Kim Nam Joon

162 7 5
                                    

Απο μικρη αναρωτιεμαι αμα οι ανθρωποι οταν κανουν κάτι καλο, θα εμφανιζεται κανενα φωτοστέφανο πανω απο το κεφαλι τους?

Η γιαγια μου ειπε οτι ναι γίνεται μονο αμα κανει κατι καλο. Εε αυτος ουτε εκανε ουτε ειχε φωτοστεφανο απο πανω του.

Αντιθετα ειχε κερατα του διαβόλου και ενα σατανικο αλλα ταυτόχρονα αθωο βλεμμα. Πως στο διαολο το κανει αυτο; ενω ειχε τα χερια του πισω απο την πλάτη του πηγαίνοντας μπροστα και πισω.

"Δεν το εκανες" του λεω " αμα το εκανα" συναγερμός! Ενας ακομη ανώμαλος. Αλλα ωραιος. "Μα κοιτα τον " λεει ενω δειχνει πισω μου. Γυρναω και εγω αλλα δεν βλεπω καποιον. " τι στο διαολο κοιτάς" ρωταω.

"Ειναι ενας απο αυτους τους γυμνασμενους, τοσο καιρο προσπαθω να βρω εναν και να που βρηκα" λεει ενω σηκωνει τα χερια του στον αερα.

"Τι ακριβως εψαχνες" ρωταω "Κ-ω-λ-ο" παναγια μου "πισω μου σε εχω σατανα" " οο ελα τωρα απλως θα τον χουφτωσω δεν θα κανω τιποτα αλλο" πρεπει να τον αναφερω μαζι και ολους τους αλλους ανωμαλους.

"Κοιτα και εκει εχει κωλο πανε, ελα ελα παμε θα φυγει τελείωνε, κοιτα τον φευγει καιιιιιιι τον έχασες παρτα βλακα" του λεω και τον μουτζωνω ενω αυτος προσπαθουσε να καταλάβει για ποιον απο ολους τους κωλους μιλαω.

"Η γρανιτα που λέγαμε?" Λεω. "Ετοιμη ειναι γλύκα" μου την δινει και ανοιγει την χουφτα του για να του δωσω λεφτα " ποσο" " 5€" την έκαναν ακριβη οι βλάκες.

Του τα δινω και παω να φυγω αλλα με τραβαει προς τα πίσω.
" να μας ξαναερθετε και να εχετε ενα καλο απογευμα" λεει και μου φιλαει το χερι. Μωρε μετα απο εδω μονο καλο δεν θα ειναι το απογευμα μου "ναι ciao τωρα".

Βγαζω τα κλειδιά απο το την τσεπη μου και ανοιγω την πορτα. " θυμήθηκες πως εχεις και σπιτι" μου φωναζει απο πανω " ειχε κοσμο χαζο" αφηνω τα παπουτσια μου διπλα στην πορτα και παω πανω.

"Παρτω" " την καλυτερη αδελφη εχω, ελα δω" λεει και ανοιγει τα χερια του. Παω καθομαι στα ποδια του αφου ηταν στην καρεκλα του θρανιου του. "Σαγαπω " λεει και μου δινει ενα φιλι στο μάγουλο " και εγω"

Παω κατω και ανοιγω το κινητο μου. Οπ καποιος ζητησε να με ακολουθήσει για δες. Και τελικά ηταν ο Γιαννης. Η ψωναρα του σχολειου μαζι με τα αδελφια μου.

Τον αποδέχτηκα και τον εκανα και εγω φολοου αφου το ειχε ανοιχτο. Οποια Γιαννουλιτσα θελει να τον ακολουθησει μπορει να τον ακολουθησει.

'I don't wanna go too fast cuz nothing really ask i think i need some time but i can't get you of my mind'

Αρχιζε να χτυπαει το κινητο μου μου. Το σηκώνω αλλα ο αριθμος ηταν περιεργος. Λες να υπαρχουν εξωγήινοι:ㅇ. " ποιος ειναι" ρωταω " jcokdiffidieos" "παρακαλω " " isisjeid" τι στο διαολο " επειδη δεν είμαι στα καλα μου αμα δεν ξερεις να μιλας μην ξαναπαρεις αντε μην τα παρω" "Jimin" ποιος ειναι παλι αυτος. "Ποιος εισαι " "what" ααα θελει και στα αγγλικα. Γειτ το εχω φιλος αστο πανω μου. Don't judge me.

"Im Kleio , do you know me" " what"  αμα δεν θες ελληνικα ουτε αγγλικα πως στο διαολο θες, οπως αυτοι με τους καπνούς? Θα στο εκανα αλλα μιλαμε μεσω τηλεφωνου.

"어나ㅑ주야넞" "γαμω την γατα σου ρε φιλε τι ακαταλαβίστικα λες" φώναξα.

"Κανε ησυχία " ναι σορι που σε ενοχλησαμε. "Λοιπον επειδη βαρεθηκα μιλα οπως θες να τελειωνουμε" λεω και μετα ακουω κατι γελοια.

Αυτην την φωνη την ξερω καπου.
"You are my DNA DNA" και αυτο το ξερω καπου. "Ποιος εισαι τελος παντων" μ-αα αυτο ειναι τραγουδι απο τους BTS?????

"Hey Im Kim Nam Joon" παει με χανεται "We're calling you bc we found this number somewhere and we want to see who is" φιλος ξερω οτι ξερεις καλα αγγλικα αλλα μεχρι εδω "First of all how you found my number and how i can trust you" "trust me ".

"Γυρισαμε" ποιοι γυρισαν? "Τι κανεις εκει περα μικρο παλι με γκομενο μιλουσες" οχι:(

"Με πηραν απο καπου και λενε οτι  ειναι οι Bts" ο αδελφος μου με κοιταξε περιεργα και πηρε στα χερια το κινητο μου για να μιλήσει " στα αγγλικα μιλα δεν θα καταλάβουν" λεω.

"If you don't want me to come there and fuck you just stop calling my sister " λεει και το κλείνει. " ευκολακι" ξαναλεει και μου χαιδευει τα μαλλια.

Πίσω απο τον αδελφο μου διέκρινα δυο αγορια βεβαια μεγαλυτερα απο εμενα.

Καλε τον εναν τον ξερω. Ααααααα ο Starbucks boy. "Τι κανεις εσυ εδω" τον ρωταω "με τον αδελφο σου ειμαι " με κοιταει με ενα παλι 'αθωο' βλεμμα και ενα μεγαλο χαμογελο και φαινονται τα δοντια του. Αμα σου αστραψω μια σφαλιαρα να δεις πως θα φευγουν ενα ενα τα δοντακια σου.

"Γνωριζεστε" πετάγεται ο αδελφος μου. " ναι" λεμε ταυτοχρονα "απο τα Starbucks οταν πηγα να παρω" λεω εγω και ο άλλος με κοιταει με πονηρο χαμογελο.

Το κουδουνι χτυπαει συνεχόμενα και παω να ανοιξω , ομως μενω με ανοιχτό το στομα οταν βλεπω τι υπαρχει εξω απο την πορτα του σπιτιου μου (🍫) χαχαχαχαχαχ.
Μπαι τα λεμε στην αλλη ζωη *εκτος και αν παω σε αυτην που ειναι και οι εξωγήινοι jdjdjd
____________________________________

Τι μου κανετε??? Ελπιζω να σας αρεσε το κεφαλαιο. Φιλουμπες μεχρι το αλλο. 💋🍒

Strawberries Where stories live. Discover now