6.fejezet-7.rész-A hetedik Ég

632 71 15
                                    


Fellépkedtem az ágakon. Hát elértem. A hetedik Ég. Itt semmi sem egy konkrét színű mint a többi Égben. Itt minden színes. Különböző színekben játszanak a dolgok. Nem volt itt senki. De a jurtát látom. Arany ajtó...Arany palást...Ez az Arany Atya jurtája. Odamentem és beléptem. Itt nincs tűz. Se ember a másik oldalán.

-Hahó!? Erdei Boglárka vagyok. Az Arany Atyát keresem.-Ekkor megjelent előttem egy szellem. Az alakjából nem vehető ki hogy férfi-e vagy nő. Az arcát nem látom. Csak egy szellem. De a hangja inkább férfié.

-Én mondom énekem - az Ős Tenger Úr. Én mondom énekem - aki az Öreg Ős Ten vagyok. Aki a Világ Hegyen lakom. A Hősök Mulató Mezején áll palotám, A Világ Fa legtetején. A ti Arany Atyátok, a Teremtő. Aki előtt a semmi volt és a csend. Szememnek csillogásából született a Nap, Nevetésemből a Szél. Én adtam nektek a magas hegyeket. Én adtam nektek a tágas pusztákat. A suttogó nádast, a nevető ligetet. Az én fiam Nap Kagán. Az én fiam Szél Kagán. Hadak Ura is az én fiam. És mind a csillagok. Az én fiam a Turul, a Világ Világossága. Mert én a Teremtő Ős Tenger Úr vagyok! Teljesítetted mind a próbákat?

-Igen.

-Mutasd a nyilakat.-Átadtam az Arany Atyának a nyíltegezt, benne a hat nyíllal.

-Ügyes vagy. Most itt az ideje a végső próbának. Magaddal kell megküzdened. E nyilak erényeid jelképezik külön-külön. De együtt lesznek igazán erősek. Csak akkor lehetsz igazi táltos.-Az Arany Atya egy kéz intésére a jurtája eltűnt. Az Atya fogott egy íjat, távolabb állt és az első nyilat vette a kezébe.-Türelem.-Az első nyíl a szívembe hasított.-Erő és Bátorság.-A második nyíl ketté hasította az elsőt.-Bölcsesség.-Majd a harmadik.-Kitartás.-A negyedik.-Érzelmek, félelmek és megérzések.-Az ötödik.-És alázatosság.-És a hatodik nyíl is eltalált. Ekkor a szemem elkezdett világítani.-Kérem a talizmánod.-Ösztönösen nyúltam az annak idején leótól kapott nyaklánchoz és adtam át az Arany Atyának.-Legyen hát így. Eldöntetett. E táltost teljes jogú hatalom illeti. Tanuljon hát.-Egy hatalmas villanást követően ismét a fa tövénél találtam magam. Az emberek világában, a tölgynél, amihez a folyón keresztül jutottam. A kezemben már nem az arany oroszlános nyaklánc pihent, hanem egy oroszlán mintájú hajkorong.

 A kezemben már nem az arany oroszlános nyaklánc pihent, hanem egy oroszlán mintájú hajkorong

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

 Megcsináltam. Nem hiszem el. Megcsináltam. Sikerült. Teljes jogú hatalom. Itt az ideje hogy Voldemort elbukjon.

Az Elfeledett Erők... 5.rész - SzáműzetésWhere stories live. Discover now