15 dalis

2.3K 99 6
                                    

-Kiek laiko mes jau esame vyras ir žmona? - paklausiau vaikino bandydama neparodyti, kaip jo žodžiai mane sutrikdė

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Kiek laiko mes jau esame vyras ir žmona? - paklausiau vaikino bandydama neparodyti, kaip jo žodžiai mane sutrikdė.

-Mes dar nesusituokę - nusijuokė vaikinas ir lūpomis prilietė mano delną, per kūną nubėgo daugybė malonių šiurpuliukų. - Esame susižadėję. Mūsų vestuves turi vykti po savaitės - šyptelėjo vaikinas.

Nurijau susikaupusias seilės. Ir pažvelgiau į savo abi rankas ir nei ant vienos rankos nebuvo žiedo. Gal tas vaikinas meluoja?

-O kur tada žiedas? - paklausiau vaikino.

Vaikinas nusišypsojo man.

-Žiedą pametei. Per avariją. - šyptelėjo - Bet nesijaudink nupirksiu tau naują žiedą - nusišypsojo vaikinas ir pasilenkęs prie mano veido, paliko bučinį prie lūpų kampučio. Nuo tokio jo artumo mano širdis pradėjo daužytis, kaip pamišusi.

-Kuo tu vardu? - paklausiau vaikino.

-Ericas - nusišypsojo ir paleidęs mano ranką atsistojo. - Turiu vykti, atvyksiu po kelių valandų, meilė - tai pasakęs vaikinas išėjo iš palatos.

Jeigu jis mano tikras sužadėtinis tada man pasisekė, nes vaikinas dailus ir atrodo labai geras ir mielas.

*Po savaitės *

Šiandien mano vestuvės. Ericas mane įtikino, kad jis mano sužadėtinis. Kadangi jis sakė, kad vestuves jau suplanuotos nusprendžiau pasitikėti su juo ir susituokti. Nors ir neprisimenu jo ir mūsų momentų. Bet širdis būnant šalia jo išduota tai, kad jis man tikrai patinka. Ericas buvo labai laimingas, kaip pasakiau jam, kad noriu tuoktis.

Pažvelgiau į savo atspindį veidrodyje ir apsisukau, suknelė iki žemės ir ji yra pūsta, suknelė man priminė pelenės suknele. Plaukai, puošti dailiomis netikromis gėlytėmis, plaukai susukti į kuodą, kelios palaidos garbanos lengvai krito ant veido. Makiažas buvo tiesiog nepriekaištingas. Tušas paryškino mano rudas akis, lūpos buvo padažytos raudonu lūptažiu nes pagal specialiste man raudonas lūpdažis labiausiai tinka.

Negaliu patikėti, kad prieš veidrioti stoviu aš. Sunku patikėti, kad iš manęs tokios negražios padarė taip, kad aš atrodau, kaip pelenė. Iš savo minčių garsei nusijuokiau ir mano pamergės keistai pažvelgė į mane.

Atsisukau į savo pamergės ir jas nužvelgiau. Jos visos vilki rožinės suknelės kurios yra darytos vien iš rožių, suknelės vos siekia kelius. Jų šukuosenos yra paprastos, tiesiog ištiesinti plaukai ir įsegti keli kaspinėlei rožiniai. Jų makiažas buvo paprastas ir kuklus. Jos visos atrodo nuostabiai.

Iš pamergių nepažįstu nei vienos. Ericas jas išrinko. Sakė, kad jos visos yra jo pusiserės. Visada svajodama apie vestuves pamenu, kad svajodavau, kad mano vyriausia pamergė būtų Maja. Ericas sakė, kad mes su Maja nebesu tariam, buvo sunku patikėti tuo. Nes Maja, buvo mano geriausia draugė nuo vaikystės, mes visada puikiai sutardavome.

-Atrodote gražiai - pasakiau merginoms. Jos visos tik nusišypsojo man ir pasiėmusios telefonus pradėjo fotkintis.

