19.Justine?

8.6K 244 10
                                    

,,Co? N-nee!" vykřikl Justin. ,,Jen jsem jí požádal, jestli třeba někdy nechce chodit ven z té chatky...No, protože ona, vůbec se neúčastní her a soutěží, což by měla, že jo" řekl to dost nervózně. Počkat, on mě vážně pozval ven? ,,No to je pravda" přikývla Emily a já nechápala jak to mohla sežrat. ,,Teď si dej odchod, potřebuju slečně Baker říct o dnešním programu, když nebyla na schůzce. ,,Jakém?" zeptala se Em. ,,N-no, to je právě to, víš, napadlo mě že jeden večer by mohla nebo mohl naplánovat student, a jelikož je Hailey semnou na pokoji, mohla by to být ona" okej, takže teď mám dělat jako co. ,,Aha, takže já už půjdu.Omlouvám se za vyrušení a asi trapas menší" odběhla pryč. ,,Takže mám chodit ven z chatky?" podívala jsem se na něj s jemným zasmátím, když jsem Emily neviděla. ,,Přesně tak," zasmál se, ,,a taky by jsme mohli někdy na, ehhm, podle Emily, rande?" řekl už nejistě. ,,Myslím že mohli, pokud to do té doby Emily nevyhlásí celé škole" usmál se na mě. ,,Já, nevydržím to celou dobu, tak nechceš se pak někdy vytratit? V noci, nikdo to nepozná" zeptal se. ,,Dneska? Klidně, ale jestli se něco posere, je to na tobě" ,,V klidu, zítra se spí do 10, až pak se může vycházet ven z chatek, a není ani snídaně" oznámil. ,,Fajn" kývla jsem. Takže momentík, já jdu na ,,rande" s učitelem? Nezáleží na tom jestli jsem s ním spala nebo  ne, jestli se to někdo dozví, jsme oba dva v prdeli. 

Seděla jsem sama u táboráku, všichni ostatní se skvěle bavili se svými kamarády, a Justin se šel omluvit paní Reidrové, vlastně ani nevím za co. To ona je šíleně naivní. Najednou se mi obmotali ruce kolem očí. ,,Justine?" řekla jsem automaticky. Nazpět se mi ozval ale mnohem hrubší hlas: ,,Cože? Proč bych byl Justin? Ty-ty myslíš pana učitele Biebera?" kurva! ,,Coo? Ne! Já se přeřekla, chtěla jsem říct Jasone(tak se jmenuje jeden kluk ve třídě)" Alex se na mě zašklebil. ,,Tak ty a Roberts jo?" zasmál se. ,,Jsme jen kámoši, mimochodem, potřebuješ něco nebo?" pozvedla jsem jedno obočí. ,,Nebuď hnusná hned. Přišel jsem se omluvit"

TAAAK, konečně nová část, supeeer xdd Snad ta pravidelnost výjde pozdějc XD Děkuju za překonání 6.6K přečtění, lovuju váááás♥


Sexy TeacherKde žijí příběhy. Začni objevovat