Çekiliş + Serinin Devamı, 3. Kitap? :') + İmza Günümüzün Salonu ❤

629 39 12
                                    


Matbaadan sıcacık geldiler! Fotoğrafa baktıkça mutluluktan ağlayasım gelmiyor değil. En sevdiğim kurgularım sizlere ulaşmak üzere yola çıkacak, bu harika bir duygu. Sizin sayenizde! Minnettarım. ❤

Bana ulaşmadığı için ben de henüz elime alamadım ama inşallah Tüyap'ta sımsıkı sarmalamayı umuyorum! Siz de gelin, beraber sarmalayalım.

5 KASIM PAZAR, saat 13.00'de İSTANBUL TÜYAP BEYLİKDÜZÜ'ndeki imza günümüz 11. SALONDA olacak. Salonu da belirtmiş olayım. Beni ve kitaplarımı seven herkesi beklerim. Serimizin kitap hâlleriyle birlikte tanışalım, onları birlikte bağrımıza basalıım. Çıkın çıkın gelin. :')

Kitapçılarda ve internet üzerinden satışa çıkar çıkmaz da hemmen duyuracağım. Buradan ve İnstagram'dan. (gzmblchikayeler)

Bu arada bu İnstagram hesabım üzerinden kitaplar için çekiliş düzenleyeceğim, takipte kalın kaçırmayın. ❤

Diğer bir konuya gelecek olursam, ANSIZIN SEVEN BEN'i alıp okuyacak olanlar bitirdiklerinde bana zaten soracaklar, eminim. "Nehir'in hikâyesini yazacak mısın?" diye.

Şimdiden cevap vermiş olayım. İnşallah yazacağım! Ve garantisini veriyorum, Nehir'in sevdiğini çoook seveceksiniz. ❤

ANSIZIN SEVEN BEN'in son bölümünde bununla ilgili ipuçlarını almış olacaksınız. Birkaç bölüm yazayım, buradan da paylaşmayı düşünüyorum inşallah.

Kitaplar satışa çıktığında duyurmak için tekrar geleceğim. Öpüyorum çok.

İmza gününde bana sımsıkı sarılmayı unutmayııın. 💃

İnstagram: gzmblchikayeler

ANSIZIN Serisi (KİTAP)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin