fura volt, mert az a valaki már halott...

Sziasztok srácok!
Itt van a legújabb rész, csak nektek, fogyasszátok örömmel, mert ez az első igazi része. El szeretnék nektek momdani pár infót.Kedden, csütörtökön és vasárnap tudok kihozni részeket. Ez a könyv az első évad lenne, es 50-60 részesre tervezem. Ha tetszett vote, mert attól tudom, hogy tetszik és, hogy lehet szó egy 2. Évadról is! 💋

Lighting - Új szuperhős a városbanWhere stories live. Discover now