9 dalis

4.4K 123 26
                                    

*Erico pozicija *

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*Erico pozicija *

Palikęs Nina surišta lovoje, pats kuo greičiausiai atsiradau mašinoje ir išvažiavau iš šių kvailu namų kiemo. Nekenčiu šio namo, nekenčiu šio namo savininkų. Turiu kuo greičiau užbaigti keršto planą, arba kitaip aš išprotėsiu, nes ta Hogono mergina mane varo iš proto.

Suskambus mano telefonui pažvelgiu kas skambina. Sindija. Tikriausiai jau pasiilgo sekso su manimi. Jei reikia manęs, man reikia jos. Dabar būtent seksas man padės pamiršti nors trumpam Nina. Kuri buvo tokia žavi ir patraukli su ta raudona suknele. Vien pagalvojus, kad ją su ta suknele matė kitas vaikinas man užvira kraujas.

-Greitai būsiu - greitai atsiliepes tai pasakau ir nelaukęs ką Sindija atsakys numetu ragelį.

Po pusvalandžio sustoju prie Sindijos namų, išlipęs iš mašinos užrakinau automobilį. Nuėjęs prie didelio juodo namo paskambinu į duris ir laukiu kol jas atidarys blondinė.

Išvydęs Sindija už durų nusišypsojau ir jei leidus užėjau į vidų. Namai, kaip visada kvepėjo cigaretemis. Taip Sindija rūko, man nepatinka merginos, moterys kurios rūko, bet kadangi Sindijos nežadu vesti o tik dulkinti ji tinka nors ir rūko.

Sindijos blondiniški plaukai buvo surišti į kuoduka, geltona suknele vos prodengė užpakaliuką. Ji žino, kad man patinka geltona spalva bei raudona. Todėl nujaučiu, kad jos apatinių trikotažas bus ryškiai raudonas.

Sindija yra tikrai žavi mergina, bet prisiminus Ninos veidą visas Sindijos grožis nublanksta. Ninos akys rudos, o Sindijos žalios, Ninos lūpos rausvos ir natūraliai putlios, o Sindijos pripūstos lūpos, kaip ančiuko.

-Einam greičiau į kambarį - tariu ir matau, kaip Sindijai tai patiko. Ji greitai suėmė mano ranką ir pradėjo mane vestis į savo kambarį.

-Nusipirkau naujus apatinius, tad galėsi juos įvertinti - pasako Sindija Tai išgirdęs apsilaižiau lūpas.

-Būtinai tai padarysiu - tariau ir mums įėjus į kambarį, nieko nelaukęs ją nustumiau ant lovos.

Kaip norėjau už gulti ją mamo kvailas telefonas pradėjo skambėti. Greitai išsitraukęs pastebėjęs kas skambina, visas sekso noras dingo. Ne atsiliepiau, atmečiau ragelį.

-Turiu vykti, susitiksime rytoj arba po kelių dienų - tai pasakęs išėjau iš jos kambario ir girdėjau, kaip Sindija rėkia, kad lieku jai skolingas deimantinio papuošalo. Pavartau akis ir išeinu iš jos namo.

Vėl suskambus mano telefonui, susierzinęs atsiliepiau.

-Greitai būsiu - tik tiek pasakęs padėjau ragelį.

************
Įžengęs į rūsį, mano lūpų kampučiai pakilo pamačius vaikiną surištą ant kėdės, o ant burnos buvo priklijuota lipnia juosta, kad nerėkautu. Ant vaikino veido buvo daug mėlynių, kurias aš padariau jį kankindamas.

-laikas kelkis miegančioji gražuolė - tariau ir priėjęs patrankiau jo skruostus, vaikinas atsimerkė ir pažvelgė į mane pilnomis baimės akimis. Nusišypsojau.

-Prašau, paleisk mane - vaikinas pradėjo maldauti, kas man kėlė juoką.

