A nagy bumm

102 10 0
                                    

"A nevem Rebeca Holt és valami elképesztő történt velem."
Nem is tudom, hogy hol kéne kezdenem. Mondjuk az elejéről? Ok, akkor onnan...

Szóval egyik nap jövök a munka helyemről, és a következő történik: látom, hogy valami hatalmas mennyiségű fény árad ki egy lyukas épület közepéből, közelebb megyek, de mivel én olyan kíváncsi vagyok, hogy ez nem elég, ezért odamentem, és megérintettem. Abban a pillanatban egy hatalmas robbanás keletkezett. Amikor felébredtem, akkor kb. Reggel 10 lehetett. És legutóbb, amikor megnéztem az időt délután 5 óra volt.
Amikor haza értem es letettem a cuccom egyszer csak, mintha kikapcsolt volna a gravitáció elkezdtem lebegni. De, ha nektek ez nem elég, mert nekem már sok is, akkor egyszer csak nem láttam a falakat. Szó szerint! De neki ültköztem valaminek, esküszöm, hogy nem láttam semmit. Mintha röngen szemem lett volna, mert a csomtjaimat láttam, de mást egyáltalán nem. Utána még tapasztaltam ilyesmi dolgokat, de nem alkalmztam a mindenapok-ban.
Ez 3 hónapja történt velem. Eddig nem törődtem vele, de egy nap használnom kellett őket egy nemes cél érdekében: ép amikor a munkahelyem ebédszünetében az erkélyemen voltam megint láttam, azt a bizonyos fénylő házat. Rögtön oda repültem. De az nem az a fény volt, hanem egy égő ház. Legalább hat ember volt ott. Felvettem egy maszk szerű valamit, hogy ne kábuljak el a füsttől, és mindenkit kimentettem. A szemtanúk szerint egy fehéres ezüstös villámlás volt ami elteleportálta őket. Megmentette őket. Az a valaki Lighting volt. Még pedig én vagyok Lighting.

Sziasztok!
Ez egy olyan prológus szerű valami lenne, hogy lássátok, hogy hogyan kapja az erejét és holnap, igyekszem egy új résszel, 💋

Lighting - Új szuperhős a városbanWhere stories live. Discover now