İKİ HİKÂYE, BİR KİTAP: ANSIZIN PEK YAKINDA SİZLERLE!🍁

1.8K 109 114
                                    

Herkese merhaba! ❤

Bilenler bilir, benim en bi' sevdiğim kurgum ANSIZIN'dır. Bu yüzden güzel haberini uzun zamandır vermek istiyordum. Burada okumasına rağmen ne zaman kitap olacak da alacağız diyenler vardı... Hiç okumayıp kitap haline saklayanlar vardı... Nihayet kalbimi pır pır eden o güzel haberle geldim size!

Güzel sevmeyi bize öğreten karakterleri barındıran ANSIZIN, kitap sayfalarına taşınıyor! Bu, en çok sizin sayenizde. Minnetimi karşılamaya yetmez ama yürekten teşekkür ettiğimi ve sizi çok sevdiğimi bilin❤

Müthiş mükemmel bir müjde daha: Tıpkı buradaki gibi ayırmıyoruz onları, ikisi bir arada olacak. ANSIZIN GELEN SEN & ANSIZIN SEVEN BEN olarak. Yani arkalı önlü şekilde iki kapaklı iki hikayeyi tek kitapta birleştireceğiz.


(Yayınevimiz Yakamoz Yayınları'dan çıkan Alice Harikalar Diyarında-Alice Aynalar İçinde kitabı, yapacağımızın örneği niteliğinde, inceleyebilirsiniz)

Seri kitapları birbirinden ayırmak istemedik. Böylelikle hem serinin ikincisini beklemek zorunda kalınmayacak hem de gelecek sefere yepyeni bir kurgum kitaplaşıp sizlere ulaşmış olacak.

Ansızın'ın kitaplaşacağını yayınevimizle çook önceleri konuşmamıza rağmen, Ansızın Gelen Sen'in finalini sizi merakta bırakmamak adına bir-iki yıl kadar önce paylaşmıştım. Yani uzun zamandır Wattpad'de. Ama şimdi takdir edersiniz ki, Ansızın Seven Ben'inkini paylaşmam mümkün değil. Lütfen bunun için bana kızmayın kırılmayın, vallahi üzülürüm. :/ Kitabı alamayanlar için ilerleyen zamanlarda yapabilirsem özel bölümler yazıp paylaşmaya çalışırım.

Ve emin olun ki, Erdem'le Melis'in; Yiğit'le Nazlı'nın şanına yakışır bir finalle kitabı kapattım. :') Kapatması o kadar zor oldu ki, şimdiden burnumda tütüyor hepsi. :/

Şimdi birkaç ufak bilgi vereyim...

🍁 Bir aksilik çıkmazsa kitabın Kasım ayında Tüyap'a yetişmesini planlıyoruz.

🍁Diğer üç kitabımız da olduğu gibi bu da kokulu olacak. Benim aklıma papatya kokusu geliyor, başka fikirleriniz varsa mutlaka yazın. Fikirleriniz benim için önemli.

🍁Keçe ayracımız için aklıma henüz uygun bir şey gelmiş değil, bizimkileri simgeleyen bir şey aklınıza gelirse lütfen bunu da yorumda belirtin.

🍁Kitaplaşana kadar kitaptan bir sürü kesitler paylaşacağım buradan. Hatta hiç okumadığınız bölümlerden bir tane kesit vereyim hemen:

Gözlerimi bir anlığına yumdum. Derin bir nefes alıp verdikten sonra hafifçe araladım. Hala hiçbir şey söylemezken, gözlerine kesintisiz baktım. Sanki gözlerim gözlerine ilk kez değiyormuş gibi inceliyordum. Simsiyah gözlerindeki yansımamı net bir şekilde gördüğümde, bu sefer parça yerine bütünü incelemeye geçtim. Sinirlendiğinde derhal haberdar eden keskin yüz hatları, arasından dökülen cümlelerle beni daima mutlu eden dudakları, ona ciddi bir hava katan sakalının bile saklayamadığı pürüzsüz teni, sığınabilecek en güvenli liman gördüğüm geniş omuzları, sarıldığında küçücük kaldığım bağrı, en önemlisi de sol göğsünün hemen altında, göğüs kafesinin sancağındaki âşık olduğum güzel kalbi... Bunlar, bana bahşedilen en kıymetli armağanlardı. Bu armağanların henüz kiracısıyken, ne diye sahibi olmayacaktım ki?

🍁Şimdiii soruyorum: BİRBİRİNDEN GÜZEL SEVENLERİN HİKÂYESİNE -bir kez daha, birçok kez düzenlemiş olduğum en güzel haliyle- ŞAHİTLİK ETMEYE VAR MISINIZ?

"Varım!" yazan yorumların boool olmasını diliyorum. Yorumlarda buluşmak dileğiyle. ❤

ANSIZIN Serisi (KİTAP)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin