Alıntı 6...

8.6K 375 28
                                    

Fatih, kollarının arasındaki kadının kokusunu ciğerlerine çektiği an dudaklarının arasından çıkan küfre engel olamadı.
" Siktir! "
Bu intikam işinin saçma sapan yerlere gittiğinin farkındaydı. Kollarının arasında birkaç saat önce güzel bir sevişmenin verdiği yorgunlukla uyuyan bir kadın olsaydı belki gevşeyebilirdi. Oysa şimdi kollarının arasındaki kadın intikam uğruna hayatına girdiği ve sanki bu intikam işi yokmuş gibi konuşup gülüştünüz zaman zaman küçük öpücükler çalıp kollarının arasında uyuttuğu küçük masum bir kız vardı. Aptal ya da kör değildi nihayetinde kızdan etkileniyordu. Belki cinsel anlamda etkilenme diye düşündüğü anlarda bunun böyle olmadığını gösteren bir çok anı birikiyordu gözlerinin önüne. Dudaklarını aralayıp güzel dişlerini göstererek kahkaha attığı anlar gibi ya da gözlerinin pırıl pırıl parlarken ya da masal bekleyen çocuk gibi olduğu anlar gibi uzayıp giden bir liste vardı.
Genç adam kollarının arasındaki bedenin kıpırdanmaya başladığı an gözlerini kapattı, kızın onu izlediğini anlamasını istemiyordu. Dudaklarına değen dudaklar gözlerini aralamamak için kendisini zor tutarken kızın mutluluk içinde cıvıldayan sesini duyduğunda içinde hissettiği ağırlıkla açmak istemedi gözlerini.
" Hadi ama aşkım aç gözlerini, uyumadığını biliyorum! "
Evin, kollarına sığındığı adamın uyumamasına rağmen neden gözlerini açmadığını onun içindeki isteğe vururken bir erkeği daha cinsellik muhabbetleri yüzünden kaybetmek istemediğinden adamın dudaklarına bu kez kısa bir buse yerine derin derin öptü. Karşılık alamadığı her saniye daha farklıydı, çıldırmış gibiydi. Sevgilisinin alt dudağını ısırdığında onun acıyla inleyip " siktir!" diye kendi deyimiyle anırması  kıkırdamasına  yol açtı.
" Evin ne yapıyorsun güzelim ya! "
" Sevgilimi uyandırıyorum. "
Kızın masumca söylediği şeyle pembemsi dudakların gözüne gelen cazipliğine daha fazla kayıtsız kalamayacağını anladığında sanki oyuncak bebekmiş gibi kızı belinden tutup üzerine çekilmesinin üzerinden saniyeler geçmeden dudaklarını onun pembe dudaklarıyla buluşturduğunda tutkunun vermiş olduğu hisle rahatlarken dudaklarından uzaklaştığında kızın dudaklarından dökülenlerle vicdan azabıyla bir kez daha yandı.

EVİN! (AŞK SERİSİ 2)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin