28.časť

350 24 7
                                    

Som tuu.. :3 ďakujem krásne ženy moje.. :3 Dúfam že čakanie stojí zato.. ;) Ďakujem ešte raz naozaj ma veľmi potešia komentíky a aj lajky.. ;) Vy ste ma poriadne prekvapili.. :O :3 Veľmi milo prekvapili.. Ale Ďakujem krásne cením si to a potešili ste ma moc.. :* <3 Neviem am kto mu čo iné povedať ako len prajem príjemné čítanie girls.. <3 

28.časť :) "Ja sa naozaj nechcem spovedať.."

Usmial sa aj on na mňa a vybrali sme sa dole.. Keď sme išli po schodoch vedela som že budeme mať čo vysvetľovať.. No hlavné je že Harry tu je so mnou..Prišli sme do obývačky a každý sa na nás okamžite pozrel.. No moje oči zastali len na dvoch osobách..Boli to oni., Dan a Kim.. Dan bola pri Liamovy a Kim sa držala v Zaynovom náričí.... Prekvapene som na nich pozerala a zhlboka dýchala,. Nie toto nemôže veď predsa.. Nevedela som vysvetliť sama sebe či sa hnevám či nie.. Ani či som šťastná alebo smutná.. No prvé čo som urobila že som pustila Harryho a vybehla naspať do izby.. Nezabudla som hlasno buchnúť dverami a nahnevane som sa hodila na postel.. Nestačí že ja som sa zaľúbila do Harryho ešte aj Dan a Kim.. Od Dan ma to až tak ani neprekvapuje ale Kim sa nemala zapliesť s takým človekom ako je Zayn.. Z môjho rozmýšľania ma vyrušili dvere ktoré sa otvorili.. Neochotne som sa otočila a pozrela sa na Harryho ktorý si bez slov vedľa mňa sadol.. Chytil ma okolo pása a potiahol si ma do svojho lona.. Neprotestovala som... Veď tam mi je najlepšie.. Hoc som bola zmätená s toho čo cítim a najradšej by som ušla Harryho som vždy chcela vedľa seba..

Harry: "Si v pohode??" Spýtal sa ma starostlivo a ja som len mykla plecom.. Naozaj sama som nevedela či som alebo nie som.. Tlmene sa zasmial a pobozkal ma na líce.. "Ja chápem že si kvôli tomu možno trošku nahnevaná ale pozri aj ty si taká ako my.. Takže ak si len kvôli tomu nervózna že je Zayn s tvojou sestrou ja ti tu teraz sľubujem že on ju nesklame.. Naozaj ja som si myslel že Zayn a Perrie budú navždy spolu no vidíš nestalo sa tak.. Zaynovi ukradla srdce tvoja sestra presne tak ako ty moje.." Keď to povedal prekvapene som sa na neho pozrela a aj dych sa mi zastavil..No po chvíli som sa doširoka usmiala a okamžite ho objala.. On práve priznal že ma ľúbi.. Silno ma objal a padol do perín.. Zasmiala som sa keď som sa trošku odtiahla a pozrela sa do jeho tváre.. On sa na mňa krásne smial a ja som ho musela pobozkať.. Najprv sme sa bozkávali len jemne no potom to bolo čím ďalej tým vášnivejšie.. Poriadne som si ani neuvedomila až kým som pod ním neležala.. Obmotala som si svoje nohy okolo jeho pása a nechtiac sa o neho lepšie obtrela.. Počula som ako zavrčal a bozkami putoval po mojom krku.. Zanechával mi tam značky lásky a mňa to príjemne šteklilo.. No keď jeho ruky sa posunuli pod moje tričko odtiahla som sa od neho.. A vystrašene som sa na neho pozrela.. Hoc už panna nie som no vyspať by som sa s ním ešte tak skoro nevedela.. Po chvíli sa usmial a troška sa odtiahol..

Harry: "Nechcem na teba tlačiť ale nemala by si ma provokovať maličká.." Pošepkal mi to a dal mi pusu pod ucho.. Po chvíli zložil moje nohy z jeho pása a postavil sa.. Zamračene som sa na neho pozrela a on sa len zasmial.. Ponúkol mi ruku.. "Poď ideme dole.. " Pochybne som sa pozrela na jeho ruku a potom na jeho tvár.. Mal na ňom úsmev a čakal že mu podám ruku.. Naozaj veľmi ale veľmi neochotne som mu ju podala.. Víťazoslávne ma potiahol na nohy.. Keď som stála zamračene som sa na neho pozerala.. Prečo musí kaziť túto krásnu chvíľu nechápem,.. Žmurkol na mňa a už ma ťahal dole.. Neochotne som išla za ním.. Naozaj sa mi nechcelo ostatným vysvetľovať niečo čo ani ja neviem a už vôbec som nemala náladu sa pozerať na sestru zo Zaynom... Vyzerala som určite otrávene keď som došla dole pretože som nemala ani torcha náladu tu byť.. Pozrela som sa na Harryho ktorý si ma premeral pohľadom a usmial sa.. Pretočila som nad ním oči čo spôsobilo že sa zachichotal.. Odtiahla som sa od neho a sadla si na gauč vedľa El.. Tá sa na mňa usmiala no ja som sedela nafučaná nemám náladu tu byť..

Harry: "Tak ja si myslím že nikomu nič vysvetľovať netreba.. Ako vidím stalo sa toho až priveľa aby sme to tu teraz všetci rozoberali.. Ale ja vás dopredu upozorňujem že tu hádky nebudem trpieť!! Takže si to medzi sebou pekne vyriešíte ale nijaký krik a už vôbec nie bitky!! Dúfam že všetci rozumiete!! A teraz chlapci poďte do mojej kancelárii musíme sa porozprávať.." Povedal im prisne a pozrel sa na mňa.. Ja som sa na neho len mračila.. Dobre si to fakt rozmyslel nechá ma tu.. Len na mňa žmurkol a odišiel.. Najradšej by som ho teraz tu zbila.. Ja sa naozaj nechcem spovedať a ako poznám El určite ma vyspovedá..

Z pohľadu Harryho:

Zavolal som chalanov do kancelárii.. Sasha bola nadurdená tak som ich tam radšej nechal.. Nemám rada že sa mračí.. Som rád že sa jej tu konečne začalo páčiť a že ma už pustí k sebe.. Pretože jediné čo chcem aby bola so mnou a aby bola spokojná.. A to nenechám pokaziť ani Zaynovy.. Musí pochopiť že to len tak nejde že on si niekoho nájde a ja mám akceptovať nových ľudí v mojom dome.. A to že mi nepovedal nič o tom že randí Kim ma nahnevalo..O Liamovy som vedel už od začiatku vždy sa mi zdôveri ale Zanyn to prehnal tento krát.. Sadol som si oproti ním a nahnevane sa na nich pozrel..

Ja: "Ktorý z vás vedel o Zaynovom vzťahu??" Spýtal som sa zamračene a všetci zdvihli ruky.. Vypleštil som oči a nahnevane sa postavil.. Stolička sa prudko odrazila a narazila  z buchotom do skrine.. "Takže vy takto.. Upozorňujem vás všetkých že ak toto urobíte ešte raz už vám to ešte raz len tak neprejde.. Mali ste mi to povedať a hlavne ty Zayn.. To len takto nejde.. Máš veľké šťastie že je to sestra  Sashi.. Ale dopredu ti hovorím Zayn ak jej ublížiš ja budem ten ktorý ti vlastnoručne vyreže vtáka.. A vy ak mi ešte raz niečo zatajíte neprejde vám to len takto.. Čo si vy myslíte že ja sa mám všetko posledný dozvedieť či čo??" Zvýšil som hlas.. Mal som toho ešte veľmi veľa na srdci no z obývačky som začul krik a ten krik patril babám,.. Neskutočne kričali a ja som nevedela čo sa tam deje.. Rýchle som ich obišiel a vyšiel som do obývačky.. No čo som uvidel som nečakala v žiadnom prípade.. Srdce mi zastalo a mal som pocit že nedýcham..

Tak baby trošku napätie nezaškodí.. :P :D Ďakujem vám krásne moc silno že ste ochotné na časti toľko čakať.. ;) Cením si to naozaj a verte robím všetko čo môžem.. <3 ĎAKUJEM ešte raz a prosím komentíky naozaj.. :) Prepáčte za chyby.. :* 

Niečo za niečo.. (Harry Styles Sk)Where stories live. Discover now