Prisiminus, kad po valandos žengsiu prie altoriaus mano širdis pradėjo plakti greičiau, o pačiai pasidarė bloga. Greitai atsisėdau ant kėdės kuri buvo netoliese ir nuo stalelio pasiėmiau mineralinio buteliuką. Jį atsisukusi prisidėjau prie lūpų. Keliems lašiukams nutekėjus gergle pasidarė žymei geriau.

Širdis nenustojo plakti ir mane dėl šito šiek tiek nervino. Pažvelgiau į Veronica (vyriausia pamergė) kuri sėdėjo prie pamergiu ir ji pakėlusi galvą nuo telefono man nusišypsojo ir pajudinusi lūpas pasakė nebiliu kalba, kad viskas bus gerai.

********

-Nina? - paklausė vyriškas balsas. Iškart atpažinau, kad šis balsas priklauso Erico broliui Hariui.

Man patinka Harry . Jis yra labai linksmas vaikinas. Žinoma tai pat dailus. Bet Ericas vistiek gražesnis.

Harry vilkėjo juodą kostiumą kuris jam tiko net labai, jo rudi plaukai buvo suristi į kuoduką. Nusijuokiau pamačiusi, kad jis dėvi akinius nuo saulės.

-Ne jau kokia mergina įtaisė mėlynė, kad esi su akiniais nuo saulės? - paklausiau nusijuokusi.

Po patalpa pasklido vaikino garsus juokas.

-Gerai būtų, kad mėlynė būtų užstačiusi mergina - nusijuokė jis ir nusiėmė akinius. Aiktelėjau pamačiusi ryškią mėlynė po jo dešinė akimi.

Norėjau jo paklausti kas jį sumušė, bet jis su ranka parodė ženklą, kad neklausčiau jo.

Vaikinas nužvelgė mane nuo galvos iki kojų ir nusišypsojo.

-Atrodai nuostabiai - pasakė jis. - Mano asilui, broliui labai pasisekė - tarė vaikinas.

Pajutau, kaip skruostai dėl komplimento išraudo ir dėl to suraukiau antakius.

-Ačiū - padekodama nusišypsojau jam.

-Jau laikas eiti - nusišypsojo vaikinas, isikabinau Hariui į parankę ir kartu išėjome.

Mums einant link altoriaus grojo daina - Beyonce - Halo. Harry sakė, kad tai Erico mėgstamiausia daina, todėl jis pasirinko, kad ji grotų. Žmonių buvo susirinkusių ne daug. Trys pamergės, trys pabroliai, ir dar keli man nepažįstami žmonės. Ka aš čia pažįstu tai tik savo būsimą vyrą ir Harry.

Sustojus prie altoriaus netekau žado pamačiusi, Erica kuris atrodė nuostabiai. Jis vilkėjo juodą kostiumą kuris buvo lyg jam specialiai pasiūtas. Plaukai buvo gražiai su šukuoti. Koks jis gražus vyras.

-Imk brolį, atiduotų tau ją, nors nesupykčiau jei ji taptų mano žmona - nusijuokė Harry. Ericas tai pat nusijuokė ir ištiesė man ranką. Virpėdama suemiau jo ranką ir Harry pabučiaves mano skruostą nuėjo prie kitų pabrolių, o aš atsistojau priešais Erica.

-Atrodai stulbinančiai - nusišypsojo Ericas.

Nuraudau ir nusišypsojau vaikinui.

-Tu tai pat - nusišypsojau.

Kunigas pradėjo kalbėti, žiūrėjau į Erico akis ir buvau lyg jose paskendusi, negirdėjau net ką kunigas kalbėjo.

-Ji negali už jo tekėti! Prieštarauju! - išgirdau nepažįsta merginos balsą. Ir su Ericu, kaip susitarę pažvelgėm į balso savininkė.

Deganti Širdis (pabaigta) Where stories live. Discover now