16.časť

383 19 0
                                    

Ahojte som tu... :) Po túre idem na písanie.. :D skoro som tam umrela.. :D ale prežila som a idem písať.. ;) Prepáčte za včerajšok ale boleli ma oči a nemala som silu kukať sa na monitor.. :) Dúfam že pochopíte.. :* ĎAKUJEM krásne moc a dúfam že dáte komenty a lajky aj na túto časť.. <3 Ďakujem fakt.. :* :3 Prajem vám príjemné čítanie.. :3 <3 :*

16.časť :) "Prvé stretnutie" 

Len som im prikázal aby za sebou upratali a zlikvidovali telá a ja som vošiel do vnútra.. No keď som uvidel Kendall v dobrom stave vydýchol som si a prišiel som k nej..  Dal som jej dole pásku z úst a odviazal som ju.. Prvé čo spravila že sa mi hodila okolo krku a začala plakať.. Hladkal som ju po chrbte a čakal kým sa upokojí.. No v z toho ma vyrušili chalani ktorý si okamžite nabili zbrane a namierili to na niekoho za mnou.. Mal som tušenie že kto to je.. Kendall som posadil na stoličku a ja som sa s úsmevom na perách otočil.. Prvé čo som uvidel boli dve postavy.. Jedna mala kučeravé vlasy a vydesení výraz.. Usúdil som že je to Danielle.. Liam mi o jej vlasoch veľa hovoril.. Druhá bola nízka blondínka ktorá sa tvárila nahnevane a mierila zbraňou na mňa.. Bol som si 100% istý že je to tá slávna Sasha.. Len som zdvihol ruky hore na znak mieru a zasmial som sa..

Ja: "Takže ty si tá slávna Sasha.. Veľmi rád sa s tebou stretávam konečne osobne,.. Na tvojom mieste by som  tú zbraň zložil pretože ako vidíš som v presile... "Povedal som pokojne a ona zložila zbraň.. Úsmev som mal ešte väčší.. " A ty si určite Danielle.. Počul som o tebe veľmi veľa.. Však Liam??" Povedal som pobavene a on len s úsmevom mykol plecom.. Zasmial som sa nad jeho výrazom a pozrel sa na Sashu.."Potrebujeme sa porozprávať osamote.. Súhlasíš??" Spýtal som sa a ona neochotne prikývla.. Usmial som sa najviac ako som vedel a pozrel som sa na chalanov.. " Chodte von.. Pomôžte Kendall a dajte pozor na Danielle.. Liam to zvládneš asi najlepšie ty.. " Povedal som pobavene a Liam len pokrútil hlavou a odišiel.. Odišli za nimi všetci a zostali sme tu len my so Sashou.. Keď zatvorili dvere vydal som sa pomalým krokom za ňou..Ona cúvla do boku.. Až kým nenarazila do steny cúvala.. Ja som sa víťazoslávne usmial a prišiel som k nej blízko.. Videl som na nej že bola rozčúlená.. Rýchlim ťahom som jej zobral zbraň a ona nestihla ani reagovať.. Keď si to všimla nahnevane sa zatvárila..

Sasha: "Čo chceš?? " Zasyčala na mňa a ja som sa na ňu nahnevane pozrel..

Ja: "Na tvojom mieste by som takto nesyčal.. Môže sa niečo stať tvojej sestre keď budeš neposlušná,," Povedal som nahnevane a ona zbledla..

Sasha: "Kde je? Čo si s ňou urobil?? " Spýtala sa ma celá vyklepaná a ja som sa ironicky usmial.. Takže toto má byť tá silná Sasha?? Prekvapil som sa že je tak mimo no nedával som to najavo..

Ja: "Kľud.. Ak sa s tebou budem vedieť dohodnúť nič sa jej nestane a všetko bude dobre.. Ale je to len a len na tebe.." Povedal som jej úprimne a videl som na nej že jej sa trochu uľavilo.. No potom si ma premerala a pozrela sa na mňa zo zvláštnym pohľadom..

