[5.3] Vxonya

1.7K 332 1.1K
                                    

                                     Merhaba. 🧚🏼

              Okumaya başlamadan önce yıldızı parlatmayı unutmayın.

              Oy ve özellikle paragraf yorumları oldukça motive edici oluyor, okudukça verdiğiniz tepkileri okumak isterim. 🥰

                                      Keyifli okumalar!

                                                             🌸☀️🍁❄️

                                                     İlge ve Karsel temsili.

                                                                         ⬍

Ses arka taraftan, yaratıklardan herhangi birine ait olmayan birinden gelmişti

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Ses arka taraftan, yaratıklardan herhangi birine ait olmayan birinden gelmişti. Kime ait olduğu İlge veya Karsel'in umurunda değildi; bir an önce eve gitmek istiyorlardı. Gözleri dolu bir şekilde her şeyin bitmesini beklerlerken, korkudan da gözle görülür bir şekilde titriyorlardı.

Kalabalığın arasından bir kadın kızlara doğru yaklaşmaya başladı. Kadın bütün alımıyla yürüyor, Rudi hariç bütün yaratıklar geri çekiliyordu. Kadına saygı duydukları çok belliydi. Geri çekilmese de Rudi bile saygı duyuyor gibiydi.

Tam önlerinde durduğunda, kızların korku dolu ifadeleri bir anda büyük bir şaşkınlığa dönüştü. Daha önce böyle bir kadın gördüklerini sanmıyorlardı. Daha doğrusu böyle bir insan gördüklerini sanmıyorlardı.

Kadın normal insan boyutlarındaydı. Göğüsleri hafif iri, beli yok denecek kadar inceydi. Basenleri geniş ve şekilli, yüzü oldukça güzeldi. Burnu okka gibiydi. Gözleri amber rengindeydi ve uzun, kıvrık kirpikleri vardı. Dolgun ve şekilli dudaklarına altın rengi ruj sürmüştü. Altın işlemeleri olan parlak lacivert kıyafeti güzelliğine güzellik katmıştı. Çok güzel ve alımlı bir kadındı evet ama onu normal insanlardan ayıran bir görüntüsü vardı. Çok şaşırmalarının nedeni de bu görüntüydü. Kafasında saç yoktu, onun yerine iki adet, yan çevrilmiş kum saati görüntüsünde bombeler vardı. Bombelerin içi parlak mavi su ile dolu gibi duruyordu. Suyun içinde de yanan ateş vardı. Su ve ateş ahenkle dans ediyor gibiydi.

Şaşkınlıklarını üzerlerinden atamasalar da kadını hayranlıkla incelemeye başlamışlardı: Kesinlikle göz alıcıydı! Ağızları açık bir şekilde kadına bakarlarken, Rudi'nin elindeki mızrağı tekrar kendilerine yaklaştırdığını fark etmemişlerdi. Kadın onların bakışlarına aldırmadan zarafetle, adeta süzülerek Rudi'ye yaklaştı. "Elindeki mızrağı kızlardan çek," dedi mızrağı yavaşça aşağı doğru ittirerek, "zaten kaçabilecekleri bir yer yok, bırakalım da rahat konuşsunlar değil mi?"

Kızlar bir anlık refleksle birbirlerine baktılar. Kadının sesi ikisine de çok tanıdık gelmişti.

İlge kafasında bazı şeyleri netleştirmek için, yere bakarak birkaç saniye düşündükten sonra, "Sen O'sun!" dedi şaşkınlıkla bakışlarını kadına çevirerek. "Kutudaki kadın!" Gözlerini kısarak kadının mimiklerine odaklandı. "Bize bir şeyler söyledin."

Öte-Gezegen Vxonya 1 - Kehanetin ŞarkısıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin