11.časť

430 26 1
                                    

 Mala by som sa učiť na monitor no ja som tu.. :D Zajtra povinne mi musíte držať palce aby som to dala.. :D Ďakujem krásne moc ešte raz :* <3 Prajem príjemné čítanie girls :* :))

11.časť :) " Payzer ?? :O " 

Namierila som si to do baru kde som sa mala stretnúť s Dan a dohodnúť sa všetko ohľadom toho lekára.. Veď predsa nechcem aby mi tu naivka ochorela.. Potrebujem z nej dostať maximum.. Došla som domov a pokojne som zišla do kuchyne.. Dan tam sedela nad čajom a len ticho pozerala do pohára.. Bola som istá že myslí na to na čo nemá.. Len som si potichu sadla oproti nej.. Videla som na nej že keď ma zbadala zľakla sa..

Ja: "Stalo sa niečo??" Spýtala som sa a zamračila sa.. Takto zamyslená už dávno nebola..

Dan: "Stretli sme sa.." Pípla po tichu a bála sa mojej reakcii.. Dva krát som sa zhlboka nadýchla a  zvedavo sa na ňu pozrela.. Vedela že má povedať všetko.. "On proste ja neviem ako sa to ani stalo.. Ja bola som doma a niekto zazvonil. Išla som otvoriť a bol tu.. Bol tu sám a nechcela som ho do vnútra pustiť nechápem ako sa vedel cez ochranku pretrepať až k dverám.. No ja som ho nechcela pustiť no bol silnejší.. Stáli sme v chodbe keď sa to celé zvrtlo a ja ani neviem ako sa to stalo no ehm.." Nedopovedala lebo sa jej zlomil hlas a rozplakala sa.. Vystrašene som sa na ňu pozrela.. On tu bol a oni boli spolu.. Prekvapene som zalapala po dychu.. Ani som tak dlho preč nebola ako to ten hajzel mohol stihnúť.. Nemohla som len tu sedieť a pozerať sa na ňu ako plače.. Prišla som k nej a objala som ju.. Po prvý raz čo s ňou bývam som ju objala no teraz viem že to potrebuje..

Ja: "Ehm vieš že nerada robím to čo teraz ale Dan ja, bože je to ťažšie ako som si myslela.. Ak ho naozaj miluješ porozprávaj sa s ním.. " Povedala som ťažko a sadla si vedľa nej na stoličku.. "Ak k nemu ešte vždy niečo cítiš Dan musíš sa s ním porozprávať.. Som si istá že určite je grázel ale niečo k tebe musí cítiť keď je schopný prísť sám a dobre vedel že mohol byť zabitý a prišiel len kvôli tebe.. Naozaj nikdy som si nemyslela že to poviem ale je to na tebe čo urobíš.. A ak prepáčiš musím ísť zistiť toho doktora.." Povedala som ťažko a radšej odišla.. Zobrala som si kľúče a zavolala môjho známeho doktora a nadiktovala mu kde sa stretneme.. Došla som k starému domu a tam ma už čakal doktor.. Slušne som ho pozdravila a došli sme do vnútra.. Keď ma Kendall zbadala striasla sa.. Len som pretočila oči.. Už jej došlo že ak nebude kričať nemá pásku na ústach..

Ja: "Netras sa.. Sľúbila som ti že ta nenechám zomrieť tak tu je doktor.. Prišla som pre istotu aj ja lebo u teba sa nikdy nevie.. Ale nezabudni čo som ti povedala naivka.." Pobavene som jej povedala a pozrela sa na doktora ten sa len zasmial a začal Kendall ošetrovať.. Neprekvapuje ma že spolupracovala.. Veď kto by chcel zomrieť.. Doktor jej odporučil aby viac spala ale ináč jej nič nie je.. Po chvíli odišiel doktor.. Pozrela som sa na Kendall a ona sa na mňa s očakávaním pozerala..

Ja: "No vidíš ak budeš poslúchať bude ti dobre.." Povedala som jej pobavene a odišla som domov.. Nechcela som sa s ňou teraz zaoberať Dan je dôležitejšia..

Z pohľadu Harryho:

Povedal som nedočkavo a vyzval ho aby mi konečne povedal prečo ma tá mrcha nemá rada.. 

Liam: " Začnem od začiatku ale poviem ti pravdu Harry neprekvapuje ma že ťa chce zabiť.. Keď mala šestnásť zabili sme jej rodičov vlastne to len ty.. Určite ak si spomenieš na manželský pár ktorý ťa ukradol o milióny.. Sú to oni jej rodičia.. Zabil si ich a ona a jej sestra tým pádom zostali siroty.. Takže boli v detskom domove.. No v 18 odišla z domova a o mesiac došla aj pre svoju sestru.. Začala podnikať a potom ťa začala hľadať.. Ona stojí za tým že ti pár ľudí zmizlo.. To ich ona odbachla.. No ako vidno zo pár si myslelo že prežijú a vždy jej niečo o tebe povedali.. Keď v tom zistila že ide do tuhého teraz jej 16 ročnú sestru poslala do New Yorku aby si nezistil a bola v bezpečí a ona ide na to tvrdo.. Harry jej slabé miesto je jej sestra Kim.. A ja som zistil na akej škole je a všetko o nej.. Ďalej je to na tebe. .Urobil som všetko čo si chcel.." Povedal mi Liam pokojne a pozrel sa na mňa.. Ja som spracovával informáciu že konečne som krok pred ňou.. No to že som jej rodičov zabil nie je moja chyba.. keby že ma neokradnú kludne si žijú Ďalej..

Ja: "Liam môžeš ísť.. Oznám Zaynovy Louisovy a Niallovy že zajtra ráno o siedmej máme tuto v kancelárii veľmi súrnu poradu.. Ale o tom čo si mi tu povedal nikomu ani muk!! "Povedal som mu a on len pokojne prikývol a odišiel.. Takže kvôli tomuto ma slečna Brown tak veľmi neznáša.. Musel som sa nahlas zasmiať.. Je sirota a myslí si že nado mnou vyhrá.. Nikdy.. Radšej by som sa sám zabil ako keby ma mala baba poraziť.. Pokojne som sa oprel o stoličku a rozmýšľal čo mám urobiť.. Kým mi chalani donesú jej sestru z New Yorku ja si nájdem plán ako dostať z jej väzenia Kendall a ako ju prinútiť aby na mieste jej sestry tu bola ona.. Podarí sa mi to a bude mojím väzňom a urobím jej zo života peklo..

Tak baby čo vy na to?? Harry chce silou mocou vyhrať.. No Sasha je silná.. No niekedy sila nestačí alebo áno?? :) Čo si myslíte kto vyhrá túto bitku?? A čo poviete na Harryho správanie?? Kruté čo?? :D prosím vyjadrite svoje názory veľmi prosím.. :3 Vám to zaberie 1 minútu a mne to urobí radosť na celý deň.. :D Ďakujem krásne naozaj.. :* Dúfam že páči <3 Prepáčte za chyby <3 :* :) *Mrs.Malik*

Niečo za niečo.. (Harry Styles Sk)Where stories live. Discover now