6 dalis

4.4K 105 17
                                    

Užvertusi nešiojimą kompiuterį garsiai atsidusau iš palengvėjimo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Užvertusi nešiojimą kompiuterį garsiai atsidusau iš palengvėjimo. Kelias valandas rašiau naują knygos skyrių. Mano svajonė yra išleisti knygą, noriu tapti garsia rašytoja, kuri galėtų įkvėpti jaunesnius žmonės tai pat sieti gyvenimą su rašymu. Kadangi, Hoganas griežtai yra uždraudės man dirbti, turiu daug laiko apgalvoti ir parašyti naujus knygos skyrius. Dabar jau esu parasiusi 3 knygos skyrius ir su šiuo skyrių mano įkvėpimas dingo, nebežinau ką parašyti. Man reikia įkvėpimo ir net neįsivaizduoju iš ko man jo pasisemti.

Išlipau iš lovos, nusiemiau juodus apvalius akinius ir juos padėjau ant staliuko, akinius man reikia nešioti tik, kaip skaitau, rašau. Mano akys labai jautrios ir jos labai greitai pavargsta nuo visko.

Name buvo milžinišką tyla kas biloja, kad Hogono draugas paklausė manęs ir dingo iš čia.

Pažvelgiau į laikrodį kuris kabojo ant sienos. Jau 21 valanda, manau turėčiau ruoštis miegui. Jaučiuosi tikrai išvargusi.

Nuėjusi į tualetą susitvarkiau savo problemas su moteriškomis dienomis, užsitepiau naktinį kremą, kuris pamaitina mano veido odą. Grįžusi į kambarį pasiemiau savo pižamą - mėlynos kelnes su žvaigždėmis ir juoda maikute su užrašu " miegas".

Atsigulusi į lovą, palindau po pledu. Pasiėmiau telefoną ir paspaudusi skambinti Hoganui, laukiau kol jis atsilieps.

Prie ausies išgirdusi garsias merginos dejonės susiraukiau. Man tai pasigirdo? Juk Hoganas manęs neapgaudinėja?

-Sveika, Nina - išgirdusi Hogano balsą pasidarė ramu. Reiškiasi tos dejonės man pasigirdo, juk jei jis būtų dabar dulkines kokia mergina nekalbėtu su manimi.

-Sveikas - pasisveikinau - paskambinau tau nes pamaniau, kad norėsi išgirsti mano balsą - tariau ir tada pasigirdo garsus Hogano juokas.

-Patikėk nenoriu dabar girdėti tavo balso, noriu dabar grįžti ir toliau dulkintis - tai išgirdusi man pasidarė labai ne gera. Nieko nebesakiau jam tik numečiau ragelį ir numečiau telefoną ant lovos.

Akyse kaupėsi ašaros, jaučiuosi pasimetusi, sutrikusi, ir pikta ant savęs. Buvau kvaila manydama, kad jam esu ta vienintelė mergina, mergina kurią jis taip stipriai myli, kad vėl bus tas nuostabus vaikinas. Žinau tai, kad ne jaučiu aš jam meilės, bet jis mamo vaikinas ir jis man tikrai patiko santykių pradžioje..

Ašaromis nuriedėjus mano skruostais nusivaliau jas. Neleisiu verkti dėl šio niekšo, jis nenusipelno mano ašarų.

Noriu pasilinksminti. Noriu nusigerti. Noriu gerai pašėlti.

Vėl paėmiau rankas į telefoną ir greitai parašiau Majai žinutė, kad susitinkame klube už valandos.

Man šią minutę nerūpi, kad Hoganas sužinojęs, kad buvau klube gali pridaryti daug blogų dalyku. Šią minutę man rūpi tik atsipalaidavimas ir gerai praleistas laikas.

Deganti Širdis (pabaigta) Where stories live. Discover now