5. Fuck me.

17.6K 342 10
                                    

Protože to udělal za mě. Natlačil mě na zeď a dravě mě začal líbat. Nechtěla jsem spolupracovat, přísahám, ale prostě jsem podlehla. Nadzvedl mě a já mu omotala nohy kolem pasu. Musím to zastavit, ale nejde to. Nedokážu nespolupracovat. ,,Chci tě" zašeptal mi do ucha a pak pokračoval dál. Dost! To nejde! ,,Pane profesore!" okřikla jsem ho. On se odtrhl a rozpačitě si prohrábl vlasy. ,,Já- omlouvám se, už-už bych měla jít" zakoktala jsem a vypadla odtamtud. Co jsem to udělala? Nechtěla jsem se vracet do hodiny, prostě jsem odešla domů.

Justin Bieber

Vůbec nevím co mě to popadlo. Totálně jsem všechno podělal. Co když to nahlásí řediteli? Nebo rovnou na policii? Ne, to by neudělala. Vždyť se nebránila. Panebože, já se právě líbal se svou studentkou! Nevím jak se chovat, nebo co od ní očekávat, ale asi to budu muset jen přehlížet, bohůžel dost těžce.

Dnes škola uběhla rychle, takže jsem mohl jít konečně domů. Bydlím sám, v dost velkém domě. Chybí mi zde ženská ruka, a je to docela vidět. Občas mi trochu trvá uklidit, nebo udělat jakoukoli ženskou práci. Chtěl bych si už někoho najít, ale je to docela těžký.

***

Hailey Baker

Pondělí ráno, opět budík. Nenávidím studentskej život, chci ho mít už za sebou. A když pomyslím, že je teprv druhý týden školy, chce se mi brečet. Rychle jsem se připravila, nasnídala a vyjela z domu do školy. Hned první hodinu máme matiku, což znamená, že uvidím Biebera. Z toho incidentu jsem se ještě nevzpamatovala. Nevím, co od něj dál očekávat. Jestli na mě bude zlej, protože jsem mu nedala, nebo hodnější, abych si ho dal nevšímala. Nevím. Fakt. Ne.

***

Do třídy přišel Bieber a jeho pohled ihned mířil na mě. Už se těším, za co mě zase napomene. ,,Dobrý den," pohlédl, ,, posaďte se. Dnes se už budeme pilně učit žáci......Bla... bla... bla" neposlouchala jsem ho. Opět mě to vůbec nezajímá. ,,Slečno Bakerová? Víte co jsem říkal?" zeptal se mě. ,,Že jste debil který neumí učit?" zeptala jsem se na oplátku já. ,,Chcete poznámku?!" opět ta žíla,omg. ,,Dvě by nestačily?" já vím, jsem drzá, ale baví mě ho provokovat. Navíc se na tom baví celá třída, tak proč ne. ,,Na chodbu, hned!" to si myslí že mě nějak vystraší nebo co?
,,Už jsem ti jednou říkal, že se mnou nebudeš vymrdávat" silně mě chytl za zadek a pak přimáčkl na zeď. Jeho klasika. ,,Ale v pátek to vypadalo, jako kdyby jste se se mnou mrdat chtěl, pane profesore" usmála jsem se na něj. Měla jsem pocit jako kdybych vyhrála. ,,Kdybych chtěl, udělám to" přiblížil se ke mě blíž. ,,Kdyby jste chtěl, tak brnkněte. Já za vámi příjdu ,,pořešit pár důležitých věcí" dobře?" otřela jsem se o jeho rty. Myslím, že se budem provokovat dlouho. ,,Dáš mi tvoje číslo?" zeptal se, a vypadal úplně mimo. Chlapy. ,,Tak si pro něho přijďte" letmě jsem ho políbila a pak se vypadala zpět do třídy, s Bieberem u zadku. Samozřejmě jsem tím musela kroutit, to je jasná věc. Sedla jsem si na své místo a čekala, co udělá. ,,Myslím, že slečna Bakerová by mohla jít vypočítat tento příklad ne?" ušklíbl se na mě a napsal na tabuli něco, co absolutně nedává smysl. Já nepobírám, proč nás v té škole učí věci, které jsou nám v životě úplně na nic. Zvedla jsem se a napsala tam nějaké číslo. ,,Děláte si srandu,?" opřel se o tabuli, ,,vždyť tam nemáte ani x" dořekl. ,,Já to ale nechápu pane profesore" řekla jsem tónem jako, chci strašně vědět jak se to počítá, přitom nechtěla. ,,Měla by jste chodit na doučování" řekl. ,,Cože? Je teprve začátek roku, to nám to všem neumíte vysvětlit ve třídě?" rozmáchala jsem rukama. Je to pěkná blbost, to co říká. ,,Problém je ten, že tenhle příklad se učil na základce, a všichni ze třídy ho umí. Pokud se to nedoučíte, budete začít muset chodit na doučování" kývl hlavou, na náznak abych si sedla. Kokot.

Sexy TeacherKde žijí příběhy. Začni objevovat