Sasha: "Čo chceš?? Urobím všetko len aby si Kim pustil a už navždy jej dal pokoj.. Do tohto si ju ťahať nemal.. " Povedala napoly nahnevano a zvedavo.. Musel som si ju premerať očami. .Keď povedala všetko napadlo ma zopár úloh pre ňu.. Jej nohy ktoré mala tenké a mala na sebe len čierne legíny a krátke tričko boli fakt sexy.. Topánky mala na opätkoch a vlasy rozpustené.. Jemne nalíčená no aj tak vyzerala nebezpečne sexy.. Zamračil som sa keď som si uvedomil nad čím rozmýšľam a pozrel som sa na ňu tvrdým pohľadom..

Ja: "Nemysli si že to pôjde tak ľahko.. " Povedal som pobavene a pozrel na jej ňu ako sa mračí.. "Mal by som viac návrhov ale kedže nie som taký hnusný dám ti len dve.. " Povedal som jej milo a zatváril sa nevinne.. Ona hodila na mňa hnusný pohľad a nahnevane sa nadýchla..

Sasha: "Dúfam že ani v jednom nie je aby som s tebou spala pretože fakt sa mi hnusíš a na takej úrovni ako ty ešte nie som.. " Povedala sebaisto a mňa to nahnevalo.. 

Z pohľadu Sashi:

Pred vchodom zas tí lenivci nestáli.. Nahnevane som vstúpila do domu a okamžite som stuhla.. Nevedela som čo ďalej.. No jedno som vedela.. Som v pasci.. Keď som videla jeho úsmev vedela som že vyhral.. Videla som na Dan že jeho urážky na jej a Liamovú adresu ju len hnevajú.. Mala som mu chuť povedať aký je namyslený debil a ako veľmi ho neznášam no musím priznať že som sa bála.. Nechcela som aby ma tu na mieste zabili aj s Dan spolu.. Keď poslal von všetkých môj strach sa zväčšil no nechcela som to ukazovať.. Tvárila som sa aspoň trocha hrdinsky.. No pri rozhovore s ním sa veľmi nedalo.. Hovoril tak výsmešne že mi z neho bolo zle,..  A keď si ma premeral očami vedela som na čo myslí nechuť mnou prešla a nebála som sa mu to ani povedať.. No keď som to povedala videla som na ňom že ho to veľmi nahnevalo.. Nečakane ma chytil pod krk a hodil o stenu.. Od prekvapenia a bolesti som vykríkla a on sa na mňa nahnevane pozeral.. 

Harry: "Nie si v pozícii aby si si bola taká istá.. Keď chcem zabijem ťa v tejto chvíli a tak isto tvoju sestričku ktorá sa má ako v paláci.. " Doslova mi to vypľul do tváre a ja som ho mala chuť zabiť.. Bol veľmi nebezpečný.. 

Ja: "Pusti ma.." Povedala som z posledných síl a on uvoľnil svoj stisk.. Čo mi pomohlo.. Keď ma pustil rozkašlala som sa a automaticky som si chytila krk.. Keď ma to aspoň trochu prešlo znechutene som sa na neho pozrela.

Ja: "Si odporný hajzel.. Bol by si ma schopný zabiť tak isto ako si to urobil zo všetkými ktorý sa ti nepáčia.. " Povedala som mu tento krát ja nahnevane a odstúpila som od neho.. Mala som v pláne odísť z miestnosti no jeho ruka ma zastavila.. Otočil si ma k sebe a ja som narazila na jeho hruď.. Pozrela som sa hore do jeho tváre z ktorej som nevedela absolútne vyčítať emócie.. 

Harry: " Odídeš keď ti ja poviem.. A len aby si vedela ty sa mi páčiš.. " Povedal nahnevane no pri konci sa zasmial.. Znechutene som sa na neho pozrela a chcela odstúpiť no jeho ruka ma držala tak silno že som nemala šancu sa mu vytrhnúť.. Keď som prišla na to že to nemá zmysel prestala som sa mykať a zvedavo sa na neho pozrela.. Bola som zvedavá čo ten debil vymyslel vo svojej chorej hlave..

Taak baby páči sa vám táto časť?? :) Dočkali ste sa veľkého stretnutia tak očakávam množstvo lajkov.. :* Ďakujem vám ešte raz lásky potešili ste ma a prosím vás potešte ma aj teraz.. <3 Za chyby mi prepáčte.. :D Som to proste ja keď tam nechám po sebe množstvo chýb,,, :D :3 *Mrs.Malik*

Niečo za niečo.. (Harry Styles Sk)Where stories live. Discover now