Világok közti kapu

37 3 0
                                    

Miért olyan nehéz ezt felfogni?!
Mármint én megértettem ezt az elméletet a más virágokról. Na jó, tudom, ez hülyén hangzik de akkor is. Van több föld is, de nem kezdek neki magyarázkodni, nehogy még olyan legyek, mint Brandon. Szóval ez egy másik Laurel. Egy gonosz. Aki Black Siren-nek nevezi magát. Elég jó nèv, kár de ma börtönbe kerül, az én kezeim által, ugyanis a nyomában vagyok, eléggé lelkes vagyok tudom, de az van, hogy én nem akarok nemezist, már így is van elég bajom. A lényeg, hogy azon kívűl, hogy szuperhős vagyok van normális életem. Munkába járok, barátokozom, néha még randizom is. Erre jelenleg most nincs időm.
Másnap is megjelent ez a Black Siren. Az agyam elunom. Pont, amikor eldöntöntöm, hogy nem kell egy nemezis sem. Viszont azt kiderítettük róla, hogy aznap ő is a fényes lyuk közelében volt. Amint megtudtam, egyből elszántabb lettem az elfogásával kapcsolatban. Megszállotan kerestem, hátha tudja, hogy aznap mi is történt valójában. Ma is felbukkant és még pont időben értem ide ahhoz, hogy elcsípjem. De bár ne tettem volna. Hisz jól helyben hagyott. Alig tudtam a lábamra állni, pedig azt hittem, hogy sebezhetetlen vagyok. Sajogott mindenem, másnap még beteget is jelentettem a munka helyemen.
Helyben hagyott. Engem. Pedig azt hittem, hogy sebezhetetlen vagyok. Eztől a naptól kezdve eljártam eddzésre, hogy ne történjen meg soha többé. A városnak nem azt kell látnia, hogy a hősüket megveri valami egyszerű gonosz. Mindennap rendszeresen jártam eddzésekre. Nem nagyon élveztem, de legalább már jobban tudtam harcolni. Utána már senki sem tudott legyőzni. Egynap viszont visszatért Black Siren. Először olyan volt, mintha nyerésre állt volna, de akkor észhez térítettem magam. Jobb vagyok nála. Legalábbis jobbnak kell lennem. Amikor rajtam volt, lelöktem magamról és supererőmnek köszönhetően szinte be is horpasztottam a képét. De az utolsó pillanatban valahogy sikerült elmenekülnie. Olyan dühös voltam. Már majdnem legyőztem. Kicsin múlt, de tényleg. Ezuzán be kellett mennem dolgozni, de úgy untam magam... Egésznap csak azon járt az agyam, hogy mi lett volna, ha elkapom. Talán a város megúszta volna a fenyegetést, de így. csalódást okoztam a városomnak. Nem vagyok jó szuperhős...

Вы достигли последнюю опубликованную часть.

⏰ Недавно обновлено: Nov 26, 2017 ⏰

Добавте эту историю в библиотеку и получите уведомление, когда следующия часть будет доступна!

Lighting - Új szuperhős a városbanМесто, где живут истории. Откройте их для себя