Starbucks boy?

251 10 3
                                    

Και εκει που εβλεπα οικογενειακές ιστοριες ξαφνικα χτυπαει το κουδουνι. Οταν σας λεω εγω οτι ειμαι φειμους να με ακουτε ;)

Αφήνω στο τραπεζάκι το παγωτο και βαζω τις παντόφλες μου και ανοιγω την πορτα. *χωρις να ρωτησω βεβαια!

"Γεια" ακουω. Δεν εκανα καν τον κοπο να κοιταξω ποιος ειναι , τον αφησα να περιμενει στην πορτα και πήγα παλι στο σαλονι. Το εβλεπα απο μακρια να κλαιει. Το μωρο μου! Το περνω γρηγορα στην αγκαλια μου και το κουναω περα δωθε μεχρι να ησυχάσει. Το βγαζω απο την αγκαλια μου μετα απο δευτερολεπτα και το κοιταω. Νταξει δεν έλιωσε.

Συνεχισα να το τρωω οταν καποιος με χτυπησε ελαφρα στον ώμο μου. Ποιος βλακας με ενοχλει. Δεν βλεπει οτι περνάω τις τελευταίες ωρες του παγωτού μου μαζι του γιατι πολυ απλα σε λιγο θα εχει φαγωθεί απο εμένα και δεν θα υπάρχει αλλο μετα και εγω θα τρεξω πανω στο δωματιο κλέγοντας??!!!!

Jdjdjdjdjdjdjd.

"Γεια" ξανακουω. Αυτη την φωνη την... δεν την εχω ξανακούσει. Γυρναω και βλεπω ενα αγορι με πρασινα ματια και μαυρα μαλλια. Ομορφος:(

"Σε ξερω απο καπου" ρωταω. Αυτος γελαει και περναει τα χερια του μεσα απο τα μαλλια του. Σεξι.
"Δεν το νομιζω" απαντά τελικα. "  ο αδελφος σου που ειναι " ξαναρωταει. Ρωτα τον! " αυτο προσπαθω να μαθω και εγω τοσες ωρες αλλα κοιτα να δεις με προλαβε αυτο" δειχνω το παγωτο" και τελικα ακυρώθηκε να παω να τον ψαξω" του λεω και στο τελος του χαμογελαω με δυσκολία.

Του βγήκε ενα μικρο γελακι καθως με κοιτουσε αλλα μετα σταματησε και κοιταξε τριγυρω. Το βλέμμα του σταματησε σε μια γωνια στο σαλονι και κοιτουσε εκει για κατι δεύτερα. "Προσπαθεις να βρεις κανενας μερος για πιπι η κατι τετοιο?" Τον ρωταω τελικα.

Έστριψε προς το μερος μου και με κοιταξε. "Οχι απλως σκευτομαι" " Δηλαδή σκευτεσαι που θα κατουρησεις"ξαναλεω. Γυρνάει ξανα το κεφαλι του προς τα εμενα και με κοιταει με δολοφονικο βλεμμα "μικρη πρόσεξε" λεει και με κοιταει απο πανω μεχρι κατω.

Και εκει που μιλουσαμε μπαίνει ξαφνικα ένας καστανομαλλις και μας κοιτάει. Α καλε ο αδελφος μου ειναι! Γυρναει και ο άλλος και τον κοιταει. "Ελα ρε μαλακά δεκα ωρες που εισαι?" Τον ρωταει. Ο αδελφός μου κουναει δεξιά και αριστερα το κεφαλι του. Εν χαζο το παιδι.

"Ποτε ηρθες εσυ" λεει μονο και αφήνει το κινητο του στο τραπεζι" τωρα " " καλα αντε πάμε " λέει και τον τραβαει απο το χερι " εσυ μεινε εδω και μην φερεις κανεναν φλωρο αλλιως θα σε πετάξω εξω μαζι με αυτόν" μου λέει ο αδελφος μου και τον κοιταω με μίσος.

Strawberries Where stories live. Discover now