-Kaip sakiau, seniau, paleisiu tave po savaitės - tariau ir atsisėdau ant kitos kėdės kuri buvo priešais jį. - Tik nežinau ar gyvas ar miręs būsi, tai priklausys nuo tavęs - tariau ir į rūsį įėjo mano brolis.

Harry buvo garbonotais plaukais, žaliomis akimis, jis turėjo tobula šypsena kurios visada pavydedavau, nes jį merginos dėl tos šypsenos greitai pamildavo. Brolis, kaip visada buvo apsirengęs juodus rūbus, jis rengiasi juoda spalva visada, nes yra įsitikinęs, kad jo siela tai pat yra juoda.

-Atnešei vandens? - paklausiau brolio.

Harry priėjęs prie manęs ištiesė buteliuką vandens ir padavė man.

-Gerai jau gali eiti - tai man pasakius, brolis nepatenkintas išėjo.

-Kad likome vieni galime eiti prie reikalo - tariau pažvelgęs į vaikiną. - atsakysi į mano klausimus, ir jei atsakymai mane tenkins tada gausi gerti, bet jei bus atvirkščiai, negausi gerti iki savaitės galo. - pasakiau.

-Kiek, Ninai metų? - paklausiau Hogano draugo, kuris turėjo atvykti prižiūrėti Ninos, kol Hogano nebus. Bet aš su Harry, jį pagrobėme ir aš dabar kuo puikiausiai apsimetu, kad esu Hogano draugas. Nina, kvaila mergina jei nesupranta to.

-20 - pasakė vaikinas.

Kokia jaunutė, o ir tiek daug patyrė. Bet greitai patirs dar daugiau nuotykių.

-Ar Nina turi sese, ar brolį? - paklausiau jo.

-Iš kur aš turiu tai žinoti? - nusijuokė vaikinas.

Susierzinęs trenkiau iš buteliuko jam per galvą.

-Dar nors kartą nusijuok ir eisime pasiplaukyti pas riklius - nusišypsojau pamatęs, kaip vaikinas iš baimės net pabalo.

-Ar Hoganas, turi kitų merginu? - paklausiau jo.

-Tai aišku, kad turi. Juk tai Hoganas - atsakė vaikinas.

Reiškiasi reikės pasekti kada Hogana ir padaryti nuotraukas ir parodyti jas Ninai. Tikriausiai ji supykusi jį gerai pritalžutu, nes matosi, kad ji yra stipri mergina.

-Nuo kada, Hoganas pradėjo skriausti ją? - paklausiau jo paskutinio klausimo kurį šiandien labiausiai norisi sužinoti.

-Nuo tada, kaip Nina persileido ir prarado jų vaiką, nors ištikro jinai persileido, nes Hoganas būdamas girtas, ja išmetė iš antro aukšto. Tada ji prarado vaiką ir jis nuo tos dienos pradėjo ją kiekvieną dieną mušti bei prievartauti - vaikinas tai ramiai pasakojo. O manyje kilo didelis pyktis.

Hogana tikrai užmušiu.

Jis nusipelnęs mirties.

-Kodėl tu nekenti, Hogano? - paklausė vaikinas.

-Ne tavo supistas reikalas - suurzgau ir atsistojęs suėmiau jo žandikaulį ir už lenkiau galvą jo. Ir pradėjau girdyti vandenį, nusišypsojau nes vaikinas pradėjo dusti. Paleidęs jo galvą, vaikinas pradėjo kosyti.

-Rytoj dar susitiksim, skambinsi Hoganui ir pasakysi, kad Nina permiegojo su tavimi. - tai pasakęs išėjau iš rūsio.

Vos išėjęs iš rūsio priėjau prie Harrio, kuris rūke.

-Gali eiti pasismaginti su juo, tik palik gyvą - tai pasakęs pradėjau eiti link savo automobilio.

Deganti Širdis (pabaigta) Where stories live. Discover now