23. Rande padá

7.5K 237 20
                                    

OMG! Guys, jako poděkování za 10K přečtení a skoro 800 na první kapitole, jsem se rozhodla že vydám díl i dnes♥ Děkuju vám moc, není sice moc dlouhá ale stane se v ní dost věcí♥

Zastavil se mi dech. On mi neuvěřil! Právě jsem mu podala nepravé tvrzení! 

Přišli tady dva velcí policajti, kteří mě uchopili za ruku a táhli k východu. Co budu dělat do prdele? Bože, ty pohledy. Ty vysměvačné, urážlivé a vystrašené pohledy všech okolo. ,,Kde jdem?" zeptala jsem se jednoho z nich. ,,Nechceš vysvětlit panu učiteli proč je zatčen, a proč si o něm všichni myslí že je pedofil?" když to řekl, celkem jsem si oddechla. Znamená že mi to uvěřil? Prošlo mi to nebo ne? 

***

Vešla jsem dovnitř místnosti, kde se většinou vyslíchají podezřelí. Fuj, je to tady fakt nechutný. Nemůžu uvěřit že tady jsem. Z filmu vím, že to velké černé okno není jen velké černé neprůhledné okno, ale vidí nás přes to, a taky vím že moc dobře slyší co tady říkám, už jenom kvůli těm divným věcem na zdech. Sedla jsem si naproti Bieberovi, který byl v oranžové kombineze. Pořád si myslím že se každou chvíli probudím, a všechno tohle je jen velká noční můra. Ale tak to není. To bych necítila tu ránu o dveře, kterou jsem hodila asi 5 minut před tím. 

,,Moc se Vám omlouvám za tenhle zmatek. Když jsem byla v chatce, přišla mi zpráva od neznámého čísla, a chtěl ať mu pošlu nahou fotku, nebo na policii nahlásí vymyšlený příběh o nás dvou, což udělal. Nemám ponětí kdo by to mohl být, ale policie už mu je na stopách. Nevěděla jsem co mám dělat, tak jsem utekla do lesa, a myslela si že všem pomůžu. Tak se ale nestalo. Jen jsem to zhoršila. Nechtěla jsem ať to takhle dopadne, ale stalo se, a moc mě to mrzí. Snad všichni pochopí že se mezi námi nic nestalo. Mám vám to rychle vysvětlit, ale ještě jednou se omluvám, měla jsem udělat co po mě chtěl"

Justin se na mě díval jako psychovat, nic neřekl, ani se nehýbal. Měla jsem pocit že na mě každou chvíli skočí a uškrtí mě. Což ale nemůže, protože má na rukách pouta. Najednou se ke mě naklonil a pošeptal mi do ucha: ,,To rande padá" zvedl se a odešel. Dívala jsem se na něj. Úplně tady zapadal. To tetování, ta kombinéza jako, kdyby byla ušita přímo pro něj. Zvedla jsem se na odchod, ale přišel zamnou pan ředitel. ,,Snad to nějak výjde u soudu, nechce se mi hledat náhradu za tak dobrého učitele" usmál se na mě. Taky vám to přišlo děsivý? Protože mě jo. ,,Slečna Hailey Baker ať se dostaví do vyslíchační místnosti číslo 6." 

Sexy TeacherKde žijí příběhy. Začni objevovat