10 dalis

3.5K 122 25
                                    

*Erico pozicija

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

*Erico pozicija

Vos tik įėjęs į kambarį man pasidarė ne gera pamačius, Nina miegančią. Tikriausiai jai nepatogu miegoti surištai. Tikrai nenoriu, kad mergina nekęstu manęs. Juk ji yra plano dalis. Be jos jis nepavyks. Priėjęs lovą iškart atrišau mergina.

Merginos rudos akys iškart pažvelgė į mane, jos akys buvo raudonos kas leidžia suprasti, kad ji ilgai verkė.

-Tikiuosi, kad dabar dingsi iš čia - prabilo mergina.

-Niekur aš nežadu dingti, mažytė - nusišypsojau ir atsiguliau į lovą šalia merginos. Mergina sudrebėjo iš baimės, jos akyse matėsi baimė.

Pogalais nenoriu, kad ji manęs bijotų..

-Nebijok manęs, aš tavęs ne nuskriausiu - tariau ir uždėjau delną ant merginos dešinio skruosto. Mergina užsimerkė ir tada pajutau jos ašaras tekančias skruostais. Garsiai atsidusau. - Prašau neverk, esu asilas, kad surišau tave, bet juk pati pakišai man tokia idėja - pasakiau, stengiausi tai sakyt kuo švelniau, kad merginos baimė man dingtų.

-Aš nebijau tavęs, prašau išeik, Ericai - mergina rudomis akimis pažvelgė į mane. - noriu pabūti viena, noriu paskambinti, savo vaikinui - vien išgirdęs tai mano gera nuojauta dingo. Patraukiau delną nuo jos skruosto ir išlipau iš lovos.

-Gero pokalbio tau su savo tobulu vaikinu - pasakiau ir išėjau iš jos kambario girdėdamas dar, kaip mergina kažką pasako sau. Gaila, kad nepavyko išgirsti.

*Ninos pozicija *

Ericui palikus mano kambarį man pasidarė žymiai geriau. Jis mano, kad bijau jo, bet aš nebijau jo. Tiesiog su rišimas man primena iš tų kartu, kaip Hoganas mane išprievartavo. Girdėjau iš apačios sklindančius garsus, ką reiškia, kad Ericas vėl liks miegoti šiuose namuose.

Pridėjau telefoną prie ausies, laisva ranka pasiemiau stiklinė su vandeniu, priėjusi ją prie lūpų atsigeriau mažą gurkšnį.

-Ko nori, Nina? - pasiekė mano ausis griežtas Hogano balsas.

-Norėjau paklausti kada grįži namo - tariau ir padėjau stiklinė lovoje. Ji nenukrito, o labai gerai laikėsi.

-Pasiilgai sekso su manimi? - girdėjau kaip jis tai pasakęs nusijuokia, ir dar šalimais girdėjosi merginos juokas. Tikriausiai tai ta pati mergina kurią jis dulkino.

-Sekso su tavimi niekada nepasiilgstu, branguti - tariau ir paėmusi kompiuterį jį atsiverčiu ir iškart nueinu prie savo knygos rašymo.

-Kaip vyksiu namo pranešiu draugui. Tikuosi su juo nesidulkini, nes kitaip nudėsiu tave - suurzge Hoganas.

-žinok mes tai darome kiauria diena - tai pasakiusi padedu ragelį, nes daugiau nesinori klausytis jo balso.

Telefonas suskambėjo pranešdamas apie naują žinutę. Atidariau ir pradėjau ją skaityt

Nežinomas numeris :važiuoju nupirkti maisto, per tą laiką kol pirksiu maisto galvosiu apie tave, o tu galvok apie mane ❤️-Ericas

Perskaičiusi žinutė mano veide atsiranda šypsena. Atrodo tokia paprasta žinutė, o suteikė tiek daug džiaugsmo man. Turiu pripažinti, kad man Ericas pradeda patikti, jis aiškiai parodo, kad nėra toks, kaip Hoganas.

*Erico pozicija *

Nupirkęs maisto užsukau į Harrio namus trumpam pabūti. Norisi būti Ninos namuose, bet kuo ilgiau tenais būnu tuo labiau noriu ją turėti savo glėbyje. Sukritau ant sofos ir prie lūpų prisidėjau alaus butelį, kuri Harry padavė man vos įžengiau į namus.

-Tai gal nori ir šito? - brolis nusišypsojo ir parodė į miltelius.

-Juk žinai, kad nevartoju - pavartau akis.

Girdžiu, kad Harry kažką man pasakoja, bet nesuprantu žodžiu, nes pradedu galvoti apie Nina, apie tai ką ji veikia, ką ji dabar vilki. Atsidusau. Negaliu galvoti apie ją, negaliu pamesti galva dėl jos. Ji to neverta...

Pajuntu smūgį į petį todėl piktai pažvelgiu į Harry kuris kvailai šypsosi.

-Galvoji apie Hogano mergina? - kvailai šypsodamasis paklausia.

-Žinoma, kad ne - nusijuokiu ir alaus butelį padedu ant stalo, kojas tai pat susikeliu ant stalo. - galvojau apie vieną kekšė kurią nesenai dulkinau - nusijuokiu, o Harry drauge su manimi.

-Tai ką žadi daryt toliau su Hogano mergina? - paklausė Harry.

-Vesiu ją, ji taps mano žmona. Hoganas tikriausiai išprotės, kaip sužinos kad jo mergina tapo mano žmona - nusišypsojau, pamatęs sumišusi jo veidą.

Planas keičiasi.

Dalies ilgai nebuvo, nes neturėjau laiko parašyt bei tuo pačiu ir mintys buvo dingusios. Bet sugrįžau 😊tikiuosi, kad nepykstate, kad taip ilgai nebuvo dalies 😄

Deganti Širdis (pabaigta) Место, где живут истории. Откройте их для себя