5.časť

481 22 0
                                    

Taaak som tu  prepáčte za včerajšok ale mala som nečakanú "výbornú" návštevu..  Dúfam že sa vám bude páčiť aj táto časť..  A budete aj komentovať aj lajkovať  ĎAKUJEM ešte raz a príjemné čítanie girls  ;))

5.časť "Neverím ti Liam" 
Myslela som si že je to tak.. Len som si povzdychla a bez slova sa postavila.. Cítila som sa zvláštne potrebujem byť sama.. Tak som vyšla z baru a ju som tam nechala.. Rozhodla som sa že si zajazdím trochu po Londýne.. Jazdila som do večere.. Večer okolo siedmej som došla do baru a tam som uvidela čo ma veľmi prekvapilo.. Uvidela som opitú Dan ktorá ledva sedela.. Už dávno som ju nevidela piť a už vôbec nie opiť sa.. Mám pocit že to stretnutie s Liamom ju fakt vytočil.. Prišla som k nej a ona sa na mňa len pozerala.. Po chvíli keď jej došlo kto som len sklonila hlavu a slzy jej padali.. Len som nad ňou pokrútila hlavou.. Špatne som sa pozrela na barmana a hnusne povedala,..
Ja: "Keď si nastupoval povedala som aby ste mi mojich ľudí neopíjali.. A ty si ju opil.. Takže padaj s tade.. Choď si to vybaviť s Emmou končil si.." Nahnevane som mu povedala a pozrela sa na Dan.. Ťažko som jej pomohla aby sa postavila a kývla na mojich SBS-karov.. Pomohli mi ju naložiť do auta a ja som ju odniesla domov.. Natrápila som sa s ňou kým som ju vedela hodiť na gauč.. Ešte dobre že Kim ju takto nevidí.. Sadla som si vedľa nej a pozrela sa na ňu.. Bola mimo naozaj mimo..
Ja: "Dan pre Boha spamätaj sa... Ak ti bude zle zajtra to ty upratuješ takže sa schop.. Pane Bože čo som komu spravila že mám dnes doma takú ožratú babu.. " Šomrala som si a doniesla jej radšej uterák vodu a nádobu keby jej bolo zle.. Pomohla som jej aby ležala na boku a zakryla som ju.. Nerada priznávam ale prvý raz som sa o ňu naozaj bála.. Nevedela som čo s ňou.. Musela som jej dajako pomôcť no nemala som šajnu ako.. Potichu som sedela pri nej a čakala čo bude.. Dúfala som že jej nebude zle a zaspí no toľko toho vypila že neviem čo od nej čakať.. 
Dan: "Liam.. Liam..." Stále opakovala to isté meno a mne to išlo na nervy.. Ona ho má iste ešte vždy rada.. A to nie je dobré.. Z tohto budem mať ešte dosť problémov.. Nahnevane som ju tam radšej nechala lebo naozaj neviem čo by som urobila a odišla som do izby.. Buchla som dvere a rýchle si nasadila boxovacie rukavice a začala tvrdo byť do vreca.. Moje nervy som si musela vybiť dakde.. Čo mi povedala Dan ma nahnevalo.. Ona má toho hajzla ešte vždy rada.. Keď som si vybila nervy šla som sa osprchovať a išla som spať.. Veľmi dúfam že zajtra sa s Dan budem vedieť normálne porozprávať.. Som si určite istá že jej bude zle ale musí mi vysvetliť naozaj všetko čo cíti a prečo spravila to čo spravila..
Z pohľadu Dan: 
Šli sme zo Sashou do baru keď v tom sme zbadali Liama a nijakého chlapca ktorý čakali na Sashu.. Keď som ho zbadala srdce mi bilo ako o zvon a nemohla som uveriť vlastním očiam.. Je to on.. Zas ho stretávam po toľkých rokoch.. Videla som na ňom že tak isto ako ja sa prekvapil.. Cítila som sa zvláštne a nevnímala nič len jeho čokoládové oči ktoré ma hypnotizovali.. Až keď sa ku mne pohol a Sasha ho chcela zastreliť musela som zasiahnuť.. Nemohla som nechať aby niekoho na ulici zabila a už vôbec nie Liama... Videla som na Sashi že sa na mňa nahnevala a odišla..Nezabudla mi pripomenúť aby som sa ponáhľala a prebodla Liama pohľadom.. Po chvíli keď odišla pozrela som sa na Liama a najradšej by som sa rozplakala no držala som sa.. Liam poslal preč Zayna ktorý tak isto nebol nadšený no odišiel.. Keď odišiel Liam pristúpil ku mne bližie no ja som cúvla.. Nechcela som ho mať vo svojom blízosti nechcela som aby cítil že mi srdce ide vypadnúť z hrude.. 
Liam: "Dan,.. Neverím že si to ty stretol som ťa po toľkom roku.." Povedal to tak zvláštne a citovo že mi slzy vypadli.. Keď to zbadal prišiel ku mne ešte bližšie a objal ma.. Nevedela som ako zareagovať no po chvíli som ho objala a rozplakala som sa.,. Cítila som ako ma ešte lepšie objal a až vtedy som sa cítila naozaj bezpečne..
Liam: "Prepáč mi to,.. Nemal som ťa nechať tak a nemal som toľko času stráviť s ňou.. Bolelo ma keď som ťa nenašiel.. Hľadal som ťa.. Veľmi dlho som ťa hľadal Dan.. A konečne som ťa našiel.. Naozaj mi to prepáč.. " Keď to hovoril hovoril to tak presvedčivo že som mu to uverila.. Možno ma naozaj hľadal možno som mu naozaj chýbala.. Možno to naozaj ľutuje.. Po chvíli som sa spamätala a rýchle ho odstrčila..
Ja: Neverím ti Liam.. Nie som už to naivné dievčatko ktoré som bola.. Zmenila som sa a ako vidím aj ty.. Stal si sa bezcitný zabijak.. Čo som aj mohla čakať.. Nechaj ma na pokoji.. Ty si choď za Harrym a ja budem zo Sashou.. My nikdy nemôžme byť priatelia.. Sme nepriatelia Liam nepriatelia.." Nahnevane som mu vykričala čo je a odbehla som.. Nechcela som ho vidieť a už vôbec nie cítiť.. V bare ma čakala Sasha a jej som porozprávala skoro všetko.. No to že Liam bol môj prvý muž a moja prvá láska to som jej nepovedala.. Vedela som že keby sa to dozvedela nahnevala by sa.. Aj tak sa nahnevala a odišla.. Nemala som na výber a začala som piť.. Chcela som zabudnúť že Liama som stretla a že je ešte krajší ako pred tým.. 

Taak baby čo vy na to??  Páči sa vám to alebo nie??  Prosím vyjadrite v komentoch svoj názor veľmi ma potešia..  Ďakujem krásne naozaj  Prepáčte za chyby  *Mrs.Malik*

Niečo za niečo.. (Harry Styles Sk)Where stories live. Discover now